PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))

P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD

ocenił(a) serial na 5
kisma

ja mam tylko przez studia :P bo wszytko było na fejsie... to już po takim czasie został nic się tam nie dzieje,ale jest niech będzie dla potomnych :D

Marg_

co więcej bardzo dobrze mi z tym, w ogóle go nie potrzebuje do szczęścia :D
haha taka pamiątka dla potomnych... rozumiem :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

i trochę tez przez pryzmat kontaktu ze znajomymi... czasem ich łatwiej na fejsie dorwać niż się dodzwonić... szybka rozmowa na fejsie i jest spotkanie :D

ocenił(a) serial na 5
kisma

Ja oglądam tam głównie stronki z serialami albo gram w gry.
Nie wrzucam zdjęć oraz się nie chwalę byle czym.

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

sama z wlasnej nie przymuszonej woli mam tam 2 zdjecia, gdzie tylko na jednym mnie widać :D
a tak to tam jest bida, nic sie nie dzieje cisza spokój :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Ja tez mam jakieś jedno swoje.
Nie mam ani od męża , ani od syna.
Oni są moi i nie mam zamiaru chwalić się nimi bez sensu :-D

sloneczkO_1

i prawidłowo :)
po co dzielić się swoją prywatnością na jakimś głupim portalu.. no ja tego nigdy nie pojmę... :)

kisma

Ja też nie mam fejsa siostro :-)

madzik_867

haha nie wierzę :D siostra piona :D
w końcu ktoś mnie rozumie w tej kwestii :DDDD

kisma

Znam osobiście kilka osob ktore też nie mają fb i jakoś im to nie przeszkadza. Wkurza mnie,że ciągle tylko fb i fb i ze jak normalny człowiek go nie ma to jest poszkodowany i nie jest w stanie być z newsami na bieżąco

madzik_867

w moim otoczeniu wszyscy mają... i zawsze takie zdziwienie... "jak ty bez tego funkcjonujesz" haha mnie to śmieszy ale cóż :D
Racja, racja... ciężko być na bieżąco... ale musimy sobie jakoś radzić co nie? :))) :DDD

kisma

I poradzimy sobie :-)
Irytujace jest to co napisała Marg,że musiała założyc fb przez studia. Ale taka prawda,bo jak nie założysz to nie wiesz co się na zajeciach dzieje. Moja kumpela tez musiała zakładać przez studia a wcale nie chciala. To jest chore

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ha ha nieźle.

Ja kiedyś miałam jeszcze "naszą klasę" , ale juz dawno usunelam.

ocenił(a) serial na 5
Marg_

O Facebooku słyszałam ha ha.
Nawet mam tam konto i zaglądam tam codziennie , ale jakieś zaćmienie umysłu miałam ha ha

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

jesteś królem :D ja jak wejde ze dwa razy w tygodniu to sukces :D

sloneczkO_1

haha no dokładnie.. zaczęło się niewinnie :p
na dodatek w większości tureckich seriali odcinek trwa półtorej lub nawet dwie godziny... no i jak to ogarnąć ? :PPP to jest dopiero wyzwanie :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Oj biedaczko.
Ty to masz "przygody" :-D

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

ja się tylko urodziłam, pod nieszczęśliwą gwiazdą.... to przez to tylko

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Oj tam , oj tam :-D

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

takie sa realne realia :P

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Oczywista oczywistość :-D

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

widzisz, wiesz doskonale o czym pisze :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Uciekam na sekundę.
Zaraz wracam :-D

sloneczkO_1

sekunda już minęła haha :DDD

ocenił(a) serial na 5
kisma

Musiałam się trochę poogarniac :-D

sloneczkO_1

Czy dziś przypadkiem nie idzie KA? Nie ma Margo to nie wiemy co się dzieje tam XD

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Już jestem ..... melduję posłusznie właśnie wróciłam.... a owszem dziś kiralik..... niestety nie wiem co się działo..... nie było mnie, a teleforum się zawiesiło.... nie wiem czy z emocji z powodów technicznych.... więc nawet nie wiem co było w odcinku..... hahhaha ale myślę, że Omer dalej nieuświadomiony.......

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No właśnie probuje cos znajeść na fb .

Dziewczyny piszą,że jak zwykle nic sie nie zdarzyło.
List prawdopodobnie otworzył Szukru.

Co do wypadku ,to wywnioskowalam,że nie wiadomo kto go miał ha ha.

Może margo ogarnie to Nam opowie :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Selam Siostra jak widać dopiero wróciłam.... i nie wiem co się działo w kiraliku jak będę miała ochotę to przejrzę na YT.... i potem napisze..... hahahhaha jak tak piszą na FB to ciekawi mnie rating....

sloneczkO_1

Jezu,to po co akcja z listem skoro Omer go nie dostał? Ale żenada. Ten wątek jest dłuzszy niż cała moda na sukces i tak niesamowicie rozwleczony,że chyba nigdy nie widziałam wątku który tak dlugo sie ciągnie. Nawet w telach latino lepiej im to idzie

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha Omer dowie się albo nie w ostatnim odcinku I serii, bo Meric robi wszystko, żeby było 5 odcinków drugiej serii hahahahha mnie ciekawi najbardziej rating..... przekroczą magiczną 5 czy nie....

Margoargo

Jak się wkurzę to obniże ocene kiralika z 5 na 4 i bede zmniejszać po kazdym odcinku w którym zrobią z Omera nieświadomego idiotę...powaga. Aż w końcu dotrę do -50

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Madzik a pamiętasz jak pisałam, że jeszcze Szukru nie wie o wynajmie .... no to się dowiedział hahahahha czy ja jestem prorokiem..... cy co?????

Margoargo

Hahaha to ostatnia osoba poza Omerem która nie wie. No to teraz się dowiedział,o ludzie hahha
Prędzej pomidory na targu się zorientują o wynajmie niż sam Omer

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Powoli.... na razie jeszcze nie wie Yasemin, babcia Turkan, Esra, dziadek Hulusi i Deniz..... tak więc patrz co odcinków będzie hahahahahha

Margoargo

Hahha no to odcinków a odcinków przed nami :-)
Jakby zebrać kazdego mieszkańca Stambułu który nie wie o wynajmie to Meric ma pomysłow masę na 2 sezon

Margoargo

Musimy się wreszcie wziąść za pisanie parodii czyli naszego 'koralika' bo naprawdę tracę już cierpliwość.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Madzik nie mamy wyjścia trzeba im napisać ten scenariusz....

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Zgadzam się z Tobą siostro :D

sloneczkO_1

Zgodne jak zawsze :-)

kisma

Doszły mnie słuchy że od 13 czerwca przestają emitować GF i w zamian za to puszczą 1001 noc od początku. Szlag mnie trafi. Nie wytrzymam do września bez nowych odcinków

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Weź nie żartuj nawet ... teraz jak już to oglądam....powaliło ich czy co....

Margoargo

Powaliło ich i to zdrowo. Glupota,glupota i jeszcze raz głupota. Ledwo 20 odc rzucili i każą czekać 3 miechy na resztę. Równie dobrze mogli puscić we wrześniu a nie w maju i nie robiliby ludziom ochoty na wiecej

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

dokładanie.... teraz jest 20 chyba odcinek czyli do 13 czerwca będzie pewnie z 14 i zawieszą go akurat jak się serial zacznie rozkręcać.... co za polityka....

Margoargo

A ja tak bardzo czekam na te dalsze odcinki...a tu takie numery. Ale najprawdopodobniej przerwą emisję. Wszystko na to wskazuje

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

co za głupota, nie lepiej było puścić cos innego krótszego a GF zacząć od września.... a tak na wyznania miłosne Kerima będziemy czekać do września.... chociaż może jeszcze to usłyszmy... sorry za spoiler.... ale widziałam co nie co do przodu i 74 odcinek turecki zrobił na mnie wrażenie..... Engin jako aktor zdolna bestia.....

Margoargo

Mnie spoilery nie szkodzą.
Widziałam ten 74 ep i domyslam się o co Ci chodzi :-)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dobry był.... tak mnie ten Kerim wzruszył w tym odcinku.....

Margoargo

Szacun dla Fatmy,ze mu wybaczyła bo on sobie chyba nigdy nie wybaczył

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dokładnie.... strasznie to przeżywał w tym odcinku.....