hahaha skoro Wasze kołysanki jej nie uśpiły ;) to moje wizje też Słoneczku spać nie dadzą ;)
Podsyłam zwiastun nowego serialu :)) Bu şehir arkandan gelecek - To miasto podąża za Tobą
https://youtu.be/j_lOjJm8BkQ
Widzicie znane twarze?
Ja tez Iz i brata Omera i chyba jeszcze Merta z KPA,ale nie jestem pewna czy to on :))
Witam wszystkich, chciałam życzyć szczęścia w Nowym Roku i wszytkigo co najlepsze. Życzenia składam teraz bo wieczorem pewnie żywego ducha nie zobaczę :D w każdym razie udanej zabawy czy to w chacie czy na mieście ;)
Hello :D
dziękuję :D
Siostry ja również życzę Wam duuuuużo radości, sukcesów i czego tylko pragniecie w Nowym Roku :)))))))))))))))
Szampańskiej zabawy :D
Kochane Moje Siostry ;)
Udanego , szampańskiego Sylwestra dla tych co szaleją na imprezach ;))))
Życzę Wam mnóstwo szczęścia w Nowym Roku ;) bo na titanicu zdrowi byli tylko szczęścia nie mieli ;)))))
Sylwestrowy suchar ;)
Koleżanka do koleżanki :
-Jak spędzasz Sylwestra..
- Nie muszę sam zejdzie ;)
Do wieczora ;))))
hahaha :D
genialny avek :D
Berk już w smokingu gotowy na bibkę sylwestrową :D ulala, nawet włosy przylizał :)))
do zaś :)
Siostry pewnie bedzie ciezko wejsc pozniej,to juz teraz skladam Wam dosiego roku. Oby ten Nowy Rok obfitowal w same szczescile chwile, bylo jak najmniej smutkow i by cieszyla nas ogromna liczba tureckich ciasteczek ;)
Buziaczki i do napisania pewnie juz w Nowym 2017 Roku :)
Siostro ;)))) baw się dobrze ;))))
w starym roku jeszcze postanowiłam się popastwić na kiralikiem.... rating 67 odcinka 3,86 .....i fani chcą go bronić??? z czym do czego....
Dzięki :D jeszcze sobie na poprawę humorku no 309 włączyłam :D
No jak już wiadomo,że go nie będzie, to się nie staraja :D
swoją drogą internety cierpią...miała być bomba elcin baris,a ten z guspe czy jak jej tam do wiednia na sylwestra poleciał :D
hahaha pokój na poprawę humoru jest najlepszy ;)
na siłę łączą Elcin i Barisa... a daliby im już spokój ;)
dobre, dobre... fany czekały na obwieszczenie, ze Baris czuje miętę do Elcin a ten zabrał swoją kobietę Ziutę na sylwka do Wiednia hahahhaa;)))
Ty a bardziej wnikiliwi znalezli nawet zareczynowa obraczke na jego palcu,to sa dramaty xD
A wiecie jak sie fajnie bawie xd przedzezniam sobie artystow sylwestrowych ;)
Dobra koncze odcinek i chyba bedzie czeba isc... a może nie zobaczy sie
Gdyby cos pojawie sie
hahaha fani Barisa i Elki wszystko przeżywają jak stonka wykopki.... skoro baris jest 4 lata z Ziutą to widocznie mu pasuje....a dali by już na wstrzymanie...
hahaha ja tez przeglądam odcinek 18 pokoju po turecku ;)
Ja tam 23 i 24 bo sa cudasne ;) uwielbiam koncowke 23 jak sobie mowia kocham cie :) super scena
a te są ekstra ;)))) a 25 podróż poślubna jak Onur prowokuje Lale i lądują pod prysznicem ;)
A tez lubie,ale zdecydowanie koncowka 23 jest the best ;)
Sam slub tez uroczy i wybieranie wyposarzenia domu i zazdrosc Lale jest slodko-urocza ;)
A podroz no jak to podroz dzieje sie :)
Jestem wstawiona wiecej nie pisze
hahaha już jesteś wstawiona ;) nieźle :)
ja się dopiero rozkręcam ;)
walentynki w wykonaniu lale ;))) super a zazdrość jest świetnia chociaż Onur też nie lepszy :)
Ale to byly walentynki czy jego urodziny ? Bo mi sie wydaje,ze to urodziny bo wszyscy mu zyczenia skladali ;)
Patrz Siostry poszły w tango :)
Vanessa z Berkiem;))) a Gina z Gokim;))) a to agentki :)
Chwilę mnie nie było, a Wy już tyle stron i tematów natrzaskałyście :) Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku 2017! Zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń!:)
Hello :)))))
A takie jesteśmy agentki ;))))
Kochana szczęścia i spełnienia marzeń w Nowym Roku ;))))
Hej ;) Właśnie widzę :)))))) Nawet gdy Kiralik się skończy to ten temat będzie żył :D Nie wiem kiedy to wszystko nadrobię :D
Dziękuję <3
Właśnie nasz szanowny kiralik kończy się za 2 odcinki a temat oczywiście będzie dalej żył, bo my tu o wszystkim tylko najmniej o kiraliku...