PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Czy tylko mnie denerwują ciągłe miny i fochy Ömera? Jestem dopiero na 7 odcinku, ale już mnie strasznie wkurza...

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Kocham pisac z telefonu... wiesz jakos nigdy nie mialam parcia,zeby go az tak ubustwiac

Marg_

to witaj w klubie, ja nigdy nie ubóstwiałam umusia jako mężczyznę :D nie rusza mnie w ogóle

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Coz mnie jedynie intryguje co ten nowy sezon za soba przyniesie,bo jakos kolorowo to ja tego nie widze niestety...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Spoko Marg ja obstawiam, że nowy sezon kiralika będzie miał może 1o odcinków no optymistycznie pisząc może 15. jak produkcji słabe ratingi nie będą przeszkadzać to pewnie ze 30 odcinków będzie i wszystkich będą zęby boleć od idiotyzmów wymyślonych przez Meric......

Ja ciągle i nieustannie uważam, że kiralik ask powinien mieć 52 odcinki jako całość i koniec .....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No bo to bedzie ciezkie by cos z serialem ogarnac, zeby to mialo rece i nogi...bo co slub sie odbyl dla zasady bo Umus jest dobrze wychowany ? Czy go nie bylo a umus byl w dzungli a defne rozpaczala...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dowiemy się od 23 września jaką drogą poszła Meric .... ja się nawet nie zastanawiam co się stało..... ahhahhaa będę mieć największy ubaw jak okaże się, że prawda o wynajmie to tylko przywidzenia Defne i dalej nic nie powiedziała Omusiowi i będą sobie ciągnąc szopkę z wynajmem przez cały II sezon..... Turcja to stan umysłu a do czego zdolna jest Meric nie wiadomo....

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Gasz zle ze mna nawet pisac poprawnie nie potrafie...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hello ;))) Powitać ;)
a tak trochę upalnie ale fajnie gorący koniec lata ;)

Margoargo

No obejrzałam ten zwiastun kiralika :D
na początku ładna ta laseczka, długie nogi, ładna czarna sukienka.
Deniz rozpuścił włosy, chce mieć takie jak Defne hahahha :D
ileż komentarzy pod zwiastunem :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no widzisz tyle komentarzy hahahha a jeszcze nic nie wiadomo hahaha;)))
no kieckę ta laska ma fajną i buty extra ;) a Deniz nawet mi się podoba z tym rozwianym włosem ;)

Margoargo

ta laska naprawdę niezła laska :D

głupawka mnie bierze........ Umuś podjechał tym czerwonym retro autem, a uśmiechniętej Defne zrzedła mina i pyta - A co ty takim rzęchem po mnie przyjechałeś ??? :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha no wiesz jak możesz twierdzić, że Defne to aż taka materialistka wstydź się Vanessa ;))) ona taka dobra tylko naiwna, nie łasa na pieniądze tylko głupia jak but, o tym, że tchórz to n-tej potęgi nie już szkoda wspominać.....oj stworzyła Meric taką protkę popieprzoną, że ręce opadają do ziemi.....miejmy nadzieję, że się Meric do II serii ogarnęła sorry nerwa mam ;))))

Margoargo

widzę, że zwiastun jest zrobiony tak dla fanów (tak jak zwiasytun KM 2 sezon OyAz na biało całujący się), nie ma tu żadnych scen z 2 serii, tylko takie przedstawienie obsady.
Ale nawet fajnie wyszło, podoba mi się to z patrzeniem wszystkich na swoje zegarki, fajne puszczenie oczka przez Umusia i na sam koniec ostatnie sekundy DefOm patrzą na siebie i Umuś taką minę ma fajną :D
Tylko muzyka mi się nie podoba ;((

Defne bardzo pięknie wygląda
Umuś zarośnięty - widzę że wszystkie to zauważyłyście, na teleforum też, a ja dopiero za którymś razem zauwązyłam ahahhaa I widze że wszystkie narzekacie na jego zarost :D
Wg mnie wygląda ok, ale chyba się nie znam :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie zrobiony pod widzów i fanów.
Bo Omuś ma za dużą brodę wcześniej miał bardziej przyciętą....

Bo Defom to nadal fajny duet i chemia między nimi jest, może nie aż taka jak na początku serialu bo tam to było sexyeyes ;)))) aż miło ;)
A Baris co tu dużo mówić umie grać ;) i wyrażać emocje.....

Margoargo

ano wierzę, że DefOm nadal fajny duet ;)
Tak jak OyAz ;) Nawet jaki kicha była w scenariuszu KM, to i tak oboje byli chemiczni ♥

hahaha rok temu jarałyśmy się Ayazem/Serkanem, a teraz rok póżniej jaramy się............jego serialowym rywalem z HA ahahaha :D
patrz jakie to życie jest nieprzewidywalne :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

dokładnie ;)

hahhaa właśnie rok temu o tej porze wyszukiwałyśmy newsów o II serii KM a ja oglądałam po turecku kiralika hahahha bo to był ten czas jak na niego przypadkiem wpadłam hahahah;)

A teraz jaramy się seksowym Kaanem i ja Enginkiem, który już wraca bo od poniedziałku GF w TVP hahahhaa;)))

Margoargo

a ta ładna łaska w czarnej kiecce w zwiastunie kiralika to jakaś nowa postać ma być ???

Ano już od poniedziałku cudny margoargusiowy Enginek wraca do Twojego telewizora ahahaah :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Obstawiam,ze tak bo po co innego by ja pokazali ? Ale skoro mamy kobietke i faceta, to pewnie czarne chmury Meric wymysilia Umusiowi i Defne xd

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Masz rację przecież jakos muszą ciągnąć ten II sezon a coś u Turków pogadywali, że szukają żony dla Umusia hahhaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

I jak to przezyja fani DefOm ;P no ale coz to bylby hit jakby mu dziolche podmienili hahaha i to dopiero bylo by widowisko xd by sie nasza protka musialaa nagimnastykowac

ocenił(a) serial na 8
Marg_

\hahaha no właśnie fani Defom lincz na Meric zbiorowy hahaha .
Umuś po rewelacjach Defne odchodzi od stołu ślubnego i zwiewa do Włoch..... po kilku miesiącach wraca z żoną hahahhaha ;))))) a potem się okaże, że żona wynajęta bo Umuś bawi się w Anioła Zemsty 4 hahahahhaha tylko to nie ten charakter jeśli chodzi o Umusia on jest za prawdomówny

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No wlasnie tak za prawdomowny,to wiesz byl slub,ale podroz poslubna kazdy osobno...a wspolna przyszlosc,coz kupia dom z duza iloscia pokoi i kazde bedzie miec swoj xd

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Pożyjemy zobaczymy czy Meric wspięła się na szczyt swego geniuszu czy głupoty...... jako, że złośliwa małpa jestem obstawiam to drugie...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Wiesz ja sie cudow tez nie spodziewam,tylko byleby gorzej nie bylo...bo to juz by byla tragedia po calosci

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Ja też się cudów nie spodziewam, bo uważam , że jakby fajnie rozpisała te 52 odcinki, to cała seria i wszystkie wątki można było w tym pozamykać, a tak cóż może uniknie żenady jaka była w II serii Sezonu na miłość mieli kręcić 39 odcinków II serii nakręcili 8

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Gdzie tam nie napisze gdzie caly czas mysla,ze Meric wszystkich zaskoczy xd i tam wszyscy pisza o pieknym dlugim drugim sezonie xd ale to tak bardziej z jakis priwet rozwazan wiem znajomej ktora jak sie okazalo tez uczestniczy w tym szalenstwie

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

nie wiem co to za postac będzie z tej laski pewnie jakaś ważna bo ją pokazali w zwiastunie sezonu , ktoś musi zastąpić Yasemin, bo aktorka uciekła z serialu i gra w rozdartych sercach hahahhaa
a o facecie pisali chyba, że kolejny były Defne .... a nie wiem jak będzie nowy odcinek 23 września to pewnie obejrzę. ale chyba dopiero z polskimi napisami aż tak mi się nie spieszy

Margoargo

yasemi nuciekła, to co z denizemm który był w niej zakochany ?????

właśnie nadrabiam sceny z kaanem z 4 i 5 boluma, bo tych dóch odcinków wyjątkowo całych z tłumaczneiem nie oglądałam

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Zwiala,zwiala

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello ;))) Stój ;) Yasemin miała brać ślub z Sinanem z Denizem była kiedyś w młodości ale ją wykorzystał i porzucił.....
zobaczymy od 23 września co Meric wymyśliła w kwestii Yasemin....

Nadrabiaj sceny a potem kosmatkom nie będzie końca ;)

Margoargo

aaa bo deniz był zakochany w sude, tak ? pomyliło mi się :D

nadrobiłam sceny :D słodki Kaan :D
w 4 bolumie ciotka i siostry mówią do gokce "ciągle gadasz o demirze. A Kaan jest taki przystojny.
Gokce - to tylko mój przyjaciel
Yonca - Taki super facet nie nadaje się tylko na przyjaciela :D:D Ale na chłopaka, narzeczonego, męża :D

Oczywiście Gokce olała te słowa, zresztą i tak była pijana hahahaha

To znikam na dziś :D do zobaczenia :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No tak Deniz był z Sude chciałabym, żeby w II sezonie ta miłość jednak przetrwała hahahahha zakochany villan ciekawe zjawisko hahahaha;)))

No patrz jaka ta siostra Gocke kumata a ta nic co za łamaga z tej Gocke.... hahahhaa pewnie siostra nie pogardziła by słodkim tet a tet z Kaanem ;))))

Do zobaczenia Siostra do jutra ;))))
Pewnie zobaczymy się w nowym wątku, " pytanie za 100 pkt" bo mam szatański plan ;))))) wykończyć wątek jak Ty ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Co mogla wymyslec ? Pewnie nic postac zniknie jak wyparowana kamfora xd w ostatecznosci zostawi list w ktorym napisze ze przerasza ale nie byla na to gotowa

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dokładnie pewnie ze 3 odcinki będą szukać yasemin a ona medytuje w Indiach hahahaha albo ją Meric uśmierci .....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Hello;) gdyby nie fakt,ze od 8 rano mi kazali prawie ze biegac...to wiecie slowa na pogode bym nie mowila

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oj fakt chodzenie czy nawet bieganie w taką pogodę to mordęga oj Siostra współczuję ....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja teoretycznie nie zrobilam duzych odleglosci...cala trasa miala ze 100 metrow max a ta druga miala moze ze 200 ale ile razy je przebylam pojecia nie mam... jeszcze jakies bukiety musialam robic z kwiatow,jak jutro ktos powie,ze nie sa ladne zagryze

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oj nie ma to jak tuptanie na krótkich trasach masakra gonisz tam i z powrotem i padasz ze zmęczenia....
My już mówimy piękne są na pewno ;)

Marg_

ja też się przyłączam - Twoje bukiety na pewno są zachwycające :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Masakra na serio z tym dreptaniem i zawsze cos nioslam najjchetniej poszlabym w kimono,ale chybaa zly pomysl

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Tak patrzę a my już mamy w wątku prawie 985 postów za chwilę Kaboom zrobimy, chyba przejdziemy do wątku "pytanie za 100 pkt "
myślę, że najpierw zapiszemy te rozpoczęte wątki

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No tak, a niech sie machina zacina co by to przetworzyc xd a jak zapiszemy bedziemy szukac inspiracji

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Oj tak trzeba mieć porządek w wątkach niech każdy ma 1000 lepiej się liczy hahahhaa;))) a potem będziemy tworzyć nowe ;))))

ocenił(a) serial na 8
Marg_

I tym sposobem ........

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

mam zamiar ......

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

wykończyć wątek ;))))

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

W stylu na Vanessę ;))))