Kochane,przybyły Nam ostatnio dwie Siostry tak więc zakładam nowy wątek i zapraszam wszystkie do komentowania :))))
P.S.Użyłam słowa debata bo wykorzystałyśmy już takie określenia jak pogaduchy,pogawędki,rozmowy,plotki itd a nie chcę sie powtarzać XD
Spoko były czasy, że ja tu komentarze pisałam i o 3 w nocy... hahahah czasem sobie z Marzenką gaworzyłyśmy o tej porze hahahaha
hahah o tej porze to ja się przewracam na drugi bok :P
a kto to jest Marzenka? coś mnie ominęło ? :D
chyba mam straszne zaległości... :o
Ha widzisz nie pisałaś z nami od czasów sezonu na miłość, a myśmy tu ta szalały momentami, że cudowny filmweb nie wytrzymywał naszej szybkości ;))))
pisałam jeszcze na kontrakcie trochę no hello :D
a potem już znaleźć Was nie mogłam...
na forum sezonu była pustka, kontraktu podobnie.. no i stwierdziłam, że już wgl nie piszecie.
o żadnym kiraliku nie miałam pojęcia ech :p
Ano fakt zwracam honor.... a my się zakamuflowałyśmy na forum kiralika i już tak czadujemy tutaj od listopada hahahah o czasów zakończenia słynnej II części Sezonu...... hahahaha ;)))
hahah ja tak czasem fukcjonuje głęboką nocą;)))
Marzenka tutaj nick Veronka - jest tłumaczem kiralika
jak Ty w dzień dajesz radę funkcjonować :P
aaa to mam prawo nie wiedzieć :D kiralika nawet 1 odcinka nie widziałam i nie planuje :DDD
hahaha a taki typ dziwny jestem 5-6 godzin snu i funkcjonuję hahaha;))) oczywiście nie ciągle chodzę spać o 3 w nocy.... a mam ten plus, że nie muszę wstawać skoro świt.... mogę o 7 a nawet później....
spoko taki ma zwyczaj.... łazikuje po nocy, zresztą jak się uczyłam na studiach to tez w nocy... wtedy wiedza mi najlepiej wchodziła do głowy hahahaha;)))
no i wszystko jasne :D
przyzwyczajenia jeszcze ze studiów :P
ja w nocy rzadko, tylko przed jakimś ważnym egzaminem jak w panice wszystko powtarzam :D
Tak przy okazji kto zakłada nowy wątek? Jesteś chętna? Ja dopiero założyłam dwa więc może masz ochotę
hahahaha a to szybka jesteś ;))) ja na razie nie ma natchnienia do oglądania....
po obejrzeniu mam takie okey... ale sadząc po tych zapychaczach to chyba się szykują na 2 sezon... no chyba,ze to przez te chorobe Elcin
No niestety chyba będzie drugi sezon ło matko jak myśmy tego nie chciały..... a zapychacze są już ostatnio w tych odcinkach już żenujące i męczące.... drama wiodąca gazy Korsia, albo Nihan...... idzie się pociąć....
Ja je rozumiem, przez te dwa odcinki, bo jak tamta fakt chora... No ale co za dużo to nie zdrowo.
A dziś to mi się nawet Korsia szkoda zrobiła
hahaha a chciałaś czekać na Siostry ;))) nie ma opcji dziś wątek robi kabOOOM;)))
siostry ja już kapituluje :D
jutro mnie czeka cały dzień w książkach więc lecę się wyspać :p
Dobranoc, kolorowych snów :)))))))))))))))))))))))))
do jutra :D