OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Należy wspomnieć,iż ostrzeżenie bardzo ważne i dziękujemy naszej ukochanej sloneczko,za pomoc w jego tworzeniu :D
Zapraszamy po dyskusje na poziomie :D czasem w pionie :D lub z odpowiednim wtajemniczeniem :D
Zachęcamy do częstego pisania i dyskutowania :)
my jesteśmy lekiem na całe zło ;)))) gdzie znajdziesz lepsze komiczki od nas;)
uwaga, uwaga... tv puls puści telenowelę :)))))))))))))))))
http://tvpuls.pl/aktualnosci/uwielbiana-na-calym-swiecie-telenowela-tylko-w-tv-p uls
ahhahahahahhaa leżę nie wstaję..... przecież to już leciało chyba z 4 razy....
hahahha 270 czy prawie 300 odcinków.... nie dziękuję postoję.... oglądałam już to jakieś 150 odcinkow..... moda na sukces w argentyńskiej wersji.... ta jest córką tego a ten nie jest jego synem.... mafia i cudowne ozdrowienie pabla....który potem zachowuje się jak pomyleniec.... jedynie śmieszny duet to szofer i ogrodnik.... reszta niegodna uwagi....
dobre było, jak Pablo stracił pamięć i Andrea wzięła go do siebie i wmawiała, że są parą :D
a on mówi że musi iśc do toalety i pyta gdzie jest.
W następnej scenie znowu mówi, że musi do wc.
ahahahhhahaha
tam było tyle wątków porąbanych, że szkoda wspominać....
jeszcze tylko pulchna siostra zakonna ratowała sytuację.... a reszta..... a na końcu matka Milagros co się okazało, żyje tylko jest zakonnicą....
dla mnie ta telka jest taka durna... nigdy nie zrozumiem jej fenomenu... po prostu koszmar :)
Generalnie tę telkę trzeba było skrócić do 50 odcinków i byłaby zjadliwa.... a tak.... masakra....
matko jedyna, znowu to badziewie puszczają ?????
to lepiej jakiś hitowy serial turecki by puls kupił.............
Dokładnie.
Przecież obiecywali.
Obiecanki cacanki a glupiemu radość.
Mogłabym oglądać z napisami , ale wolę z lektorem.
Na tym serialu akurat skupiam się na scenach a jak czytam to przegapiam śmieszne scenki.
niestety, trzeba się przyzwyczaić do napisów... bo na tv nie ma co liczyć :(
ja też tak mam z tymi napisami, po kilka razy muszę sceny oglądać, bo jak czytam to przegapiam jakieś szczegóły, gesty itp.
bo nie gra nigdzie od czasu YS i jeszcze się zapuścił :D
chyba ma traumę, boi się że jego nowy serial też skończy się po 4 odcinkach hahahha :D
Gina mi radzi, żebym przekonała Berka Cankata, by wrócił do grania i podniosła go na duchu :D
hahahha tak mówisz niech Berk zagra jakiegoś oficera tureckiego w armii i walczy z terroryzmem wtedy na pewno nie zdejmą go po 4 odcinkach.... Turkom odbilo na tym punkcie....
za to z newsów Elcin Sangu ma grać jakąś tancerkę ponoć w nowym serialu i jak głosi plotka protem ma być Seckin ( czyli pamirkon) bleeeeeee znowu on jakos jego granie kompletnie do mnie nie przemawia..... oby wybrali kogoś innego.... oczywiście nie Barisa....
hahahaha leżę o muszę Cie zaskoczyć są takie co go uwielbiają.... a on takie drewno, że się słabo robi.... ciągle jedna mina.... tylko fryzury coraz głupsze.... sorry widziałam go w 2 innych serialach nie urzekł mnie kompletnie swoim warsztatem aktorskim.... cienki bolek jest....
może nie do końca... ale ta mina...." mam wyrąbane na wszystko, bo jestem cwaniaczek" jakos do mnie nie przemawia....
hahaha a czytałam.... tylko ja mogę z Tobą kosmacić, bo miałam takie same skojarzenia hahahhaha czy my jesteśmy erotomanki hahahhaha;) czy zboczone...
no mówię ci, ledwo spojrzałam na te truskawki, to od razu miałam skojarzenie :D:D
po prostu jesteśmy ogniste prawdziwe kobiety, w których płynie krew, nie woda :D
czyli we mnie płynie woda, jak patrze na truskawki to widzę truskawki haha :DDDD
ja zwykle tez widzę truskawki, ale te wczorajsze truskawki były inne niż zwykle :D:D
w tobie też płynie krew, nie martw się :D:D
e tam, od dłuższego czasu byłyśmy grzeczne, żadnego kosmacenia :D
to jak teraz odrobinę pokosmacimy to nic złego :D
Właśnie już czas najwyższy wrócić do kosmacenia hahahahha;) bo mamy zaległości.... aczkolwiek chyba nas dopadła jakaś menopauza hahahahha, pewnie dlatego, ze do tej pory kosmaciłyśmy z Serkanem w tle a teraz taki z niego żul, że nam ochotę na kosmacenie odbiera....
oooooooooooo klon Serkana tak :D
Tolga figluje z jakąś laską, a ona w ekstazie woła nagle "Serkan!!!"
Tolga znieruchomiał "jaki kuźwa Serkan, jestem Tolga!!!
- oj, wybacz, tak odruchowo
- (spogląda na swojego węża) musiałaś teraz tuż przed samym końcem?? nici z finału :D
hahahah i Tolga miało być tak pięknie .... przez tego serkana zostanę impotentem ;)))
Załamany Tolga jest u pscyhologa na terapii :D
- doktorze, wszyscy widzą we mnie Serkana Cayoglu
Wchodzi pielęgniarka - ooo, pan Serkan Cayoglu u nas.
Lekarz - jaki serkan, to Tolga, przez panią mu się pogorszy !!! :D