OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Należy wspomnieć,iż ostrzeżenie bardzo ważne i dziękujemy naszej ukochanej sloneczko,za pomoc w jego tworzeniu :D
Zapraszamy po dyskusje na poziomie :D czasem w pionie :D lub z odpowiednim wtajemniczeniem :D
Zachęcamy do częstego pisania i dyskutowania :)
planów żadnych, może książka :D Harry Hole czeka na mnie :D
ja już jestem po pluskaniu :D
No tak niedziela. Trzeba się wykąpać po całym tygodniu ha ha.
Mi się marzy gorąca kąpiel w wannie , bo niestety mam tylko prysznic.
Ty pacz a ja jestem po remoncie łazienki i teraz happy jestem,ze nie mam wanny tylko prysznic :D
Prysznic jest dobry , bo nie marnuje się tyle wody, ale od czasu do czasu wanna się przyda.
tak, urok mieszkania w domku... latem bojler, zimą grzejniki i bojler :D to rozumiesz jak to jest :)
trzeba się wykąpać raz na kwartał buhahhahah :D wydurniam się :D
a ja ci zazdroszczę prysznica :D
uważam, że fajniejszy i praktyczniejszy od wanny :D
no a wczoraj jak było ? za 10 minut jestem :D i co ? bez mała półgodziny było :D
ty widzisz, jak ja kłamię o tych grach :D to było przecież za tych czasów kiedy miałam jeszcze konsole :D bo jak rozumiem, to miałaś na myśli tę grę z 2013 :D
Chciałam wrócić jak najszybciej , ale wiesz jak to jest zawsze coś, zawsze ktoś.
Tak ta z 2013 roku.
Ja teraz gram z chlopkiem.
hahaha :D ja rozumiem, rozumiem ;)
no ja zazwyczaj jednak gram dziewczętaki jak mogę
No jak by nie paczeć,to my chyba mamy potencjał co by ten portal nie padł :D
Jeśli się mylę to to jest mój 5 tys post :D
my i tylko my utrzymujemy ten portal przy życiu :D
gratulacje jeszcze raz z okazji 5 tys. ;)
znikam na dziś :D papa :D
Proszę ;) proszę ;) oj dalejmy czasem czadu na tym filmwebie... tyle postów ;) normalnie pozytywne wariatki z nas ;)
Heja ;)
Vanessa dzięki za fotę Buraka ;) ależ on jest seksowny to powinno być karane ;)
Tak festiwal to festiwal ;)))) tureckie ciacha rządzą i jeszcze długo rządzić będą ;)
Scena Engina i Fahryie była realna ...chyba to był 4 albo 5 odcinek OK.... wtedy byłej kobiecie Daghana tej płaczce spadła szczena jak ich zobaczyła na tym przyjęciu ;)
Jak obejrzę kiedyś cały ten serial napiszę moje odczucia.... tylko kiedy to będzie ;)
Kochane dziś byłam na rodzinnej imprezie i dopiero niedawno wróciłam ;)
Do miłego zaś :)