Leci na Comedy Central prawie co 2 godzinny, no ludzie jest tylko dobrych seriali komediowych a oni się uparli akurat na Jima.
też nie bardzo rozumiem politykę CC. Lubię ten kanał, ale ile można oglądać te same odcinki. mimo chodem znam je już na pamięć.tak samo On, Ona i dzieciaki i nawet ulubieni Hoży doktorzy. Jest tyle fajnych seriali komediowych, a oni zeby odświeżyć ramówkę nadają Pan złota rączka - kto to ogląda??? stare badziewie!!!!
I czy nie można w końcu kupić 8 sezonu Scrubs????
Też tak myślę...wystarczy że lecą nowe odcinki od 20.20 to po co emitują cały czas powtórki tak samo on ona i dzieciaki to juz leci od przeszło 2 lat
Zgadzam sie ile można to gówno puszczać, sztuczny serial z prostym humorem i beznadziejnymi kreacjami w styli Izki Trojanowskiej w Klanie, ludzie nie wiedza co dobre
Widać nie rozumiecie tego serialu... Ludzie, do niektórych rzeczy trzeba dorosnąć. Na początek wszystkie seriale na CC były dla mnie głupie, ale po jakimś czasie... Zaczęły śmieszyć/
Do jakich rzeczy trzeba dorosnąć bo nie rozumiem, to ma znaczyc ze ten serial jest tak ambitny ze tylko wytrawny widz zrozumie o co w nim chodzi? Dla mnie to zwykla tandeta porownywalna do polskiej "Niani", a jesli chcesz obejrzec naprawde fajny serial komediowy na CC to zerknij na "Diabli nadali", albo fenomenalny "Peep Show"
Diabli Nadali to oglądam, ale Peep Show wolę nie. Jak dla mnie lepsza już jest nawet Camera Cafe niż ten "Pip Szoł".
Widocznie sam nie dojrzales do roznego typu humoru, bardziej inteligentnego, wyszukanego