PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=143801}

Jim wie lepiej

According to Jim
2001 - 2009
7,1 19 tys. ocen
7,1 10 1 18835
5,5 4 krytyków
Jim wie lepiej
powrót do forum serialu Jim wie lepiej

jeden ze slabszych seriali z obecnie nadawanych na comedy central. zadna postac nie jest powalajaca

wnusia

Jak Ci się nie podoba haterze to się nie wypowiadaj, nie wiesz co to znaczą ,,złote usta" ? Jak dal mnie serial jest rzeczywisty i rozbawia mnie do bólu, a w dodatku pokazuje typowe amerykańskie podejście do życia. Osobiście daję 10/10 !!! Oglądajcie we wtorki i czwartki 20:20 na Comedy Central. Pozdro dla Prawdziwych !!! :D

ocenił(a) serial na 6
Fromasz

Dlaczego ma się nie wypowiadać o tego jest forum czyż nie?
Dla mnie też ten serial nie zasługuje na więcej niż 6/10.

Fromasz

Forum jest od tego, żeby można było się swobodnie wypowiadać. Z drugiej strony normalną rzeczą jest bronienie ulubionego serialu (wiem to z własnego doświadczenia:)

Jeśli chodzi o sam serial, to wg mnie trochę razi sztucznością. Lubię Belushi'ego, ale tutaj nie porywa swoją grą. Jedyną chyba osobą godną uwagi jest postać Andy'ego i miejscami Dana.

wnusia

zgadzam się. w tym serialu nie ma nic śmiesznego. mega klapa, a postać jima strasznie irytujaca.

użytkownik usunięty
veronicah

Mnie Jim nie irytuje, tylko rozśmiesza... No ale poczucia humoru są różne :)

ocenił(a) serial na 6
wnusia

Panowie (i panie)! poważnie - serial serialem, ale jeżeli nie podobają wam się na przykład, choćby 8-sekundowe w popisy Garretta Morrisa, to ja nie wiem co wy nazywacie postacią powalającą.
On mnie powala każdą postacią.

wnusia

Tak to jest, jak się jedzie po znanym nazwisku genialnego brata.

ocenił(a) serial na 5
wnusia

Zgadzam się, serial co najmniej średni

Shutruk

no cóż, jak dla mnie jest to jeden z najlepszych seriali na Comedy Central... Ale o gustach się nie dyskutuje. Na prawdę na żadnym się tak jeszcze nie ubawiłem jak na tym.

ocenił(a) serial na 6
marek_potter

Dokładnie Jim Wie Lepiej to jedna z lepszych komedii, dziwne że wam się nie podoba i że ma niższą ocenę niż. np Couger Town: Miasto Kocic (jesli pomylilem nazwe to sorry)