OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Należy wspomnieć,iż ostrzeżenie bardzo ważne i dziękujemy naszej ukochanej sloneczko,za pomoc w jego tworzeniu :D
Zapraszamy po dyskusje na poziomie :D czasem w pionie :D lub z odpowiednim wtajemniczeniem :D
Zachęcamy do częstego pisania i dyskutowania :)
A Tolga do psychologa musze lecieć do Polski.... a psycholog dlaczego do Polski, bo tam jest Vanessa ona jedna mnie nie myli..... Tolga poleciał przyjechał do Vanessy a ta....o Serkan jak miło, że wpadłeś.... i odwieźli Tolgę do Tworek....
ahahahhahahhaha leżę :D
zamnknęli go w pokoju bez klamek i oznajmili dziennikarzom,że nie wiadomo, czy Tolga kiedykolwiek wróci do zdrowia.
A jeden z dziennikarzy na to - to nic, w razie czego w Yeni Gelin zastąpi go Serkan Cayoglu :D
hahaha teraz to ja leżę....
Serkan z radości, że mu się rola trafiła.... aż się ogolił i obciął włosy i znowu wygląda jak człowiek....
ja zamiast kosmacić, to mam teraz fazę na nabijanie się z klona Serkana :D
w kwestii kosmacenia wypaliłam się chyba :D:D:D
hahahaha dopadła nas impotencja do kosmacenia....ajjjjj początki menopauzy mamy czy co;)))))
hahahhahahhahha :D
niestety, dopadła mnie impotencja w kosmaceniu i nie wiem kiedy wróci :D nie zostawiła nawet kartki, poszła sobie :D
dokładnie, porzuciła jak jakąś rzecz :D:D
ja w gimnazjum miałam radio na kasety i można było piosenki nagrywać z radia :D
i nagyrwałam :D
kiedyś mi się jedna kaseta wkręciła i po kasecie :D
daje nam w kość :D:D:D:D:D
idę się zrobić na bóstwo do tureckich przysdtojniaków, a ty na co czekasz?? :D
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/f4/f3/45/f4f3454e2b5910fe28f8a1c2 b83000d3.jpg
on już na Was czeka :D
Gina proszę Cię....... jeszcze ta mina..... hahahahhaaa spadłam z krzesła.... ide po maść...
hahaha bardzo śmieszne.... mete nie będzie miał żadnych szans na pomasowanie mnie.... mam łopatę i nie zawaham się jej użyć ;)
sorry memory u mnie nie ma żadnych szans.... gdyby był ostatnim facetem na ziemi wybieram wibrator :)
Mete czeka przy stoliku na ciebie :D
planuje romantyczną kolację z tobą, a potem upojny seks do rana :D
a ja zamiast przyjść na kolację wysyłam mu sms ..... sorry melepeta mam innego adoratora.... znaczy się lepszego wibratora ;)))))
co tak wszystkie chichoczecie... jak ja tylko prawdę piszę , a raczej ja pisze to co Wy myślicie hahahhaha;)
ale my jesteśmy okropne :D
uczepiłyśmy się tego Daghana, jakby naprawdę był taki okropny :D a przecież dużo brzydsi są.
Dajmy mu szansę :D
Daghan w Yeni Gelin nie powala grą aktorską (to przeciętny aktor), ale generalnie naprawdę może być. Lubię go tam, jest sympatyczny :D
zobaczę, jak będzie z nim dalej :D
Juz wszystko rozumiem.
Jak wynika skaczecie po tych stronach.
Moja komórka nie nadąża.
Pilnie potrzebna mapa :)
Jego bohater Kagan ma
- żonę - ożenił się z nią bez miłości, bo rodzice mu kazali wedle ciemniackiej wieśniackiej turekcije tradycji. Ma z nia dzieci, ale są nieszczeslwiym małżeństwem. Kagan jak najmniej bywa w domu i unika towarzystwea żony
- kochanka - to jego ukochana, wielka miłość. Nie mógł się z nią ożenić, bo rodzice muw ybrali inną. A on z kolei nie miał odwagi si,ę przeciwstawić
Tez niedawno ogladałam serial z Pamirem i nic specjalnego nie pokazał.
Oglądałam go ze względu na gościa , którego mam w avku.
Wujcio wariatuncio z KPA zamienił się na wujcia dobra rada.
Ja co prawda grzesznika nie widziałam, ale w gorzkiej miłości mi Seckin mignął i nic specjalnego i widziałam urywki Bin Hayat coś tam po turecku, gdzie gra chyba jakiegoś zaginionego brata... zresztą Elcin tam gra jakąś femm fatale i też mnie nie zachwycił....
hahah no widzę, że nasz Tayar się rozwinął....
Ja właśnie oglądałam Gorzka Miłość.
Miał tylko 13 odcinków.
Fajne były wątki. Szybko je kończyli.
może kiedyś obejrzę... ale nie wiem kiedy, bo ostatnio nie mam ochoty na tureckie seriale.... bardzo dziwna sprawa....