dziękuję za radę :D
właśnie 2 (jak lecą pod mur) chciałam wstawić, bo mi się podoba, jak ją tak zakrył swoim ciałem :D:D:D:D:D
szkoda że się nie doczekaliśmy, jak ją tak w łóżku zakrywa, ale i tak by nic nie pokazali, bo to Turcja hahhhha :D
nie ma za co :D
dokładnie... choć w niektórych serialach potrafią pokazać jakaś skromną scenę łóżkową wiec różnie to tam bywa u nich :D
dziękuję za radę :D
właśnie 2 (jak lecą pod mur) chciałam wstawić, bo mi się podoba, jak ją tak zakrył swoim ciałem :D:D:D:D:D
szkoda że się nie doczekaliśmy, jak ją tak w łóżku zakrywa, ale i tak by nic nie pokazali, bo to Turcja hahhhha :D
a 4 (płaczący arras) jest bardzo ładna i emocjonalna :D
jesteście cudowne :D
Turcy kręcą kolejny serial :D matko, nie idzie z animi nadążyć... :p
http://www.ranini.tv/haber/22806/1/ushan-cakir-ve-zeynep-camci-kanal-dnin-yeni-d ramasi-kara-yazi-kadrosu
nie mam pojęcia o czym... ale jest protka z SS, jak widać dziewczyna nie marnuje czasu i już kolejną rolę dostała :)
a ten facio gra w kosem takiego pajaca - wynalazce :D
wynalazca w epoce Kosem ?? i co wynalazł ?? hahahhahaha
Ta protka z SS tu umalowana i ładnie wygląda, a w SS na początku grała szarą mysz i tak ją stylizowali nieciekawie, na brzydulę :D zły ubiór, zła fryzura, beznadziejne buty potrafią oszpecić :D
Rosna te seriale jak grzyby na deszczu.
A widziałaś zwiastun i obsade serialu , który wrzuciłam pare stron wczesniej?
póki co to nic :D głównie pajacuje :D ostatnio wymyślił skrzydła i chce polecieć jak Ikar... ogólnie to bardzo żenujący wątek w kosem :DDD
dokładnie... ubiór i makijaż jednak robią różnicę :D
no tak :D
ta kosem to porażka po całości... nic tego serialu nie ratuje... jak akurat jestem w domu to sobie zerkam... ale ogólnie to nie polecam :D
Od 11 marca ma lecieć na star " nowa narzeczona "
Przyjrzyj się uważnie kogo tam widzisz :))
https://www.youtube.com/watch?v=fPo95j-DUdA&feature=youtu.be
ojjj, nie podoba mi się fabuła... typowa głupkowata komedia... nie moje klimaty :D
wyłapałam 3 znajome twarze :D matka Fatiha z kontraktu, matka Zeynep i jeszcze żona Cagita z tylko z tobą :D kogoś pominęłam? :DDD
hej;)
Dołączam do reszty gify 2i 4 najlepsze ;)
ten ze ścianą to mi kiralik przypomina i słynne dociskania Defne do ścian i drzwi przez Omusia ;)
hej :D
haha jaki macie gust, wszystkie te same gify wybrały :D
w końcu jesteśmy rodziną :D
tak, jak ściana z DefOM ale i jak słynny uśmiech Ayaza nr 9, też ją tak dociskał
czytałam, ale nie miałam czasu na odpisywanie....
cóż niektórych nie próbuj zrozumieć, bo sobie mózg połamiesz ;)
hahhaa właśnie byłaś w niewłaściwym miejscu o niewłaściwej porze.... Kochana dla swojej zdrowotności nie rób już tak więcej :)
my to wiemy reszta hmmmmmm nie będziemy się zniżać do ich poziomu.... szkoda naszego kręgosłupa
no widzisz ja pierwsza po autograf się zgłaszam...ohoho już sobie wyobraziłam ten wywiad.....
Wie Pani to było tak.... ja jestem wielką fanką Berka Cankata...i wprost kocham jego uśmiech, a te rzęsy... proszę Panią odlatuję jak nimi wachluje ;) i skoro koleżanka prosiła o pomoc to jak miałam nie pomóc , proszę panią to chodziło przecież o moją wielką miłość ;))))) Berka ;)
a prowadząca wywiad..... czy na sali jest lekarz ?
ahahhhaah :D
"To było tak - ja tylko zacytowałam czyjś link z postem i stałam się złodziejką. Jak żyć w tym kraju pełnym niesprawiedliwości ????
Co na to Ziobro ???"
:D:D
ahahhaa coraz lepsze pomysły ahahhahaahha :D
dokładnie :D muszę tez nagłośnić w mediach :D
może berkuś się dowie, poruszy go ta historia i przyjedzie mnie pocieszać :D
hej Gina nie zauważyłaś naszego ulubieńca ;) którego kochamy traktować łopatą ;)
hahahahaha Vanessa...
z ust mi to wyjęłaś :D
odcinek szybko mi się obejrzało więc wróciłam jeszcze na chwilę do Was :DDDD
pół odcinka przewijałam... był świetny ale bez napisów nie ma sensu oglądać, bo ten serial wymaga dokładnego zrozumienia dialogów... więc poczekam na napisy...
ale jestem zachwycona :)))
w ogóle to do obsady dołączył kolejny aktor, pasuje jak ulał do Sulejmana :D pamiętasz? :DDD ( na samym początku)
https://www.youtube.com/watch?v=aMqdeizb9Nc
z Ibrahimem Paszą przez pewien czas spotykała się Hande Dogandemir :D
wysłałam ci pytanie na priv :D