Czy tylko mnie denerwują ciągłe miny i fochy Ömera? Jestem dopiero na 7 odcinku, ale już mnie strasznie wkurza...
mądrze prawisz siostro ;dd
niestety turcy uczepili się jednego schematu i koniec ;q
a potem co zafundowała nam Oyku mam już dość taki protek... uraz na zawsze :P
a w ogóle to od czerwca jestem na diecie tureckiej.. masakra.. żadnego serialu od tego czasu nie obejrzałam.. oj źle ze mną :P
oj zdecydowanie tak ;D
chciałabym żeby nakręcili jakiś fajny, oryginalny serial, z ciekawymi bohaterami który oglądałabym z przyjemnością.. niby co chwilę jakieś nowe tureckie produkcje wychodzą.. ale niczym się nie różnią... są przesłodzone i przewidywalne..
od czasu rozczarowania HA żaden nowy mnie nawet nie zaciekawił :P
nie wiem czy stałam się bardziej wybredna... czy to Turcy obniżyli loty haha ;ddd
dwa cmoki z wczorajszego odcinka HA ;))
https://s.kanald.com.tr/ps/kanald/98/800x600/t/57b1aa3eae78492928d40288.jpg
ahahahaha :D Gokce przecież od 1 odcinka ma pomieszane w głowie :D
na pocieszenie powiem Ci, że pocałunek GokDem był naprawdę bardzo króciutki
za wiele mnie to nie pociesza.. ;q
Berk będzie się marnował do końca trwania serialu...
niestety, wszystko co najlepsze jest w HAdla Serkana.........
ciuchy też........
ahahha widziałaś co margoargo napisała teraz w temacie o HA ?
cytuję "a tu facet czysty sex i gra psiapsiółkę Gocke.... zamiast wyczyniać z nią cuuuuuuuda w ....łóżku oczywiście ;)"
100 % racji :D Kaan robi za jej kumpelę, szkoda że jeszcze nie włączą razem teli latynoskiej i nie będą oglądać :D
hah bo to przecież boski Serkan.. reszta ma być tylko tłem.
hahaha słuszna uwaga... zgadzam się z naszą siostrą całkowicie ;)))))
ojj nie kracz :D wszystko przed nami...kto wie co jeszcze wymyślą... zniszczą nam bohatera całkowicie...
Masz rację Gina będzie się marnował..... a może będzie przemiana i Kaan będzie czarny charakterem hahahah może być ... zresztą Berk dobrze gra czarne charaktery....
zawsze na końcu serialu tureckiego w napisach leąa nazwy firm jakie ubierają bohaterów np. Serkan Cayoglu kostumler i nazwy i loga firm (tak było też w Sezonie na milosć)
to tu na końcu HA też - Serkan Cayoglu Berk Hakman kostumler
(no tak, a Hakman ma tutaj takie kostiumy że hej ahahahahaha)
ahahahaahah :D dokładnie :D
mnie się wydaje, że oni robią wszystko, żeby Kaan wyglądął byle jak......... żeby był cieniem Demira...........
ja rozumiem, że Kaan ma mieć bardziej luzacki styl, ale już bez przesady................
już nam kiedyś zapodawałaś jak Berk był ubrany w innych produkcjach.... ja uważam, że najseksowniej wygląda w czarnym looku.... no i oczywiście w kurtce motocyklisty.... hahahaha ;))))
w tej kurtce wygląda bosko.. jego najlepszy strój... do kompletu jeszcze motocykl i jest idealnie...:))))
ale wiadomo, nie może przez cały serial tak paradować... ;ppp
dokładnie.... czytasz w moich myślach.... podjeżdża do Gocke.... zsiada z motoru ona zaczyna paplać.... a Kaan bierze ją w ramiona i całuje.....
ooooooooo tak :D
czy ja się doczekam wreszcie aż Kaan i Gokce pójdą na jakaś elegancką randkę i spędzą miło wieczór ??????? ........... ale co ja mówię........ przecież wszystko co najlepsze do grania dla demira.............
haha..
chyba się nie doczekasz ;P
to jest zarezerwowane dla Demira..
z Kaanem to najwyżej jakaś randka w budce z kebabem..
albo picie wina na ławce w parku...
"z Kaanem to najwyżej jakaś randka w budce z kebabem..
albo picie wina na ławce w parku..."
ahahahahahah Gina duszę się ze śmiechu przed kompem :D
mam ćwiczenia brzucha ahahahhaahahaha
no co... powiedziałam prawdę :DD
a ćwiczeń nigdy dość :D
przynajmniej sobie mięśnie rzeźbisz :DDD
no prawdę powiedziałaś, ale tak to zabawnie sformułowaś, że leżę ze śmiechu, nie wiem czy do północy dojdę do siebie..........
najpierw mnie margo rozwaliła tą "psiapsiółą", teraz ty ;))
ahaha cieszę się ;dddd
tylko sobie wyobraź.. cóż za romantyzm.. butelki wina zawinięte w papierowe torby.. z których oboje tankują.. w oddali menel śpiący na ławce... tak to widzę w wykonaniu scenarzystów HA i ich stosunkiem do Kaana ;)
ahahhahahahahahhahaah :D
ewentualnie mogą jeszcze pić to wino pod sklepem, a metr od nich stoi kilku etatowych pijaczyn który stoją tu codziennie :D
już w 5 bolumie Kaan podczas tańca z gokce mówił że jest romantykiem, to dlaczego do tej pory nie dają mu szansy się tym romantyzmem wykazać ????
bo HA ma scenarzystów do duuupy.... dlatego Kaan się romantycznie nie rozwinie.... a co być chciała, żeby romantycznego zrobił ????? tylko nie lukier w wersji Ayaza please...
ja tylko chciałam żeby KaanCe poszli raz na jakąś romantyczną elegancką randkę, świece, kwiaty itp. I przy okazji żeby tam zatańczyli jakiś romantyczny taniec z pięknymi spojrzeniami Kaana na nią :D
tylko tyle, nie chcę żeby cały czas był taki lukrowany, nie nie
oo, to też jest jakiś pomysł ;D
dołączają do nich... wszyscy razem tańczą w kółku kankana...Gokce oczywiście nie ogarnia ruchów...
to proste.. bo scenarzyści to barany..skończyło się tylko na wspomnieniu, że jest romantykiem... ech szkoda gadać... ;p
"Gokce oczywiście nie ogarnia ruchów..."
Gina co Ty chcesz mnie zabić dziś śmiechem ??? brzuch mnie boli ze śmiechu :D
muszę się wyżyć jakoś :D
moja frustracja serialem uaktywnia się w ten sposób...
spokojnie... nic Ci nie będzie :DDDDDD
oo niee, tylko nie to... taki fajny bohater... nie chcę żeby zrobili z niego jakiegoś psychola Mete.. :P
Siostra, ile Ty w ogóle obejrzałaś odcinków HA ? :ddd
czy jeszcze się nie zabrałaś ?
oki więc niech Kaan pozostanie słodki ;)))))
ja aż jeden..... na razie i nie mogę ruszyć z resztą odcinków... a jest chyba 9 czy 10 przetłumaczonych....
ohoho to dużo ;dd
nie wciągnął?
ja poddałam się gdzieś w połowie serialu ech ;dddd
jakoś nie mogę zaskoczyć.... nie wciąga mnie i raczej będę dalej oglądać zwłaszcza sceny z Kaanem, natomiast pierwszy odcinek męczący.... i chyba muszę naprawdę przejść na dietę bezturecką.... wtedy zatęsknię za turecczyzną i nie będę się czepiać szczegółów....
haha
ja jestem na takowej diecie od 2 miesięcy i jakoś to nie pomogło... dalej się upierdliwie czepiam różnych szczegółów ;)))
Gina a widziałaś ten filmik co ostatnio podawałam z berkiem, co na końcu leci muzyka z Sezonu na miłość i mnie to rozbawiło :D:D
ten :D
https://www.youtube.com/watch?v=ed6PvieIATw
0:20 - 0:44 - przecudowny jest, gdy tak przeżywa pod drzwiami♥
1:05 - jak ją gładzi po twarzy :D
6:38 - jak ją pocałował przesłodkie, też tak chcę
........... ahahahaa końcówka filmiku najlepsza, zobacz jaka muzyka leci :D
Według mnie to jakaś przepowiednia, znak od losu, że kiedyś Hakman zagra w jednym serialu z Ayazem z Kiraz Mevsimi :D
a ten to widziałam :D
tylko nie skojarzyłam od razu ;))
przepowiednia... haha... ale wykombinowałaś :DD
racja ;D
choć dziwnie jest zaczesany ;d
wole go w aktualnej fryzurze, mimo, że wygląda na niechlujną ;ddd
wiadomo :D
Ty wolisz wersję elegancką... też jest ok.. tylko taki poważny się wydaję ;D
ja z natury jestem estetką i nic na to nie poradzę :D
.......... co nie znaczy że ja non stopo łażę elegancka, wypindrzona, wcale nie hahaha :D
haha ja też nie.. ogólnie lubię luźny styl.. ale np. w dresach bym nie wyszła na ulice :PP
hahaah tak to jest jak się poznało trochę kinematografię turecką...nagle odkrywasz, że nic Cię nie zaskoczy;)