jeden ze slabszych seriali z obecnie nadawanych na comedy central. zadna postac nie jest powalajaca
Jak Ci się nie podoba haterze to się nie wypowiadaj, nie wiesz co to znaczą ,,złote usta" ? Jak dal mnie serial jest rzeczywisty i rozbawia mnie do bólu, a w dodatku pokazuje typowe amerykańskie podejście do życia. Osobiście daję 10/10 !!! Oglądajcie we wtorki i czwartki 20:20 na Comedy Central. Pozdro dla Prawdziwych !!! :D
Dlaczego ma się nie wypowiadać o tego jest forum czyż nie?
Dla mnie też ten serial nie zasługuje na więcej niż 6/10.
Forum jest od tego, żeby można było się swobodnie wypowiadać. Z drugiej strony normalną rzeczą jest bronienie ulubionego serialu (wiem to z własnego doświadczenia:)
Jeśli chodzi o sam serial, to wg mnie trochę razi sztucznością. Lubię Belushi'ego, ale tutaj nie porywa swoją grą. Jedyną chyba osobą godną uwagi jest postać Andy'ego i miejscami Dana.
Panowie (i panie)! poważnie - serial serialem, ale jeżeli nie podobają wam się na przykład, choćby 8-sekundowe w popisy Garretta Morrisa, to ja nie wiem co wy nazywacie postacią powalającą.
On mnie powala każdą postacią.
no cóż, jak dla mnie jest to jeden z najlepszych seriali na Comedy Central... Ale o gustach się nie dyskutuje. Na prawdę na żadnym się tak jeszcze nie ubawiłem jak na tym.