PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629366}

Julia

2011 - 2012
5,3 11 tys. ocen
5,3 10 1 10622
Julia
powrót do forum serialu Julia

Czy Maciek jest gejem???

użytkownik usunięty

Na wielu forach dotyczących Julii znalazłam info (niektórzy pisali że to tylko przypuszczenie a inni że to pewne), że Maciek okaże się gejem!!! Błagam, powiedzcie że to nieprawda! :( 100 razy bardziej wolałabym żeby był z Julią, chociaż pewnie Julia będzie z Jankiem :(
Ale jak się nad tym zastanowić to Maciek od początku traktuje Julkę tylko jako przyjaciółkę a nie dziewczynę, i jeszcze ta wzmianka, że Maciek bawił się lalkami, jak był mały...
Jeśli tak będzie, to przestaję oglądać ten serial... :/
Ktoś wie, coś na ten temat?

malpka_1

A co jest napisane w tym ŚS????
Ja o tym myślałam i dziwię się, bo jeżeli to prawda, to schemat zostanie złamany.... Poza tym, Julia musiałby być... głupia, aby brać ślub z gejem... Poza tym to jest bez sensu, bo wtedy już byłoby jasne, że Julia będzie z Jankiem, bo Maciek w takiej sutuacji odpada (chyba, że mu się odwidzi), a do Darka raczej nie wróci... Chyba, ze pojawi się jakiś inny ktoś...

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Napisane jest że Julka zastanie Maćka w jednoznacznej sytuacji z niejakim Kamilem i dlatego Maciek tak szybko przeddstawił Julkę jako swoją dziewczynę.. a Julka zapewne będzie Z JankiemI RÓWNIEŻ PIiszą, tu cytat" KIedy Julka i janek zrozumieją że łączy ich miłość? " ;)

sarah496

sarah496 i malpka_1 dziękuję za streszczonko :) Niech to wcale mi się to nie podoba... Mogli wymyślić jakich inny sposób, aby Julka nie była z Maćkiem... Wciąż jestem naiwna, ale dalej w to nie wierzę, bo gdy czytałam opis serialu, nawet ktoś tutaj link podał, to tam było napisane, że Maciek i Janek zakochają się w Julce... Ehhhhhhhh, nawet nie chce mi się napisać tego, co wymyśliłam, ta informacja mnie zasmuciła ;(

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

znaczy się, ja nie kupiłam tylko jak byłam w markecie to przeczytałam :) Były zdjęcia właśnie z tego zwiastuna o którym pisałam i pisało, że Maciek będzie chciał się tłumaczyć, ale ona powie, że to między nimi niczego nie zmieni. Pisało też o tym, że Janek zatrudni swojego przyjaciela jako chirurga i że Pola będzie się uczyć grac na gitarze, więcej nie pamiętam, może ktoś zeskanuje te 2 strony i udostępni ;)

malpka_1

Cholera... szkoda, że zrobili z Maćka geja. Miałam (małą ale zawsze) nadzieję, że może Julia z nim będzie ale jak tak to lipa. Żałuję, bo Janek zbytnio mi do gustu nie przypadł (bez urazy dla jego fanów). No ale cóż, nic się nie poradzi.

ocenił(a) serial na 6
_Anika_

Tak myślę, że scenarzyści zainspirowali się troszeczkę "Wiadomościami z drugiej ręki", gdzie również było 2-óch braci jeden gej, drugi nie ;p teraz ciekawi mnie tylko, czy Maciek jest gejem, czy to tylko taki jeden wyskok, czyli jest bi :)

malpka_1

już bym wolała, żeby był Bi ale mała na to szansa...

malpka_1

O czym mówisz z tymi braćmi?

ocenił(a) serial na 7
malpka_1

a może Maciek tylko będzie udawał że jest gejem,

zoriia

Też się zastanawiam nad tą możliwością. Może Maciek zakocha się w Julii na serio, a on nie będzie chciał jej o tym powiedzieć, bo to znaczyłoby, że się rozstają, więc, aby się nie rozstawali powie jej, że jest gejem...
Naiwna jestem, ale tak sobie mylę...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 5
NOTIBOF

PS.
Tu masz fotki pedalskiej parki:
http://i.iplsc.com/-/000179L60QQIDBHJ-C303.jpg
http://i.iplsc.com/-/000179KTJML4SMRX-C303.jpg
http://i.iplsc.com/-/000179L60QQIDBHJ-C303.jpg
http://i.iplsc.com/-/000179L451QMYXTB-C303.jpg
http://i.iplsc.com/-/000179KWDIKAOKSD-C303.jpg
http://i.iplsc.com/-/000179KU3U1N73SP-C303.jpg
http://i.iplsc.com/-/000179KVWK5XANF8-C303.jpg
http://i.iplsc.com/-/000179L1769UFMVL-C303.jpg

NOTIBOF

Dziękuję za fotki, ale tam na szczęście za wiele nie widać, i bardzo dobrze, bo jakoś nie chce mi się ich oglądać razem...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
NOTIBOF

NOTIBOF, nic na to nie poradzę, ale podobno nadzieja umiera ostatnia, a moja jeszcze żyje. Jednak i tak chcę, aby Julka była z Jankiem, ale nie chcę, aby Maciek był gejem.
I mam nadzieje że będzie niewiele scenek miedzy "parą" Maciek i Kamil, czy jak mu tam, bo tego nie dam rady oglądać ;(

ale pisali też że 60 odcinku czy coś koło tego Monika i Janek zamieszkają razem... może będzie tak że maciek naprawdę się zakocha potem w Juli ;D

wolfman14pl

Pewnie przyłapie Kamila, który będzie się przystawiał do Maćka, ot taka podpucha.
A potem wprowadzą Osydę, która od dawna już miała grać zły charakter.

Twittie

Ciekawe kogo będzie konkretnie grała. Jakoś ciężko mi sobie ją wyobrazi jako 'tą zła'...

ocenił(a) serial na 5
_Anika_

Aniu, mnie też zabolałoby serce, gdyby ta studentka podjęła się zagrać paskudną rolę w tym serialu, a za samo zaistnienie takiej propozycji dla Osydki należałoby komuś skopać nabiał. .

ocenił(a) serial na 8
wolfman14pl

może i zakocha się w Juli ale Julia na końcu zostanie z Jankiem ;)

ocenił(a) serial na 6
sarah496

teraz tak mi do glowy wpadl taki pomysl, ze najsmieszniej by bylo jakby w ostatnim odcinku okazalo sie, ze to dla Juliki wszystko sie snilo xd hehe

ocenił(a) serial na 7

http://superseriale.se.pl/seriale/julia-maciek-narzeczony-julii-tez-jest-gejem_2 25135.html

ocenił(a) serial na 4

Wtpie by był gejem. dzisiaj na tvn leciały sceny z odcinków które dopiero bedą. Maciek wyzna Julii że się zakochał, Julia bedzie się zastanawiała czy sprawy wymknęły się spod kontroli. Potem zapyta go czy czuje do niego coś więcej niż było w ich umowie. A na koniec jest scena z tym jak Julia widzi w mieszkaniu Maćka dwie postacie w szybie, ale nie jest pokazane że to Maciek. Inna sprawa, że bardzo wyraźnie widać tam jak przez szybę, widoczne sa długie włosy spięte w koński ogon. Więc może w tym mieszkaniu to wogóle nie będzie Maciek, a może poprostu pozyczył klucze do mieszkania komuś.

ocenił(a) serial na 8
FanOfFilms

Z Tego co piszą to będzie Maciek bo będzie się Juli tłuaczył z tego .. a Julka i tak będzie z Jankiem co było widać już od 1 odcinka że mają sie ku sobie :)

Źródło: www.filmpolski.pl
32
Odcinek serialu tv
Rok produkcji: 2012
Do warsztatu samochodowego przyjeżdża policja, która wypytuje Darka i Pawła o podejrzanego klienta. Chłopcy udają, że nie wiedzą o kogo chodzi. W tym samym czasie Julia organizuje Janickim niespodziankę z okazji ich rocznicy poznania się. W przygotowania angażuje Janka oraz Maćka. Wieczorem wszyscy gromadzą się w willi Janickich. Hanna z Tadeuszem są wzruszeni. Jeszcze tego samego wieczoru Julia przypadkiem odkrywa wielką tajemnicę Maćka.

>>>>Jeszcze tego samego wieczoru Julia przypadkiem odkrywa wielką tajemnicę Maćka.

33
Odcinek serialu tv
Rok produkcji: 2012
Julia rozmawia z Kasią o Maćku. Jest poruszona tym, co odkryła. W tym samym czasie Maciek myśli, że dziewczyna nie chce go znać. Janek spotyka się z Igorem. Igor domyśla się, że Janek czuje coś do Julii. Tymczasem Maciek proponuje, żeby Julka zjadła z nim i z jego przyjacielem kolację. Wieczorem do Maćka przychodzi Janek...

>>>>Tymczasem Maciek proponuje, żeby Julka zjadła z nim i z jego przyjacielem kolację.

Ciekawe kiedy Maciek uświadomi swoich staromodnych rodziców :D

użytkownik usunięty
Gandalf_15

i jeszcze ciekawsze, jak oni na to zareagują...

serio co wy widzicie w tym Janku chyba oglądacie seriale nie od dziś, Julja się buja w Janku Janek znów niby do niej też o Maćku wszyscy będą sadzić że jest gejem a skończy się to tak ze Janek wróci do Moniki a Julia będzie z Maćkiem

wy nie widzicie tego ;D

ocenił(a) serial na 8
wolfman14pl

W świecie seriali jest opis " Julka i Janek od 1 spotkania mają sie ku sobie. Kiedy zrozumieją że łączy ich miłość? " koniec cytatu :)

sarah496

może i pisze ale tak Janek i Julia jeden do drugiego ciągnie a maciek nie a potem wszystko może się zmienić ;)

ocenił(a) serial na 8
wolfman14pl

ja jestem za JUlką i Jankiem :)

sarah496

a ja za Julią i Maćkiem ;D

wolfman14pl

Od początku czułam pod skórą, że tak będzie:) Jedyne co mnie hamowało to to że uważałam że producenci będą się bać zaryzykować takiej postaci w naszym kraju. Mimo to się cieszę :) Szkoda jedynie, że Maciek nie będzie z Julką bo według mnie dużo bardziej do niej pasuje niż Janek ;)

piffling

miłość może być jak z bajki ale tylko przez chwile

wolfman14pl

Nie sądzę, żeby coś sie zmieniło. W takiego typu serialach nigdy nie zmienia sie "główna para serialu". Od początku jest ustalona jedna para i oni cały serial dążą do tego, żeby ze sobą być. Tak było w Brzyduli, w Majce i w Prosto w serce itp. i tak będzie tutaj. Julia będzie z Janem. Maciek będzie z Kamilem. Koniec. Niestety, bo sama wolałabym aby Jan był z Anitą (jest starsza niż Julia i lepiej do niego pasuje. Poza tym jest zabawna i pełna energii. Rozruszałaby troszkę tego Janka), a Maciek z Julią ale cóż nic z tego - nie można mieć wszystkiego. Mówi sie trudno. :(

ocenił(a) serial na 6
_Anika_

masz racje, z reszta w Julii narazie kochaja sie w niej Darek i Janek, to jeszcze z 2-3 osoby jeszcze powinny dojsc do grona jej wielbicieli, np. ten lekarz co go nowego zatrudnia, kolega Darka(chociaz on bardziej do Anity by pasowal, by sobie razem filozofowalixd) , hehe, a moze Maciek tez zmieni sobie chlopaka(chyba, ze sie "odkocha" i wybierze ktoras z bohaterek) i bedzie nie z Kamilem, a z hmm... dziennikarzem Gazety Krakowskiej, hehe, wtedy schemat telenoweli by sie wypeĺnil, bo pol serialu kochaloby sie w jednej osobie

ocenił(a) serial na 8
_Anika_

a ja się ciesze że JUlka będzie z Jankiem :) maciek jest może zabawny i budzi sympatie, ale janek jest w g mnie męski i przystojny

sarah496

Ja Maćka lubię jest zabawny. Jednak ja chcę, aby Julia był z Jankiem :) Janek jest super ;)

_Anika_

ok spoko brzydula była odpowiednikiem do amerykańskiej wersji nie? a prosto w serce czy majka też może są odpowiednikami cza tylko dobrze poszukać a może Julia też będzie jakimś odpowiednikiem ;D

wolfman14pl

teraz przeczytałem : "Prosto w serce" to polska wersja argentyńskiego serialu z Natalią Oreiro "Jesteś moim życiem"
tak samo jak brzydula wiec sami widzicie

wolfman14pl

to wszystko jest z ameryki Polska nic nie umie swojego wymyślić

ocenił(a) serial na 6
wolfman14pl

"Przepis na życie" i "Chichot losu" są polskie' ale to zwykłe seriale, nie telenowela bo 200 odcinków

wolfman14pl

Chwila moment, ten temat był już wałkowany. BrzydUla była polską wersją kolumbijskiej telki Yo soy Betty, la fea. Majka, była polską wersją wenezuelskiej telki Juana la virgen. Prosto w serce było polską wersją argentyńskiej telki Sos mi vida, .
Natomiast Julia jest polska, oryginalna. Nie czytałam, aby to była wersja jakiejś innej telki, czy serialu. Może są jakieś podobne aspekty, ale to nie znaczy, że to już jest to samo.

jagodajulia

poczekamy zobaczymy gdzieś tak 20 odcinków

wolfman14pl

WYPOWIEDZ MICHAŁA LEWANDOWSKIEGO:

- Już po pierwszych odcinkach serialu widać, że Maciek nie jest typową czarną owcą w rodzinie.

- Nie. Ale jest przeciwieństwem swojego poukładanego brata (Krystian Wieczorek - przyp. red.). Janek to facet, który przez 45 minut uważnie uczestniczy w lekcji, natomiast Maciek wiecznie czeka na przerwę.

- Czyli po prostu jest nieodpowiedzialnym imprezowiczem!

- To lekkoduch, ale mimo wszystko wrażliwy. Owszem, spóźnia się do pracy i lekceważy zobowiązania, a mimo to jest sympatyczny. Dlatego właśnie wszystkie błędy są mu wybaczane.

- Łatwiej mu, bo pracuje w firmie rodziców!

- Ale z drugiej strony to dobry fachowiec. To, że lubi się bawić i wciąż jest spóźniony, nie oznacza, że nie może czegoś skutecznie załatwić.

- Lubi też bawić się kobietami.

- Na początku serialu może się wydawać, że wykorzystuje sytuację. Jednak tak naprawdę to bardzo uczuciowy człowiek. W serialu będzie czas, żeby to też pokazać.

- Zaprzyjaźni się z Julią?

- I nie tylko! Będą zaskoczenia!

Więcej
http://superseriale.se.pl/seriale/michal-lewandowski-kogo-naprawde-kocha-maciek_ 225419.html
- I nie tylko! Będą zaskoczenia!

użytkownik usunięty

ekhem, we wtorkowym odcinku w telewizji Julia zastanie Maćka w sypialni z...;>

ocenił(a) serial na 9

Stało się Maciek-Michał Lewandowski oficjalnie jest zaliczany po polskiej gejówk i!!!....

użytkownik usunięty
luk2255

Buuuuu! ;((((( Do ostatniej chwili miałam resztki nadziei, że jednak nie.... :(((

No i stał się:( !!! Dzisiaj serial "Julia" został obejrzany przeze mnie po raz ostatni...