My z Marg się ciągle pytamy po co była II seria.... chyba to odgrzewania kotletów... bo tak w skrócie wygląda II seria.... ale są tacy co płaczą rzewnymi :))) my za to mamy ubaw po pachy, bo jedziemy już po kiraliku....a co to będzie jak w końcu obejrzymy tę II serię ;)
Ja też się cały czas zastanawiam po co ten drugi sezon. Ja też miałam zamiar dokończyć Kiralika jak już się skończy. ciekawe, co z tego wyjdzie haha na razie wciąż nie mam czasu.
hahaha ja zamierzałam po 60 odcinku w końcu zacząć nadrabiać i pisać elabusie, a tu 53 obejrzałam a teraz resztę obejrze jak już się skończy cała II seria... tylko też nie wiem kiedy, bo bardziej ciekawią mnie inne produkcje ;)
dokładnie tak się wystroił ;) specjalnie dla nas :) a zwłaszcza dla Vanessy, a ona go olała ;))))
to nie ja olałam Berka, tylko Berk olał mnie ;((
poszedł sobie na sylwestra do Ozge i Serkana, a mnie nie wziął ze sobą ;((
ani Giny112 ;(((
Serkan mnie olał, Berk też........... załamka hahahaha :D
może się przerzucę na Gokhana, ale nie wiem, czy wytrzymam jego filozofowanie ................
Siostry Najlepszego w Nowym.Roku 2017 wiele tureckich ciasteczek do podgladabia ;)wszystkiego co najlepsze ;) samych pogodnych.dni ")
Nie ma co.ogladac, widzialam jakies urywki straszny chlam a.nie serial
Zabierzcie mi mi neta,bo w tym stanie nie powinnam.pisac :)
Trudno of Nowego Roku nie pisze tu ;)
Teraz przeglądałam przez przypadek końcówkę 67 odcinka KA i Omer oświadczył się Defne przed kawiarnią w której pierwszy raz się spotkali i pocałowali :)))
Heja ;)
Dokładnie też widziałam tę scenę ;)
hahahah kiralik zatacza koło nareszcie....
Witajcie kochane siostry.
Życzę szczęśliwego Nowego Roku.
Tak jak pisałyscie Kiralik padnie , ale My nie, bo są inne seriale i oczywiście ciasteczka do obgadania.
Tego Nam życzę , żeby tematów nam nie brakowało :)))
Wzajemnie Siostra ;))))
jak to ktoś kiedyś pięknie powiedział :
Niech w Nowym Roku wszystko będzie nowe, a stare niech zostaną tylko przyjaźnie ;)))))
No a ja po polsku ;))))) i turecku ;))))
Szczęśliwego Nowego Roku ;)))))
mutlu yıllar ;)))))
Witam Was serdecznie w Nowym Roku Siostry ;)
Życzę nam szczęścia i szaleństwa na naszym filmwebowym forum ;)))))
Do wieczora może się już poogarniacie ;)))))
Do zaś ;)))))
Witam wszystkich po Nowy Roku u mnie nowy rok= nowy avek = nowa miłość. Ps. mam nadzieję, że Aras z Emirem mi wybaczą :D Widać w ogole mojego Toma Hardego bo narazie wyświetla mi sie Berk :D pewnie muszę odczekać trochę czasu
Hello w Nowym Roku Siostry :D Jako,że palę się ze wstydu po wczorajszym https://media3.giphy.com/media/l0MYE0pAvRSSTyRzi/200.gif#5
https://media3.giphy.com/media/CP8l4sCVUkTkc/200.gif#18
to nie wiem co napisać
No na całe szczęście tu jakoś się ogarniałam nawet pisząc na telefonie ;) Choć no cóż... bez komentarza
Nie kacyk się nie trzyma :D
Do wieczora powinien przejść :) kiedyś jak sobie za dużo golnęłam to pożniej się trzęsłam w wyrze ;/ ale ja nieprzyzwyczjona to pewnie dlatego :D
To dobrze, sory żle przeczytałam ja chyba jakaś nie wczorajsza :D Czytałam wczorajszy ranking Kiralika, ale drama, a fani dalej chcą to ciągnąć, jest Nowy Rok, wybaczmy im to :D
Nie wszyscy fani :D No obstawiam,że skoro już nawet Turcy wiedzą,że koniec to tylko jakieś niedobitki to oglądają... Cóż poradzić, jakoś dociągnąć do tego konca... zobaczymy co tam będzie na koniec zaserwowane
w sumie od dawna oglądam tylko urywki, mama ogląda z nudów :D chociaż podobało mi się w tym serialu,że oni przez wiekszość czasu są ze sobą, w niektórych serialach są ze sobą tylko 2 odcinki jak w Kara Sevda, co mi akurat nie przeszkadza bo wolę Emirka :) taka mała ciekawostka turcy chcą nakręcić remake Shamless, normalnie spadłam z krzesła, z tą cenzurą nie ma szans :D
No jakoś wersji Tureckiej Shamless też nie wyobrażam,ale niech im będzie :D
Ja tam teraz zostałam fanką No 309 :D i się nim zachwycam :D A KS muszę nadrobić kiedyś, bo mam tyły
W Shamless jest pijaństwo,ćpanie, wątki gejowskie, a w Turcji pocałunki cenzurują :D to pewnie będzie taka wersja dla wrażliwców. A oglądasz Shamless? Ja pare dni temu skończyłam 7 sezon :D
Oglądam,to mam świadomość tego co tam pokazują :D Jakoś nie jestem w stanie sobie wyobrazić tej wersji... bo co ci Turcy mogli by pokazać ? Jak tam wszystko cenzurują :D Obawiam się,że aktorzy musieli by być bardzo odważni,co by zagrać...
a twoja ulubiona postać? na początku lubiłam Fione i Lipa, ale póżniej wszyscy mnie zaczęli wkurzać, za Debbi nie przepada. Debbi= Debil :D te ostatnie sezony są słabsze ale i tak nie mogę przestać oglądać ;)
Ja tez na początku lubiłam Fione,ale teraz... cóż trochę siara z tym serialem się zrobiła,ale oglądam oglądam :D
Alkoholik Frank nie do przebicia. Lip się teraz spiknąl z fajna dziewuchą, lubiłam Mandy ale ona już nie wróci :/ A na którym sezonie jesteś? bo nie chcę ci spojlerować ;)
co było do obejrzenia obejrzałam :D nic mi nie spoilerujesz :D ale teraz się już tak serialem nie zachwycam
No, ja też trochę ochłonęłam, ale zawsze łezka w oku mi się kreci gdy widzę tą scene ;/ https://www.youtube.com/watch?v=ykUTh9cVuJs albo tą https://www.youtube.com/watch?v=L5ow5PFMuVs