PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10034593}
6,8 4,6 tys. ocen
6,8 10 1 4595
7,3 15 krytyków
Kiedy ślub?
powrót do forum serialu Kiedy ślub?

a może głęboka satyra. Oto kilka prawd objawionych: jeśli chcesz z kimś zerwać, mówisz, że go kochasz. Po trzech tygodniach znajomości bierzesz ślub, a po trzynastu latach związku się rozstajesz, ale nie po to żeby się rozstać, tylko by móc sypiać z innymi i imprezować jak szalony nastolatek. Ciąża to oczywisty powód do rozstania dla dobra dziecka. Rachunki? Zapłacisz jak zarobisz, sprawa oczywista. Nie wiedziałam, że Warszawa to takie tanie miasto. Przyjaciele są, ale nie wtedy kiedy ich naprawdę potrzebujesz, bo mają przecież tysiąc swoich dram, ale pięknie przeproszą i na pewno znajdą czas na spontaniczną imprezę . Rodzice zdziecinniali wiadomo, ale nawet w pijanym widzie poradzą sobie w stolicy. Tu nawet pies musi sobie sam radzić, ale wszyscy go kochają i bardzo intensywnie szukają, gdy go przypadkiem zgubią. Praca? Dajcie spokój. Szał i szok. Ja tego nie kupuję, ale jestem w mniejszości.

ocenił(a) serial na 6
nika2321

Może w Warszawie tak wygląda życie ludzi, ale też powątpiewam. Ja mieszkam od urodzenia w Gdyni, jestem rocznik '95 i mam trochę inne spostrzeżenia o moim pokoleniu :

ocenił(a) serial na 5
Jachu95

Dokładnie, mam syna rocznik '97 .

ocenił(a) serial na 6
nika2321

Też lubię poimprezować i to bardzo, klimat nadmorski bardzo temu sprzyja... :) natomiast w tym serialu jest skrajny brak odpowiedzialności za swoje czyny/słowa i patrząc po moich znajomych, czy ekipie przyjaciół to nie ma nikogo tak skrajnie "nieogarniętego" życiowo jak bohaterzy tego serialu. I to jest największy błąd scenariusza. Z dzisiejszych 30-latków robi się w kinie kozły ofiarne, pokazuje się Nas jako słabe pokolenie z wygórowanym ego a jednocześnie z wieloma kompleksami i traumami.

ocenił(a) serial na 5
Jachu95

Rodzice nie wypadają lepiej, zdziecinniali i pod wpływem. No, czasem coś sprzątną albo zasilą budżet.