PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=143801}

Jim wie lepiej

According to Jim
2001 - 2009
7,1 19 tys. ocen
7,1 10 1 18835
5,5 4 krytyków
Jim wie lepiej
powrót do forum serialu Jim wie lepiej

Leci na Comedy Central prawie co 2 godzinny, no ludzie jest tylko dobrych seriali komediowych a oni się uparli akurat na Jima.

filmwebfan_filmweb

Masz rację też tego nie rozumiem.

proctor

Na dodatek mają wykupione tylko 6 sezonów i puszczają 2 sezony naraz...

ocenił(a) serial na 7
jack19

też nie bardzo rozumiem politykę CC. Lubię ten kanał, ale ile można oglądać te same odcinki. mimo chodem znam je już na pamięć.tak samo On, Ona i dzieciaki i nawet ulubieni Hoży doktorzy. Jest tyle fajnych seriali komediowych, a oni zeby odświeżyć ramówkę nadają Pan złota rączka - kto to ogląda??? stare badziewie!!!!
I czy nie można w końcu kupić 8 sezonu Scrubs????

Jo_8

Zupełne przegięcie jest z Wszyscy nienawidzą Chrisa. CC puszcza pierwszy sezon trzeci raz z rzędu !

ocenił(a) serial na 10
Jo_8

Też tak myślę...wystarczy że lecą nowe odcinki od 20.20 to po co emitują cały czas powtórki tak samo on ona i dzieciaki to juz leci od przeszło 2 lat

ocenił(a) serial na 1
filmwebfan_filmweb

Zgadzam sie ile można to gówno puszczać, sztuczny serial z prostym humorem i beznadziejnymi kreacjami w styli Izki Trojanowskiej w Klanie, ludzie nie wiedza co dobre

ocenił(a) serial na 5
viciu_080

Widać nie rozumiecie tego serialu... Ludzie, do niektórych rzeczy trzeba dorosnąć. Na początek wszystkie seriale na CC były dla mnie głupie, ale po jakimś czasie... Zaczęły śmieszyć/

ocenił(a) serial na 1
Jim22

Do jakich rzeczy trzeba dorosnąć bo nie rozumiem, to ma znaczyc ze ten serial jest tak ambitny ze tylko wytrawny widz zrozumie o co w nim chodzi? Dla mnie to zwykla tandeta porownywalna do polskiej "Niani", a jesli chcesz obejrzec naprawde fajny serial komediowy na CC to zerknij na "Diabli nadali", albo fenomenalny "Peep Show"

ocenił(a) serial na 5
viciu_080

Diabli Nadali to oglądam, ale Peep Show wolę nie. Jak dla mnie lepsza już jest nawet Camera Cafe niż ten "Pip Szoł".

ocenił(a) serial na 1
Jim22

Widocznie sam nie dojrzales do roznego typu humoru, bardziej inteligentnego, wyszukanego

ocenił(a) serial na 5
viciu_080

eh.. Jak widzę już mnie jakieś dziecko neo wyzywa.