Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
I co,da się pokazać sceny wspólnej nocy protów w serialu tureckim? Da sie. Szkoda ze inni nie biorą z nich przykładu
powiem tak w KPA była jeszcze lepsza scena protów i całowali się jak ludzie.....hahahha a nie jak glonjad z szybą ;))))
http://ok.ru/video/43440802514
od 1.28 - scena łóżkowa
od 1.02 całują się jak ludzie...
Patrz i pocałować się potrafią, przynajmniej jakiś ruch ust jest hahahaha alem się przyczepiła, widziałaś scenę całowania się Omera I Defne w kiraliku w odcinku co to Defne cnotę straciła....jak się przyssali to nic więcej nie było....
Masz całkowitą rację , a jeszcze teraz Defne zachowuje się jakby nocy nie było, unika przytulnek z Omerem, o całusach nie wspomnę hahahah a tak mi zdiocili postać Defne, że nie mogę tego Meric wybaczyć....
Engin jak wiadomo zdolna bestia ;))) czy w GF, czy w KPA, a jeszcze będzie Mustafą w WS Kosem..... hmmmmmm
No własnie też o tym Mustafie czytałam.
Ciekawe czy tak sie stanie.
Rozchwytywany jest :D
Chyba tak... a dziś czytałam na poczcie ten artykuł w świecie seriali, czy puszczą II sezon KM .... i się dziennikarzyna nie douczył i napisał Ozem zamiast Onem.... hahahahha
A oglądalaś dzisiaj?
Ja muszę nadrobić z całego tygodnia.
Z jednej strony to dobrze,bo będę ogladać pomału i do września zdąże ha ha
Widziałam kawałek, bo jeszcze musze początek ogarnąć.... najbardziej wkurza mnie Mukkades i Erdogan..... porażka na całej linii, a na Selima jak patrzę, to się zastanawiam kiedy wyskoczy Nurbanu..... a już pisałam tutaj, podoba mi się narzeczona Selima Meltem.... bardzo ładna....
Mukkades zachowuje się jak kompletna kretynka. A te jej żarciki i docinki do Fatmy...masakra. Mam wrazenie ze to ona czasem jest upośledzona,a nie jej mąż
Mnie też wkuuuurza na maxa, a jak leci na Kerima..... jakby mogła to by go w całości połknęła bez przepitki ....
No tak zostałyśmy same do wykończenia wątku hahahah ;))) nie wiem czy damy dziś radę....
Zgadza się poczekamy na nie jutro i zrobimy wątkowi KABOOM;)))
a czy wiesz, że nasza Siostra Słoneczko już mnie wyprzedziła w komentarzach..... zaczaiła się i znienacka poszła do przodu..... hahahaha
hahaha no nie wiem jak z nami podyskutujesz dziś to szanse na zrobienie kaboom wątkowi rosną.... co to jest 70 postów hahahha
haha nie no Wy to jesteście twarde sztuki :D
mi już się trochę oczy zamykają :P
ale jeszcze z Wami posiedzę a co :DDDDDD
Oj tak my jesteśmy pozytywne wariatki filmwebowe.... dajemy radę.... każdemu systemowi hahahaha ;)))
posiedź , posiedź.... jak widzisz wylewamy z Madzik gorzkie żale nad GF, bo ponoć na wakacje ściągają z anteny....
no wiem wiem, czytałam właśnie Wasze komentarze.
szkoda... wielka szkoda ;((
dobrze, że obejrzałam sobie wszystkie odcinki po turecku to przynajmniej jakoś zniosę tą przerwę wakacyjną... :P
co poradzimy... tvp zawsze tak robi.. no i d*pa :P
Co poradzisz wychodzą naprzeciw widzom, co by ludziska w spokoju pojechali na urlopy.....
nie no siostry znowu uciekłyście mi...:P
znowu mnie pozbawili dostępu do mojego własnego laptopa i musiałam Was opuścić.
no cóż śpijcie dobrze wszystkie :D dobranoc :)))))))))))))
oooo, no proszę :D
co to fatmagul, już kiedyś pisałam, że pewnie zrobią przerwę wakacyjną no i się sprawdziło :(((
jestem maksymalnie wkurzona, komu się chce tyle czekać... żenada i tyle.
hahaha Kobieto ja nocny marek jestem a w zasadzie nocna margo;)))) hahahha dla mnie iść spać o 1 w nocy to norma....