PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk
Marg_

aha :D czyli ściemniałaś grzecznościowo, że nie chcesz iść, żeby nam przykrości nie robić :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Priw czytać proszę już

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Jeśli chcecie to mogę wam napisać coś o tej imprezce na priwach :D tylko na priwach

użytkownik usunięty
Marg_

to ja poproszę :D jestem ciekawa :)

ocenił(a) serial na 5

napisałam

użytkownik usunięty
Marg_

ok dzięki, przeczytałam :D

Hej, widzę akcja w toku :) Pretty women leci na TVP1 , ktoś ogląda?

użytkownik usunięty
kisma

na tvp1 oglądam teraz Poldarka, świetny serial :D

Sory na TVP2 :D Poldraka też oglądam ale Ros mnie delikatnie wku.... w tym drugim sezonie,znasz juz zakończenie sezonu bo ja przeglądałam spoilery :)

użytkownik usunięty
kisma

mnie ten wkurza... zwłaszcza jego latanie za Elizabeth... grr.
nie znam zakończenia sezonu :D powiedz mi tylko, dobre czy złe? :DDD

haha, powiem ci,że końcowa scena z Demelzą i Rossem jest niejednoznaczna,ale ja już nie chce żeby ona z nim była, taki zużyt, Demelza nie zasługuje na ochłapy ;)

użytkownik usunięty
kisma

ech nie brzmi to optymistycznie... a taka świetna para z nich była... przecież ona jest extra babeczką, ślepy on czy co?

No właśnie, ja ma takie wrażenie,że on tą Demelze zawsze miał za kobietę z niższych sfer, nie ważne jak by się zachowywała, faktycznie lepsza karierowiczka Elizabeth ;/ Demelza jej dzieciaka ratowała to już tego nie pamięta

użytkownik usunięty
kisma

myślę tak samo... szkoda mi D... mogli by jej jakiegoś adoratora dać fajnego, może by ją w końcu docenił.
A dziś jakiś irytujący odcinek...

no dziewczyna stara się stworzyć z nim rodzinę, a on myśli o dupie maryni :D Ratuje go chyba tylko ta ładna twarzyczka ;)

użytkownik usunięty
kisma

taa ale po tym jak ją dzisiaj zdradził to straciłam do niego całkowicie sympatię :P

No, ja nawet nie wiem co to bylo :D pordios

Gina jest fragman SS ;)
czyli Deniz chyba nic nie jest :D
https://www.youtube.com/watch?v=pmQKslI5IL0

użytkownik usunięty
Vanessa100

oo faktycznie :) dzięki za link ;)
ale wkręcili widzów :))
ale sądząc po zwiastunie Irem będzie mącić, i wkręci Yogiemu, że Deniz spotyka się z Tuną czy coś... matko, mam dość tych intryg to już się nudne i męczące robi... ani jednego odcinka spokoju nie ma, żeby normalnie sobie szczęśliwi byli... tylko mnie fragman zniechęcił do oglądania...

ocenił(a) serial na 8
kisma

heja ;) ja lukam kątem oka...

Margoargo

No Pretty jest kultowa, chyba mi się nigdy nie znudzi :)

ocenił(a) serial na 5
kisma

cześć kobieto :D

Marg_

Hello :D słyszałam,że imprezka na sylwka się szykuje :)

ocenił(a) serial na 5
kisma

Błagam Cię nie zaczynaj i ty :D Idz sobie kiralika obejrzeć :P czy cuś

Marg_

Powiem ci,że nawet nie wiem co się tam dzieję ;) ogląda tu ktoś na bieżąco ?

ocenił(a) serial na 5
kisma

No ja co tydzień :D znaczy się kiedyś obejrzę :D nawet mnie zdesperowana defne nie pociaga.... swoją drogą czy by jej czasem nie mogli zamknąć,za porawnie wózka

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha ja też nie wiem co się dzieje.... w kiraliku.... czyli poza Gosilek która powinna być na bieżąco

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

ja tylko wiem z fragmentów, o wózku kiedy to nasza desperatka będzie coś chciała udowodnić... ale na internetach piszą,że się omuś oświadczył :D szał dziewczyny szał

kisma

hej kisma / Mercik ;)

ja nic nie oglądam :D
siedzę w necie od kilku minut :D

pytałaś wczoraj czy będę oglądać 2 razy Ana.
Raczej nie, bo o tej samej godzinie (17.00) lecą Gotowe na wszystko które oglądam :D

Vanessa100

Ja ekne na kilka odcinków, jestem za bardzo zaturkowana. Kara sevda niszczy psyche https://www.youtube.com/watch?v=3vTowKTtDAc ( od 3 min )
https://www.youtube.com/watch?v=1V8FTg3XZXg

kisma

hahahhaah o matko, ale ten Emir jedzie po bandzie...............
jak wózek spadł, to byłam pewna, że był pusty i ją wkręca :D

Vanessa100

No,ale scena mocna, dla Neslihan Oscar za odegranie tej roli,najlepsza turecka aktorka https://www.youtube.com/watch?v=ayVSCifTYjA ( 3.50 )

kisma

a czy emir wie już że to nie jego córka ??

kisma

a czemu ona tak płacze?? bo nie zrozumiałam

Vanessa100

Jej brat który był w więzieniu się powiesił bo Burak go wydał, ale Buraczek chciał dobrze ;) emir wie,że to nie jego córka, czaisz to że oni przez 5 lat w ogóle ze sobą nie sypiali :) ja to bym sie Emirkowi nie umiała oprzeć :)

kisma

to jak to było?? Burak i protka spotkali si,e po przeskoku czasowym, gdy ona była żoną Emira.
To ile ten przeskok czasowy miał lat?? Pięć ?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

tak 5 lat

Margoargo

a to zaczęłaś oglądać KS ? :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

jeszcze nie..... ale wiem, że 5 lat ;)

Margoargo

aha :D dzięki za info :D

hahhah i protka i zły emir 5 lat ze sobą nie sypiali :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

nio w 5 rocznicę chciał z nią spać, ale chyba mu nie wyszło...

Margoargo

ahahahahahaah mógł zaśpiewać "znowu w życiu mi nie wyszłooooo" :D

na dole kisma mi podesłala tą scenę jak chce z nią spać, a ona wyskkakuje zbalkonu :D
burak jak się przeraził i biegnie do niej leżącej na ziemi :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha dokładnie..... mógł tak zaśpiewać ;)

widzę, przejrzę za chwilę te linki...

Margoargo

Oglądasz teraz Pretty , ale jej pojechal :/ za chwile będzie mocna scena przy windzie :)

ocenił(a) serial na 8
kisma

widziałam... a teraz akcja kolia i opera ;)

Vanessa100

dokładnie tak było,emir zmusił ją do tego małżenstwa, bo jej brat zabił jakąś dziewczyne, a Emir był świadkiem zbrodni,którą zresztą sam zaplanował .Przeskok trwłl 5 lat ;) Dla mnie Emir to najlepsza postać serialu, wiadomo jeśli ktoś ogląda tylko urywki to myśli,że to psychol i nic więcej,ale się myli, go poprostu w dzieciństwie nikt nie kochał :/ a Nihan zawsze go odpychała,aż mi się serce krajało np. na te scenie https://www.youtube.com/watch?v=4KAJV_mHoTM
https://www.youtube.com/watch?v=r-BuOb__4tM ( min 2.30 wzrok Emira i obrzydzenie Nihan, gdy na niego patrzy) w tej scenie chodzilo o to że Emir w koncu chce się z nią przespać ;)

kisma

zaplanował to wszystko, niezły jest, ma pomysły :D

ale śmiesznie spadała w tego balkonu, mogli to lepiej zrobić hahahah :D

a Emir od początku wiedział że to nie jego córka?? skoro nigdy nie spał z Nihan, to chyba wiedział

Vanessa100

Ta wiedzial od początku, ale on kocha tą Deniz ,nawet bardziej niż Nihan :) Burak i Nihan out i niech mu zostawią Deniz, wtedy ja pojadę do Turcji o ogarnę sytuację :D

kisma

hahaha a co zrobisz? będziesz wychowywać małą Deniz razem z Emirkiem ?? :D

Vanessa100

Tak ;D