pooglądałam teraz na yt mojego Berka w Guzel Koylu i jestem zrozpaczona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chce mi się wyć do księżyca !!!!!!!!!!!
wychleję cały alkohol od MArg_
dlaczego nie mogę z Berkusiem być ???????? przecież tak go kocham !!!!!!!
wiem............. nie jest ze mną dobrze :D
:D:D:D:D
hahaha pamiętasz nasze dyskusje o tym że Aras i Haziran spędzają czas na goispodartwie jej rodziny i jego dziobnął kogut i ona go opatrywała i się patrzyli na siebie maślanymi oczami, a potem on łapał kurę dla niej ??? :D
hahhhha to podobna scena była w Guzle Koylu, na yt widiząłam, Cemal (cankat) i dziewczyna Gul razem dopili krowę, potem ona ich odepch ęła i się przerwócili i wpratywali się w siebie maślanym wzrokiem hahaha :D
Nie oglądam tego serialu, ale Berkuś nie pasuję mi do pracy na wśi :D Śmieszny chociaż ten serial, czy typowy turecki humor ?
ten serial jest z napisami na yt.
JA pytałam ostatnio osoby, które oglądały.
Mówiły, ze jak ktoś ma duże poczucie humoru, to go rozbawi :D
Tam są niezłe cyrki. Takie tureckie połączenie "Blondynki, U Pana boga w ogórku i Rancza"
Margoaergo obejrzała kilka.
była np. akcja, że Cemal (Berk Cankat) został wysłany po posag dla swojej przyszłej rypniętej żony, Kamuran, do ślubu z którą był przymuszany przez rodziców.
Pojechał do Stambułu wczesnym rankiem, czekał aż otworzą sklepy, zasnął , obudził się a tu morze ludzi..... Na dodatek samochód z nim na tylnym siedzeniu zgarnęła na lawetę jakaś służba drogowa, bo nielegalnie zaparkował.
Padłam ze śmiechu, jak to sobie wyobraziłam ahahhahhahhha :D
albo jakaś babcia w 2 odcinku wyciągnęła pistolet. Hahaha jaka waleczna babcia jak w Sami swoi babcia dająca granaty :D
Ja zobaczyłam tez parę odcinków GK ale potem przestałam,bo zaczynał mnie irytować.
ojej ;(( to musisz mieć sporawe ;((((
moja ciotka ma wielkie piersi i latem w duże upały ma rany pod piersiami ;((((
Współczuję :/ Matka natura chyba nas nie kocha okres, poród, menopauza, ech...
Ogląda któraś 'Kólowie życia'', leci teraz na TTV. Przełączcie sobie teraz. Mam straszną bekę, z tego programu, naprawdę można się posmiać, a para gejów normalnie wymiata :D
Ja ogladałam jakiś odcinek.
Wkurza mnie ta blondynka ( nie pamietam jej imienia ).
Ostatnio swojej przyjaciółce proponowała wyjazd gdzieś tam i powiedziała jej : " Zostaw swojego bachora z matką i przyjedź. Przez niego nic nie osiagniesz."Od razu to przełączyłam.
Jestem uczulona na takie teksty o dzieciach.
Moja mama to ogląda, i też ją to wkurzyło. Przezywa dzieci od bahorów. Widać, że nie lubi dzieci i rozumiem ją, bo nie każdy musi, ale po co te głupie odzywki.
Para gejów wymiata, a te ich głosy. Widać, że są wredni, ale na swój sposób ich lubię :D
Slyszałam o ''Damach i wieśniaczkach'' ale widziałam tylko urywki. Kossakowski też ciekawy, ale nigdy nie mogę na niego trafić :D Kiedyś był fajny odcinek, jak przedstawiał bogate życie chyba w Rosji , albo na Ukrainie.
Ja widziałam jak był na kutrze rybackim.
W poprzednia niedzielę miał byc w kopalni na śląsku,ale nie ogladałam.
Uwielbiam ten filmik.
https://youtu.be/XyH2PeIMvfA
To fajnie :))
My się chciało śmiać jak Kosa mówi " Jestem ślązakiem "
A gość mu na to :" Z Ciebie jest ślązok jak z koziej dupy lajzentasia" ( czyli taka torba do pracy )
Wiem, że kossakowski tez kiedys próbował tego w swoim programie. W sumie chwała mu za to. Myślę, że każdy facet który narzeka na kobietę po porodzie, powinien tego spróbować.
Otóz to.
Ja zawsze mówię,ze faceci nie maja powodów do narzekań.
Idą do roboty,przychodzą zawsze jest obiad na stole,posprzątane,wyprasowane ,a im ciagle mało.
Niech tak się zamienią z Nami na jeden dzień to zobacza jak to jest.
Ja dzieci jeszcze nie mam, ale tego bólu boję się jak cholera :/ Mama mówi, że najgorsze są bóle krzyżowe. Czasami jak w szpitalu mają dać znieczulenie, to też robią łaskę :D Dupki zasrane.
No ja właśnie takie bóle miałam i trochę ucierpiał na tym mój kręgosłup.
Niestety trzeba to przecierpieć,żeby później trzymać na rękach swoje małe szczęście ( chociaż moje szczęście ważyło prawie 4 kilo )
Coś w tym jest, że jak ci kładą dziecko po porodzie, to człowiek o wszyskim zapomina :)
Znikam, dobranoc :*
Marg wszystkiego najlepszego w dniu Twojego święta.
Wyżerka taka,że z kanapy się nie podniosę.
To takie umowne święto :D
Miałam pojawić się jutro,ale nie wiem czy by mi się udało, to pomyślałam lepiej dziś :D
Marg_ WSzystkiego NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
z okazji Twoich umownych urodzin :D:D:D
ło jeju, ale zaszalalaś z wyżerką i napojami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razem ze słoneczkiem nie podniosę się z kanapy.
Wreszcie pierwszy raz w życiu spróbuję sushi :D