o matko faktycznie drama po całości.... jak mniemam nasz Enginek świetnie sobie radzi aktorsko:)))
Engin jest najlepszy.
Jak on płakał nad grobem ojca miałam ochotę wejść w ekran i go przytulić.
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16832376_1300081876752432_44323163 99189568696_n.jpg?oh=6170dd60b3e518a771af055bef9c412f&oe=59460792
Odpalam helikopter i lecimy.
Mnie się wczoraj podobała Fatma zazdrosnica.
F: Zimno sie zrobiło
K : Przyniosę ci coś.
F; Nie trzeba. Przytulę się do Ciebie.
Jaki Kerim zadowolony.
Potem sen Fatmy i cudowny śmiech Kerima .
Jaka szkoda,że w środę koniec.
Dobrze ,że mam jeszcze OK.
odpalaj już wychodzę i czekam na Ciebie ;)
oj tak wczorajsze sceny cudne... z tą zazdrością , a śmiech Kerima po śnie Fatmy był rewelacyjny strasznie mi się ta scena podoba właśnie ze względu na śmiech Kerima....
a jaki w poniedziałek będzie zaaferowany, bo Fatmie niedobrze....
Będe za 10 minut.
Ktoś jeszcze chętny?
No dokładnie.
Śmiech Kerima jest the best.
Tak wiem.
Fajne odcinki przed Nami.
oki czekam ;) ale wieje nie wiem czy wylądujesz?
Śmiech Kerima przesłodki ;)
oj tak odcinki mniód a potem to już jest koniec nie ma już nic.... jesteśmy wolni możemy iść....
rozumiem cię :D nie ma nic gorszego nic płaczący ukochany przystojniak, człowiek chciałby go pocieszyć ale nie ma jak ;(((
widzę łopatę ma, nasz atrybut filmwebowy hahah :D
Witamy, witamy....
nie zapodawałyśmy sobie tej dramy więc nie wiemy co się działo w OK..... zaraz zerknę na fejsa.... pewnie padły z wrażenia....
ok, dzięki :)
ja właśnie miałam zerkać na vatanim sensin a tu klops... odcinka dziś nie puścili... trochę to denerwujące... czekać 2 tygodnie na odcinek... ale może przynajmniej reyting OK podskoczy ;)))
a czyli Sulejmana dziś nie było????? to może faktycznie reyting OK będzie lepszy.... skoro aż takie dramy zapodali.....
oj,oj Selvi jeszcze bardziej będzie mieć pod górę..... najpierw wrobiła Daghana, teraz jej brat zabił ojca.... masakra....
nie było :(
dokładnie... myślę, że reyting podskoczy... kiedy jak nie teraz? nie ma innej opcji... tyle dramy upchali... a przecież turcy to uwielbiają :)
ja się zastanawiam jak oni chcą połączyć na końcu protów po czymś takim... najpierw ona, teraz jej brat... to dopiero będzie wyczyn.
mnie też... ale nie wierzę w takie cuda... turcy ostatnio dają wszędzie jak idzie happy endy...
Rewelacyjne były....... on je traktował jak blondynki.... to mu pokazały siłę blondynek ;)
Dokładnie.
Biedny pokaleczył się o te szklane drzwi.
Najlepsza była ta młodziutka,która potem związała się z ojcem Cameron, a Cameron była z bratem jego żony ha ha.
Wszystkie były w rodzinie ha ha
no mistrzowsko go uwaliły na tych Bahamach ;)
nie oglądałam do początku więc do końca nie wiedziałam kto jest kim.... ale się Don Johson postarzał ..... i Cameron w sumie ząb czasu też nadgryzł....
dziś przeczytałąm że 33-letnia piosenkarka Cheryl Cole jest w ciąży z 23-letnim Liam Payne (ten z boysbandu One Direction :D)
oj tak chociaż Cameron w miarę ładnie się starzeje...ale botoks chyba ma robiony....
dziś przeczytałąm że 33-letnia piosenkarka Cheryl Cole jest w ciąży z 23-letnim Liam Payne (ten z boysbandu One Direction :D)
Ich im się wiedzie.
Shakira tez jest z 10 lat młodszym Pique.
A wiesz,ze oni urodzili się w ten sam dzień 2 lutego?
jak widać młode geny w modzie ;)
ja nie mam nic przeciwko związkom z młodszym facetem.... co prawda dla mnie różnica 10 lat.... jest za duża... ale do 5 spoko....
wow :D niech się im wiedzie :D
nie wiem czemu ale ja bym tak nie mogła z młodszym :P
ja tak samo bym nie mogła :D
dla mnie to trochę dziwne :D
to znaczy romansik tak, ale nie żeby się wiązać na stałe i jeszcze dziecko.
Jakbym z takim była to kurcze ciągle bym się obawiała, że będzie mnie zdradzał. No bo sorry ja 10 lat starsza od niego, a człowiek niestety wizualnie zmienia się z wiekiem.......... ;((( a nie od dziś wiadomo że kobiety starzeją się szybciej ;((
dokładnie... a prędzej czy później zacznie szukać młodszej...
a z innej beczki,słyszałam od znajomej, ze po "tylko z tobą" ma lecieć kolejny serial turecki :OO niestety nie pamiętam tytułu... słyszałyście coś o tym? :))))
a propos płaczącego Engina - mój rewelacyjny Berkuś/Aras tez płakał w finałowym 4 odcinku ♥ oj jak bym go pocieszyła ;((
od 0:23 https://www.youtube.com/watch?v=tTcsv0sBD4I
super moment od 0:41, jak Haziran bierze go za rękę, on tak pięknie na nią patrzy i tez bierze za rękę, wzruszyłam się w piątek na tym ;((
to ten serial
http://www.filmweb.pl/serial/Ask+ve+ceza-2010-557746
będzie leciał od 15 marca...
niestety fabuła mi się nie podoba... pijana protka zachodzi w ciąże z nieznajomym, on się okazuje bogaczem, który ma ożenić się z inną... oj oklepane to trochę...
mi też :D
tylko to jest starsze więc to pokoik od gapił trochę jak widać.
no i nie podoba mi się aktorka grająca protkę... jakoś jej nie trawię.. w kosem szału nie robi...
a to będą puszczać po Tylko z Tobą.... prot znany z Królowej Nocy no i protka z Rozdartych Serc i z Kosem....masz rację w Kosem słabizna..... tez mi nie leży.....
a Vanessa ma rację.,.... pokoik tylko pewnie w innej wersji....