PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629366}

Julia

2011 - 2012
5,3 11 tys. ocen
5,3 10 1 10622
Julia
powrót do forum serialu Julia

Czy Maciek jest gejem???

użytkownik usunięty

Na wielu forach dotyczących Julii znalazłam info (niektórzy pisali że to tylko przypuszczenie a inni że to pewne), że Maciek okaże się gejem!!! Błagam, powiedzcie że to nieprawda! :( 100 razy bardziej wolałabym żeby był z Julią, chociaż pewnie Julia będzie z Jankiem :(
Ale jak się nad tym zastanowić to Maciek od początku traktuje Julkę tylko jako przyjaciółkę a nie dziewczynę, i jeszcze ta wzmianka, że Maciek bawił się lalkami, jak był mały...
Jeśli tak będzie, to przestaję oglądać ten serial... :/
Ktoś wie, coś na ten temat?

sarah496

Ja też się cieszę :) Julia i Janek pasują do siebie :)

ocenił(a) serial na 8
shelovesyou

wg scenariusza Janek jest tylko 3 lata starszy od Maćka :) wiec nie staruch :) Staruchem to on moze byc dla 15-16 latki :)

ocenił(a) serial na 1
sarah496

ale jakos mi nie pasuja, bo widac ze on jest o wiele straszy od Julii. a do tego sprawdzilam, ona ma 23 na prawde on 36 chyba. mogli wziac do tej roli kogos innego....

shelovesyou

Julia ma 23 lata, Michał (Maciek) ma 34 lata, a Krystian (Janek) ma 37, więc takiej wielkiej różnicy nie ma między braćmi ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Tyle mają aktorzy :) ale w serialu obaj są młodsi :)

sarah496

A ile lat ma w serialu ta trójka?

użytkownik usunięty
ntx

Dobre pytanie, mnie to też ciekawi. Zwłaszcza, że IMO Rosnowska wygląda trochę za młodo przy Wieczorku. Troszeczkę. ;)

ocenił(a) serial na 8

dokładnie nie wiem ale piszą że Janek jest 3 lata starszy od Maćka :)

Dla mnie wygląda nie troszeczkę, ale grubo za młodo ;)
I trochę jak jego młodsza siostra ;)
Ale podtrzymuję pytanie, jak ktoś się orientuje to niech napisze :)

ntx

Biorąc pod uwagę, że państwo Janiccy świętowali niedawno 35 rocznicę swego pierwszego spotkania, Janek może mieć max 34 lata. Ale z drugiej strony Maciek w rozmowie rzucił kiedyś bratu, że przecież zna go dwadzieścia parę lat, więc 30 na pewno jeszcze nie dobił. Obstawiałabym: Maciek: 28 lat, Janek: 31, Julia: 23 lub 24.