OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Należy wspomnieć,iż ostrzeżenie bardzo ważne i dziękujemy naszej ukochanej sloneczko,za pomoc w jego tworzeniu :D
Zapraszamy po dyskusje na poziomie :D czasem w pionie :D lub z odpowiednim wtajemniczeniem :D
Zachęcamy do częstego pisania i dyskutowania :)
Dobrze masz ;) u mnie mała kumulacja.... na szczęście wesel w tym roku nie przewiduję ;)
a zyje i ma się dobrze.... popatrzyłam co tam ludziki wrzucają..... niektórzy to straszni lubią lansować się na ściance fejsowej..... co za maniera....
czyli, masz podejście jak i ja :P
oglądasz przeglądasz i nic nie pokazujesz :D
dokładnie .... jakos nie potrzebuję takiego zaistnienia.... chyba jestem nienormalna ;)
hahahha ja mam 2 jedno prawie jak profilowe sprzed siedmiu lat ;) i jedno z widokiem ;) hahahha co za ilość
planuję małe sprzątanie na tym moim fejsie... wtedy już będzie całkiem dziwnie ;)
no właśnie tylko dostęp do grup jest ok, reszty może nie być, właśnie lukałam na końcówkę lucyfera.... oj chcą nam Lucusia zabić....
Witajcie :)))
nie mam już sił do tej pogody... dalej zimno i deszczowo...
miłej reszty dnia :))
pozdrawiam :))
Hello,wiem co czujesz ;) mam tak samo...smutno szaro,choc z moimi alergiami,to nawet ta pogoda nie meczy xd
Udanej reszty dnia
ja też mam alergię wiec teoretycznie powinnam się cieszyć z takiej pogody, bo nie mam żadnych objawów... tylko to zimno...
Hello;) U mnie też ciepło nie jest.... a jak zobaczyłam prognozę pogody.... na najbliższe dni...to mnie zmroziło..... masakra przewidują znowu mróz.... oj wiosna gdzieś się zapodziała... śpisz w jakimś rowie czy co????
Miłego wieczoru :)
może tam zostać na zawsze :D
maj, a człowiek łazi ugacony jak Eskimos hahhahah :D
ja dalej rajstopy, ciepłe spodnie, bluzy zimowe, swetry, masakra :D
wcale bym się nie zdziwiła :D
ja sobie śmigam w balerinkach i legginsach... ale dziś nie wytrzymałam i wróciłam do zimowej kurtki... haha masakra... :)
jak tam leci u Ciebie? :))
ja też w zimowej kurtce :D
w weekend to chodziłam ubrana skąpiej, bo ciepławo było, ale dziś od nowa zimno ;((((
u mnie nic intrygującego :D
testowałam dziś moje kosmetyki :D robiłam przegląd :D:D
najlepsze jest to, że mam 3 szminki w różnych odcieniach, a gdy nimi umaluję usta, to wychodzi zawsze różowy buhahhaha :D
hahahha opadła zemdlona jak zobaczyła jak Burak macha firankami rzęs ;), Gokhan zarzuca grzywiunią ;) Tolga - klon Serkana puszcza oczko ;) a Engin się pięknie uśmiecha.... hahahha sama bym padła ;)
patrzcie jak Burak słodko się uśmiecha... ojej :)
https://www.youtube.com/watch?v=rVDX0q3M5XM
od 0:35
Kawał chłopa z tego Buraka XD
ta blondyna na początku to Gizem Karaca, ta sama co grała z Berkiem Cankatem w Guzel Koylu ;))
Kiedyś reprezentowała Turcję w Miss World
facet z krwi i kości :D
wiem, wiem :D kojarzę ją :D grała tez w "icimdeki firtina" które zakończyli niedawno po 6 odcinkach... haha..
szałowa nie jest :D ta protka lepsza :D
szałowa nie jest, a patrz jakie szczęście ma :D
wysłali ją na Miss i jeszcze z super przystojniakami gra :D
ta protka tak normalnie też nie jest szałowa, ale z make-upem wygląda nieźle :D
dziś pojadłam sobie rzodkiewki :D
pyszności mniam :D
masz rację... ma szczęście :D
a my ani to, ani to hahahah :D
nawet bardzo nieźle :D w ogóle nie przypomina Turczynki :)
https://www.youtube.com/watch?v=M8i0uyQZdCk&list=PLwjf4vKFw7V17loaLLIeqq0Gp1 qSgiPZN
ooo, jak pysznie i zdrowo :D ja ostatnio zjadłam mnóstwo słodyczy :( to przez to, że mam "te dni" haha :D
ech my to szkoda gadać ;(((
nam pozostaje tylko wzdychać do laptopa :D oraz snuć wizje, które nie spełnią ani teraz ani nigdy hahhhaha :D
Margoargo nie przepada za wyglądem tej protki, kwestia gustu :D :D:D
mnie się "te dni" dopiero zbliżają :D
nie ruszyłam :D
w ogóle od kilku dni nie oglądam nic w lapku i nie mam ochoty oglądać :D
chyba się chwilowo przesyciłam serialami haha :D
ostatnio tak zaszalałam że co dzień oglądałam jeden odcinek czegoś i na razie mam dość :D
hahah
no ładnie...
ale przesyt Cię dopadł :D nie do wiary...
a ja właśnie sobie zerkam jak turki "walczą" z terrorystami"... mowa o "soz"... chce zrozumieć fenomen tego serialu... ale nie mogę w nim dostrzec nic wybitnego...
do dobrego człowiek szybko się przyzwyczaja i mu się nudzi :D:D:D
Prezydentem we Francji został Macron ;)) ten co chce sprowadzać do Europy tony imigrantów i terrorystów w imię demokracji i braterstwa :D:D:D świat się kończy :D:D
racja, racja :D
a ja jestem ciekawa tego serialu z gokhanem... czy kolejny gniot będzie... bo jak wiadomo u turków ostatnio same niewypały...
:D
świetnie to ujęłaś... co za czubek :D we wszystkich mediach o tym trąbią niestety ;p
a ten facet ma żonę starszą o 24 lata! hahah niebywałe...