o kurde :DDDDDDD
ten przy koniu? :DDDD
ja nie mogę... ahahahah, będę musiała na to zerknąć jak nic :D
ogr bo Margo kiedyś stwierdziła że Mete wygląda jak ogr :D:D
ale osioł też może być. Skrzyżowanie osła z ogrem :D
kurde :DDDDD
sorki... źle przeczytałam... myślałam, że napisałaś "ogier"
ahahahha, naprawdę źle z moim wzrokiem...
hahahaha Gina przechodzisz dziś sama siebie ;)))) hahaha
ogier i koń w jednej stali parze.... nie wytrzymam hahahha
masakra :DDD
hahhahaha
i jeszcze ogier Mete... jak mogłam tak skojarzyć...
matko... mózg też już nie ten :((( hahahaha
hahahhaha poplułam ekran przez Ciebie ;) z niego taki amant jak z koziej...duuuuupy trąbka ;)
aczkolwiek w wyborach pięknych inaczej ma szanse wygrać ;)
hahahahah
genialne :D to konkurs idealny dla niego :D nawet mogę oddać na niego głos :))))))))))
hahahahha
tylko pomyślcie o reytingu... jak się zlecą przed telewizory wszystkie "fanki" melepety to hoho :DDDDDD
hahaha wszyscy będą zachodzić w głowę skąd się bierze taki reyting hahaha;) a tu fanki chcą sprawdzić czy Daghan w tym serialu też będzie walnięty łopatą ;)
" tu fanki chcą sprawdzić czy Daghan w tym serialu też będzie walnięty łopatą ;)"
ahahaahahahaahahah :D:D
a co nie jest tak? z jego " oszałamiającą urodą " tylko sprawdzać czy łopata dobrze muśnie jego urokliwą twarz ;)
hahaha tylko my znałybyśmy odpowiedź;)
albo pytanie w milion leży :)
Słynny ogr turecki traktowany łopatą :
a) Emre z KM
b) Ayaz z KM
c) Mete z KM
6) Ilker z KM
Albo " ciapowaty szef agencji reklamowej niepotrafiący podporządkować sobie chorej na umyśle pracownicy :)
hahaha dziś w ŚWiat wg Kiepsckih powtarzali odcinek z dawnych lat, jak Kiepski, Walduś, Paździoch i Boczek odprawiali pokutę za grzechy i łazili w kółko po korytarzu ciągnąc za sobą różne ciężkie meble (np. Walduś fotel, a Ferdek pralkę). ahahahahhaa
hahhaa a Ty będziesz ciągła całą paletę nutelli hahahha;) i nie wolno Ci będzie zjeść ;) a taka niedobra jestem :)