haha tego nicolasa houlta, to pamiętam jak był dzieckiem grał w super komedii z Hugh Grantem "Był sobie chłopiec" :D
Właśnie widzę :))
Jutro spędzę z mężem i synem sylwestra tak jak Wy czyli przed telewizorem.
Dlatego wybaczcie,ale DJ słoneczko jutro ma wolne :)))
Dzięki :D oby w tv było coś znośnego... :P
zerkałam trochę :D Stoch był super, chciałabym, żeby wygrał TCS... może akurat się uda :)))
hmmmm tu chyba I część wywiadu Gokiego
zobaczymy czy się pokaże
https://www.facebook.com/GokhanAlkanPoland/photos/a.289884061406550.1073741828.2 89774768084146/301550170239939/?type=3&theater
dziękuje pięknie :d
przeczytałam :D
o rany, w każdej odpowiedzi jakieś wywody filozoficzne :D no nieźle :D
ciężko się czyta, trzeba wysilić mózg i niektóre zdania przeczytać kilka razy, żeby kapnąć się o co mu chodzi hahaah :D
turecki filozof z niego wychodzi.... czytasz i czujesz się jak na tureckim kazaniu ;)))
hahahha dobre siostra :)
ale trochę to przerażające :D
jakby mi ktoś tak na codziennie filozofował to chyba bym sobie uszy odrąbała :)
haha no pewnie, szkoda uszu dla jakieś pseudofilozofa hahaa :D
hahahhah Ty dzwonisz do Gokhana, żeby kupił coś w sklepie, a on "tylko kupowanie i kupowanie........ A w życiu liczy się coś innego - cieszenie się każdą chwilą, listkiem na wietrze, kroplą deszczu, promieniem słońca, chmurką na niebie" :D
ach, dzięki za zrozumienie ahahah :DDDDDD
PADŁAM... :) jesteś wielka :)
genialne... pięknie go sparodiowałaś :D!
no właśnie :D bardzo ciężko... wiesz jak się skupić musiałam... :D nie spodziewałam się po nim :)
ale to, że kocha aktorstwo widać doskonale, dlatego jest taki przekonujący, wkłada w to serce po prostu :D
Witam, pewnie oglądałaś dziś Fatme, słodka była ta scena gdy Kerim gadał z ojcem ,a się patrzył na Fatme tym wzrokiem :)
Oglądałam Fatmę. Przy całej tragedii jaka ich spotkała scenki między protami są super a mój Engin przecudny :)))
hhhahahha Ty cholero kuś mnie kuś.... hahaha chociaż wolałabym, żeby był wysmarowany nutellą ;)
Idę zobaczyć sobie 7 odcinek Cesura ve Guzel :))
Robi się ciekawie.
Dobranoc kochane :))
Gina, ewunia z teleforum (ta co zrobiła filmiki z Yogim Greyem) jest fanką Gokhana i napisała tak
"Goki nie ma twittera Jedynie uaktywnia się czasami przez konto swojego przyjaciela. Jedyne konto faktycznie swoje ma na instagramie.
Obecnie jest stanu wolnego i skupia się na pracy. Z Seray Kaya się spotykał, ale to już przeszłość. Dokopałam się do informacji, że rozstali się jakoś zimą w zeszłym roku.
Pierścionek, który nosi to pamiątka "
oooooooooo :)
to się zdziwiłam... nie wierzę... taki facet singlem? :P
ta laska jakaś tępa... wypuścić z rąk takiego faceta...
chyba, że miała dość jego filozofowania ahahah.
hahahhah Margo ty zawsze genialne slogany reklamowe wymyślasz :D
musisz zostać pracownica agencji reklamowej, jak Gokce w HA ;)
tylko rozumiem że chcesz aby szefem był nie Serkna, tylko kto inny :D
a oczywiście mogę być pracownikiem agencji reklamowej ;)
hahaha a szefem może być Berk i mieć wspólnika Engina ;)