OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Należy wspomnieć,iż ostrzeżenie bardzo ważne i dziękujemy naszej ukochanej sloneczko,za pomoc w jego tworzeniu :D
Zapraszamy po dyskusje na poziomie :D czasem w pionie :D lub z odpowiednim wtajemniczeniem :D
Zachęcamy do częstego pisania i dyskutowania :)
i w takiej kreacji pójdziemy podrywać tureckich przystojniaków :D
dzięki temu ubiorowi nasze szanse wzrosną :D:D:D
a propos nas - Missek - ja jak patrzę w lustro, to mnie aż oczy bolą od piękna które w tym lustrze widzę :D
a wiesz dlaczego tak mnie bolą oczy od tego piękna , które widzę w lustrze??? ....................... bo ma piękne ramki :D
a wiesz dlaczego tak mnie bolą oczy od tego piękna , które widzę w lustrze??? ....................... bo ma piękne ramki :D
klon i oryginalny Serkan :D
https://scontent-ams3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/17332647_17665683403380 53_3101597855278694400_n.jpg
wczoraj w odcinku YG stwierdziłam, że Tolga obecnie bardziej przypomina Serkana niż Serkan siebie, bo się zapuścił buhahhaha
Serkan się tak zapuścił, że wręcz mnie odpycha :D nie mówiąc już o tym jak się stylizuje Ozge...
bo ostatnio podrzuciłaś jakieś jej fotki z meczu i wyglądała niestety nieciekawie :DDDD
aaaaa o to chodzi :D
tak, zgadzam się z tobą :D
wyglądała licho, jakiś sweter większy od niej, płaszcz nieciekawy, w tej grzywce też jakoś dziwnie :D
jednym słowem można to dać do rubryki - "Gwiazdy bez makijażu i w zwykłych ciuchach wyglądają zupełnie zwyczajnie" :D:D:D:
Serkan ma nią zły wpływ.... hahah :)
jak widać nikt nie jest idealny :D oprócz naszych ciasteczek oczywiście... oni makeupu nie potrzebują :D
cóż, jeśli chodzi o OZge, to każdy ma czasem dzień że nie wygląda rwwelacyjnie :D
ona i tak zbyt często wygląda pięknie, skubana :D:D
no ale co ja mówię, nas to nie dotyczy, co nie ?? my jesteśmy piękne nawet o 12 w nocy :D:D:D
hahahaha klon gryzie pazury.... bo bez przerwy wszyscy go pytają czy jest Serkanem ;)
hahhhahhaha właśnie ciekawe, jak Tolga znosi to ciągłe porównywanie go do kogoś innego ?? czy go to nie denerwuje ??
hahaha na pewno go denerwuje.... wiesz jego męskie ego cierpi oj cierpi...... idzie Tolga ulicą a tu podbiegają fanki i hasło.... Serkan zrobisz sobie z nami zdjęcie.... a Tolga ja nie jestem Serkan.... a zdjęcie możemy sobie zrobić... fanki eeee jak nie jesteś Serkanem to nie chcemy..... no załamke ma chłopak pewną hahahahha
buhahhahhahah :D
ciekawe, ile tak chłopaczyna wytrzyma :D
Tolga w końcu przyjdzie zrozpaczony do mnie, żebym go pocieszyła :D
a ja chętnie :D
A on po chwili podejrzliwie.............. Vanessa, ty mnie chcesz pocieszać, bo ci się podobam??
ja - no raczej :D
Tolga - a podobam ci się, bo jestem przystojny, czy dlatego że do złudzenia przypominam twojego uwielbianego Serkana Cayoglu ??????
a ja zmieszana - yyyyyyy........hmmm........yyyyyy............ jaki Serkan, mnie interesujesz tylko ty
Tolga ze łzami w oczach - nie, nie kłam !!! wiem że kłamiesz, widze to w twoich oczach!!!!!!!!!!................ Tolga wybiega płaczący na dwór i drze się "nieeeeeeeee, nie zniosę tego, tylko serkan i Serkan !!!! "
drama jak nic :D:D
hahahaha padłam.... to będzie drama nad dramami......
i Tolga zanuci..... znowu w życiu mi nie wyszło....
Margo, Twój Burak spłonie żywcem :D tak mi przykro :D
https://www.youtube.com/watch?v=2Nt9r5mRToE
wiesz jak ja to przeżywałam... :D hahahhaha
popatrz, turki to jednak są przewidywalni... kolejny schemat jak z KM :D oni we wszystkich serialach mają stałe motywy hahah :)
dokładnie :D
pożar, przystojniak w niebezpieczeństwie, fanki drżą, a potem on wychodzi cały i zdrowy, nawet mu się fryzura nie potargała :D