Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
ja mam tylko przez studia :P bo wszytko było na fejsie... to już po takim czasie został nic się tam nie dzieje,ale jest niech będzie dla potomnych :D
co więcej bardzo dobrze mi z tym, w ogóle go nie potrzebuje do szczęścia :D
haha taka pamiątka dla potomnych... rozumiem :D
i trochę tez przez pryzmat kontaktu ze znajomymi... czasem ich łatwiej na fejsie dorwać niż się dodzwonić... szybka rozmowa na fejsie i jest spotkanie :D
Ja oglądam tam głównie stronki z serialami albo gram w gry.
Nie wrzucam zdjęć oraz się nie chwalę byle czym.
sama z wlasnej nie przymuszonej woli mam tam 2 zdjecia, gdzie tylko na jednym mnie widać :D
a tak to tam jest bida, nic sie nie dzieje cisza spokój :D
Ja tez mam jakieś jedno swoje.
Nie mam ani od męża , ani od syna.
Oni są moi i nie mam zamiaru chwalić się nimi bez sensu :-D
i prawidłowo :)
po co dzielić się swoją prywatnością na jakimś głupim portalu.. no ja tego nigdy nie pojmę... :)
Znam osobiście kilka osob ktore też nie mają fb i jakoś im to nie przeszkadza. Wkurza mnie,że ciągle tylko fb i fb i ze jak normalny człowiek go nie ma to jest poszkodowany i nie jest w stanie być z newsami na bieżąco
w moim otoczeniu wszyscy mają... i zawsze takie zdziwienie... "jak ty bez tego funkcjonujesz" haha mnie to śmieszy ale cóż :D
Racja, racja... ciężko być na bieżąco... ale musimy sobie jakoś radzić co nie? :))) :DDD
I poradzimy sobie :-)
Irytujace jest to co napisała Marg,że musiała założyc fb przez studia. Ale taka prawda,bo jak nie założysz to nie wiesz co się na zajeciach dzieje. Moja kumpela tez musiała zakładać przez studia a wcale nie chciala. To jest chore
Ha ha nieźle.
Ja kiedyś miałam jeszcze "naszą klasę" , ale juz dawno usunelam.
O Facebooku słyszałam ha ha.
Nawet mam tam konto i zaglądam tam codziennie , ale jakieś zaćmienie umysłu miałam ha ha
haha no dokładnie.. zaczęło się niewinnie :p
na dodatek w większości tureckich seriali odcinek trwa półtorej lub nawet dwie godziny... no i jak to ogarnąć ? :PPP to jest dopiero wyzwanie :D
Już jestem ..... melduję posłusznie właśnie wróciłam.... a owszem dziś kiralik..... niestety nie wiem co się działo..... nie było mnie, a teleforum się zawiesiło.... nie wiem czy z emocji z powodów technicznych.... więc nawet nie wiem co było w odcinku..... hahhaha ale myślę, że Omer dalej nieuświadomiony.......
No właśnie probuje cos znajeść na fb .
Dziewczyny piszą,że jak zwykle nic sie nie zdarzyło.
List prawdopodobnie otworzył Szukru.
Co do wypadku ,to wywnioskowalam,że nie wiadomo kto go miał ha ha.
Może margo ogarnie to Nam opowie :D
Selam Siostra jak widać dopiero wróciłam.... i nie wiem co się działo w kiraliku jak będę miała ochotę to przejrzę na YT.... i potem napisze..... hahahhaha jak tak piszą na FB to ciekawi mnie rating....
Jezu,to po co akcja z listem skoro Omer go nie dostał? Ale żenada. Ten wątek jest dłuzszy niż cała moda na sukces i tak niesamowicie rozwleczony,że chyba nigdy nie widziałam wątku który tak dlugo sie ciągnie. Nawet w telach latino lepiej im to idzie
hahaha Omer dowie się albo nie w ostatnim odcinku I serii, bo Meric robi wszystko, żeby było 5 odcinków drugiej serii hahahahha mnie ciekawi najbardziej rating..... przekroczą magiczną 5 czy nie....
Jak się wkurzę to obniże ocene kiralika z 5 na 4 i bede zmniejszać po kazdym odcinku w którym zrobią z Omera nieświadomego idiotę...powaga. Aż w końcu dotrę do -50
Madzik a pamiętasz jak pisałam, że jeszcze Szukru nie wie o wynajmie .... no to się dowiedział hahahahha czy ja jestem prorokiem..... cy co?????
Hahaha to ostatnia osoba poza Omerem która nie wie. No to teraz się dowiedział,o ludzie hahha
Prędzej pomidory na targu się zorientują o wynajmie niż sam Omer
Powoli.... na razie jeszcze nie wie Yasemin, babcia Turkan, Esra, dziadek Hulusi i Deniz..... tak więc patrz co odcinków będzie hahahahahha
Hahha no to odcinków a odcinków przed nami :-)
Jakby zebrać kazdego mieszkańca Stambułu który nie wie o wynajmie to Meric ma pomysłow masę na 2 sezon
Musimy się wreszcie wziąść za pisanie parodii czyli naszego 'koralika' bo naprawdę tracę już cierpliwość.
Doszły mnie słuchy że od 13 czerwca przestają emitować GF i w zamian za to puszczą 1001 noc od początku. Szlag mnie trafi. Nie wytrzymam do września bez nowych odcinków
Powaliło ich i to zdrowo. Glupota,glupota i jeszcze raz głupota. Ledwo 20 odc rzucili i każą czekać 3 miechy na resztę. Równie dobrze mogli puscić we wrześniu a nie w maju i nie robiliby ludziom ochoty na wiecej
dokładanie.... teraz jest 20 chyba odcinek czyli do 13 czerwca będzie pewnie z 14 i zawieszą go akurat jak się serial zacznie rozkręcać.... co za polityka....
A ja tak bardzo czekam na te dalsze odcinki...a tu takie numery. Ale najprawdopodobniej przerwą emisję. Wszystko na to wskazuje
co za głupota, nie lepiej było puścić cos innego krótszego a GF zacząć od września.... a tak na wyznania miłosne Kerima będziemy czekać do września.... chociaż może jeszcze to usłyszmy... sorry za spoiler.... ale widziałam co nie co do przodu i 74 odcinek turecki zrobił na mnie wrażenie..... Engin jako aktor zdolna bestia.....