OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Należy wspomnieć,iż ostrzeżenie bardzo ważne i dziękujemy naszej ukochanej sloneczko,za pomoc w jego tworzeniu :D
Zapraszamy po dyskusje na poziomie :D czasem w pionie :D lub z odpowiednim wtajemniczeniem :D
Zachęcamy do częstego pisania i dyskutowania :)
a rozumiem, ja ostatnio straszny abstynent się zrobiłam.... nic nie piję, bo mi alkohole nie służą...porażka.
kurczę człowiek by się napił na te smutki i te żale, a tu mu szkodzi..... co za masakra hahahha;)
Dzień Dobry ;) witam Was angielską pogodą...... idzie zwariować ... u mnie w nocy deszcz teraz pochmurno..... wiosna gdzie zapadłaś w drzemkę .... obudź się ....
Kochane ciąg dalszy festiwalu Tureckich Ciasteczek ;) Gohkan Alkan rządzi w moim avku do następnej soboty :)
Ze specjalną dedykacją dla Giny..... to był kiedyś Twój ulubieniec ;) a myślę, że sentyment masz dalej ;))))
hahahha kusiło mnie, żeby zapodać Wam Gokhana w wąsach ;)
Życzę Wam miłej soboty ;) róbcie co tam chcecie ;)))))
Do miłego zaś :)
Siema :)
u mnie dziś mocno przypieka słonce... dacie wiarę :)
Margo, dziękuję za Gokhana :D sentyment zawsze pozostanie :))))
miłego weekendu Wam :))))))))
pozdrawiam :)
Heja ;)
Ciąg dalszy festiwalu..... był Burak, potem Berk Cankat...a teraz Gokhan.... a potem hmmm zobaczy się ;)
A Muminki lubisz ,bo ja nie.
Moimi ulubionyni są Gumisie, Smerfy i Tom i Jerry.
muminki, nie trawię tego...jedynie buka mi się podobała,miałam nadzieje,że zje muminki :D i ewentualnie mała mi, bo wredna była...
gumiesie lubiłam szczególnie Tołdiego :D smerfy też :D krecika, mam nawet gadżety z krecikiem :D
Toma i Jerrego nie lubić... kompletnie mi nie leży...
Ale z hamerykańskich lubiłam np Pinky and the Brain
laptopa mam na podstawce, a podstawka podłączona do usb... i tym nieszczesnym usb, się zryłam....
O jacie. Biedaczko Ty moja.
Widzę , że grywamy w te same gry.
Gram teraz z mężem w Beyond.
Mnie się bardzo podoba.
Faktycznie gralam,ale wczoraj nie moglam sobie przypomniec tytulu i o czym to bylo xd
Witajcie w niedzielę moje kolorowe siostry :D:D
u mnie wczoraj było ciepło i słonecznie, dziś też na razie u mnie ciepło i słonecznie :D
Margoargo, super Gokhanek w twoim avku :D
Wczoraj twój piękny Burak Ozcivit wstawił ładne zdjęcie na swój instagram :D
https://www.instagram.com/p/BTvdwYsF251/?taken-by=burakozcivit
Ten filmik z Enginem i Fahriye co wstawiłaś jest super :D Engin przeuroczy :D A ta Fahriye śliczna jest :D
Mam pytanie - ta ostatnia scena, co razem przyszli na jakieś przyjęcia, to co to było?? ich sen/wizja czy naprawdę jakaś impreza??
Gina112, dzięki za info że gokhan w najbliższym czasie w serialu opartym na koreańskim :D
Liczę, że to prawda, a nie plotki :D
Byłoby fajnie, gdyby znowu w czymś zagrał :D
tu fotka z filmu Gokhana i Ozge Gurel- (premiery nie było i chyba nie będzie :(((((
https://www.instagram.com/p/BTw2bYig1Uu/?hl=pl
pozdrawiam :D
To znowu ja :D
podrzucam link - cała próba naszej eurowizyjnej reprezentantki Kasi Moś śpiewającej "Flashlight" :D
Na skrzypcach gra jej brat - Mateusz Moś ;)
https://www.youtube.com/watch?v=Kjmq5WTsmVM
Siemka.
Sukienka Kaśki mi się nie podoba. Wszystko ma na wierzchu. Jeśli nie można olśnić jury piosenką to trzeba innymi walorami :))
z Gokhanem to raczej pewne, bo ta strona jest rzetelna i wiarygodna :D
co do Moś... ładny strój :) utwór do d*py więc trzeba nadrabiać wyglądem :)
siemka :) sorki, ze nie odpisałam... myślałam, że nikogo nie ma i się wylogowałam :p
taaa......... tak się tłumacz :D:D:
a tak serio, to wiem, że fw często robi psikusa, ze kogoś nie ma, a się świeci :D
No i co ze wiosna ? Nie wiem,co w tym radosnego...pylki kichanie i lzawienie,tak zdecydowanie marze o wiosnie
Milosc...szczerze watpie