OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Należy wspomnieć,iż ostrzeżenie bardzo ważne i dziękujemy naszej ukochanej sloneczko,za pomoc w jego tworzeniu :D
Zapraszamy po dyskusje na poziomie :D czasem w pionie :D lub z odpowiednim wtajemniczeniem :D
Zachęcamy do częstego pisania i dyskutowania :)
ja na razie nic nowego nie będę oglądać może nadrobię stare seriale... nie wiem
nie jest taki zły :D co prawda widziałam z nim tylko fragmenty KA... i wydawał się spoko, z twarzy też ok :D
dokładnie :D mam słabość do niebieskich oczu...
kończą kolejny turecki serial... z ta protką z SS " kara yazi" i to po 6 odcinkach... trochę szkoda, bo zerkałam na to i nie było takie złe...
dokładnie... chyba formuła się wyczerpuje... teraz na czasie u turkó komedie i seriale militarne :))
ja nigdy turków nie zrozumiem... próbuję ale to jest niemożliwe... takie badziewia im się podobają, że głowa mała...
oglądam "soz" i to czysta propaganda i fantasy :))))
Kobieto Turcja jak Rosja stan umysłu.... nie próbuj ich zrozumieć ;) ni ma szans
nie ma za co :D
jasny brąz :D właśnie szukałam rymu do brązowych ale chyba nie ma? :)))
Gina, musimy zrealizować naszą wizję, że wchodzimy odsztyftowane jak Deniz w 6 odcinku SS, a przy stole z zachwytem spoglądają na nas tureckie ciastka :D
Wróciłam.
Usłyszałam wasz czarodziejski śpiew i nie mogłam się powstrzymać.
Widzę , że szalejecie.
No tak my jesteśmy nieobliczalne albo wpadamy w letarg i wątek miesiąc zapisujemy.... albo szalejemy jak teraz 3 dni i 600 komentarzy.... brawo MY :)
nie znasz skrótów ? ja rozumiem,że ja mogłabym bo wychowałam się na kasetach magnetofonowych i VHS xD
hahaha :D
wiesz u mnie jest tak,że jak wspominam o erze kaset, to młodzieży ma tak... coooooooo?
Dokładnie.
A to były najlepsze czasy.
Jeszcze te przewijanie ołówkiem jak się magnetofon zepsuł.
się wkręciła do bo za szybko przewijana :D bo utraf, gdzie się piosenka zaczyna :D