OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Należy wspomnieć,iż ostrzeżenie bardzo ważne i dziękujemy naszej ukochanej sloneczko,za pomoc w jego tworzeniu :D
Zapraszamy po dyskusje na poziomie :D czasem w pionie :D lub z odpowiednim wtajemniczeniem :D
Zachęcamy do częstego pisania i dyskutowania :)
ja też jestem ogromnie ciekawa tego serialu :D
niezłe żarty są z w necie z ich różnicy wieku :D
Artykuł "Macron to drugi NApoeleon", a jeden z komentarzy "żona Macrona znała Napoleona osobiście"
Albo "Macron to najmłodszy prezydent w Europie, a jego żona - to najstarsza pierwsza żona" :D:D
Chyba na jej kasę poleciał, no bo na co :D
dzięki forsie wbił się do polityki, złapał stołki :D:D
kiedyś o Łapickim i Kamili mówili co to za antykwariat on antyk ona wariat.... tutaj mamy odwrotnie.... ona antyk on wariat ;)
tylko ta karłowata protka... ech... :)
wg tłumacza google tytuł ma brzmieć "heartbeat" czy coś takiego buhahah
hahahhaa, dobre z tym napoleonem :DDD
dokładnie... a ona była jego nauczycielką... jakie to romantyczne... haha... ciekawe czy już ją zdradza...
1.55
nic nie mam do takiego wzrostu, po prostu niefortunnie dobrali, do aktora, który ma ma 1.88 :)
będzie wyglądać jak jego młodsza siostra, ale to już nie nasz problem :p
oj to rzeczywiście za niska do niego ;((((
jakie szpile będzie musiała nosić :D
Gokhana będą plecy boleć od pochylania się do niej hahahhah :D
tu nawet 10 cm szpilki nie pomogą...
hahah :D racja, ile się biedak ponachyla... gimnastyka normalnie :) i jak tu się normalnie całować :)
Heja Gina też nie możesz zrozumieć tego fenomenu ;))) bo ja nic nie kumam, po co im taki serial......muszą się podbudować
hej :)
staram się oglądać obiektywnie... ale naprawdę nie widzę co w tym genialnego... ten serial jest średni... większość odcinka latają z bronią i tyle... kogoś zabiją... kogoś uratują... i tak cały czas... dialogi też przeciętnie, nie powalają...
a odcinki na youtube po 3 mln wyświetleń... nie wspominając o wysokim reytingu :p
może to kwestia aktorów????? Tolga chyba jest lubiany... chyba tak na imię główny odtwórca...
może ;) Tolga jest bardzo dobrym aktorem... to jedyna rzecz w tym serialu, do której nie można się przyczepić :)
np. ostatnio prawie cały odcinek ścigali terrorystę o ksywie "kulawy"... bardzo pasjonujące haha :D
ale jacy oni są dumni z tego, co wyczyniają ich wspaniali żołnierze w tym serialu... niebywałe :D
cóż manipulacja to drugie imię Turków....i nie tylko ich....oj jaki ten świat się dziwny....
hej MArg_ :D
pojadłam dziś rzodkiewki, pyszna :D
polecam :D no chyba że nie lubisz albo masz alergię, to nie polecam :D
generalnie podczas twojej nieobecności nic ciekawego się nie wydarzyło :D
chrzaniłyśmy o pięknym Buraku, zimnym maju i naszym nudnym życiu haha :D
rzodkiewki to ja już dawno podjadam :P na całe szczęście nie mam alergii pokarmowej :D
aaa, to się cieszę chyba
ja też już dawno pogryzam rzodkiewki ;) oj Vanessa co tak późno raczysz się nowalijkami ;)
za późno... niestety :( https://media1.giphy.com/media/XoW2jShBRKkxO/giphy.gif#5-grid1