Dziękuję :)
Umownie miało być jutro,ale gdybym się nie pojawiła... to wolałam już dziś :D
dziękuję :)
wyborne jedzonko i trunki :D
wszystkiego co najwspanialsze kochana oraz dużo zdrówka :*
Wszystkiego najlepszego :) Nie umiem składac życzeń, ale życzę spełnienia marzeń i taki tam bla bla :D ;*:*
Dobra dosyć bycia on line :D
Do napisania myślę,może przed Wielkanocą :D gdzieś koło kwietnia ;)
buziolki
Do rychłego zaś :)
Kochana dopiero w kwietniu ojjjjjj nie z kim będę dysputy prowadzić o pokoju ;)
Dziewczyny, jest już po północy :D
Dziś 8 marca - DZIEŃ KOBIET.
NASZE święto, siostrzyczki :D Wszystkiego najlepszego dla Was i dla mnie !!!! :D
Czym byłby świat bez NAS - kobiet ??? Niczym :D
Ta akcja z rajskim owocem i kuszeniem się nie liczy, to wina Adama że nie był asertywny :D:D:D:D
Ostatnio przeczytałam w gazecie "Życie na gorąco", że "piękne kobiety zachwycają, ale zaufaniem obdarzamy te przeciętne - taki wniosek płynie z badań przeprowadzonych na dwóch uniwersytetach w USA i Holandii (...)".
Jak to przeczytałam, to zrobiło mi się smutno ;((((( Bardzo smutno ;(((
Dlatego że uświadomiłam sobie, iż.............................................. nikt mi nie ufa :D:D::D
Siemka.
Kobitki w dniu Naszego święta życzę Wam wszystkiego co najlepsze.
Jak się ogarnę to poślę Wam parę zdjęć naszych przystojniaków.
Na razie posyłam Wam ranking Naszej wisieńki :))
http://cojaogladam.blox.pl/2017/03/Solidna-porcja-tureckich-serialowych-gwiazdor ow.html
Hejka ;)
Wszystkiego nam dobrego z okazji naszego Święta Siostry ;))))))
A włoska wersja Engina zaprasza nas na pyszne tiramisu ;) są jakieś chętne :)))))
Blog i ranking Wiśni ;) Sahane ;) dla każdego coś miłego ;)))))
Lista tureckich przystojniaków wg Wiśni super :D
Bardzo przyjemnie mi się czytało :D
Znalazł się i Serkan Cayoglu "Zwykłam o nim mówić młody Ridge, bo wszystko się zgadza: i czarna grzywa, i kwadratowa szczęka." ahahahhahahhahah padłam :D
no oczywiście, że Cankat jest :D:D: musiał być haha :D mój ukochany ♥ ♥
Cały ten ranking to przemiły prezent na Dzień Kobiet :D My byśmy mogły o ciachach tureckich rozmawiać dzień i noc, książki o nich pisać, co nie ?? :D
a pewnie :D
Margoargo, czy Tobie też nikt nie ufa, jak mnie ??? W kontekście tego eksperymentu, o którym pisałam??? hahhahhaah :D
hahaha oj tak mi też nikt nie ufa ;)))) grunt to mieć poczucie humoru na własny temat ;)))) hahahha jesteśmy niesamowite :)
Oczywiście ;) )))
Spadam może wpadnę wieczorem, na razie życie realne mnie wciąga w liczne wyjazdy ;)
DO miłego zaś :)
Dziś rano napisałam Wiśni, ze jeszcze brakuje Arasa.
Ale ona stwierdziła że w Icerde jej się za specjalnie nie podobał, więc go nie uwzględniła. To jej ranking, więc umieściła kogo chciała :D
Hello :)
z okazji Naszego święta życzę wszystkiego co dobre i spełnienia marzeń :))))
http://oi63.tinypic.com/2unts0i.jpg
Hejka ;)
Pięknie dziękuję za życzenia :) Tobie też wszystkiego najlepszego :)
a gif ;))))))))))) cud mniód i malina same nasze ukochane ciasteczka :)))) mrrrrrr