Pogawędki o głupotkach i sprawach ważnych ;)))
Założyłam wątek, bo robi się bałagan w temacie Omuś;)))
Hello Dziewczynki ja tylko przelotem ;)))
Madzik zapodałam filmik na dobranoc z całowaniem się Umusia i Defne i .... poszłam spac hahahaha ;)))
A Siostry psioczyły, że spać nie będą mogły ale posnęły hahahha
a pracuje i jeszcze mam moc roboty to sobie pędzę szybko przez forum ;))) ..... ciężko po tym świętowaniu przestawić na pracowanie ale jak mus to mus ;)))
praca nie zając :D
Ja już rano posprzątałam po świętowaniu i przez resztę dnia zamierzam robić wielkie nic ... trzeba odpocząć po świętach :D
Dobrze masz ;))) odpoczywaj ;)
ja niestety nie mam możliwości chwilowo robić wielkie nic a tak bym chciała ;))) oki miłej pogawędki i miłego popołudnia buźki ;)))
A taka jestem rozpędzona ostatnio aczkolwiek staram się wyhamowywać ;)))) hahahha
pędzi,pędzi to może i szybko wróci spowrotem :P
Ja na szczęście mam okazję dzisiaj poleniuchować.Nawet mi się nie chce na zewnątrz wychodzić
No było ciężko zasnąc ,ale jakos o 3 nad ranem padłam ha ha
Nie było tak źle .
Zasnełam prawie od razu :D
No myślę, że poszłaś spać od razu ;)))) jeszcze tego brakowało żebyś mnie w poczucie winy wpędzała hahahhaa ;))) żartuję żartuję ;))))
Gadałyśmy wczoraj w nocy o Szmapecie, żeby się pośmiać :D
to przez ten filmik, a konkretnie 44 sekundę :D
uśmiałyśmy się jak głupie ;))
Widziałam dziś :D
Genialne ha ha
Rzeczywiście mógł wczoraj mój mąz sie zbudzic ha ha
Koniecznie musze tak zrobić , polecę do Stambułu i łopatą nakładę do głowy scenarzystom;))) powinno pomóc jak myślisz??? hahahah
OK zabieram Cię szykuj łopatę, a ponieważ do samolotu nie można wnosić ostrych narzędzi, zabieramy też Słoneczko bo ona ma prywatny helikopter więc przemyt łopat powinien być prostszy .... no i Vanessę też zabierzemy odwiedzi przy okazji Serkana ..... hahaha
albo uprowadzimy wielki autobus i nim pojedziemy,tam będzie więcej miejsca na wszelkiego rodzaju narzędzia i niezbędną broń :D
czas podróży się wydłuży,ale w takim towarzystwie to żaden kłopot :D
Albo znajdziemy na miejscu umyślnego i zakupimy niezbędny sprzęt w Stamabule, po co tyle klamotów nosić, plan akcji jest w głowie a tego nikt nam nie sprawdzi hahahaa jakichś pomocników tureckich znajdziemy, a i Polacy tam mieszkają to się znajdzie kontakty hahahah
Plan w głowie :-D
Dobrze , że nie umieją w myślach czytać.
Tylko My tak potrafimy :-D
Nie ma sprawy.
Ja juz idę przygotować helikopter do drogi.
Obawiam się tylko , że z nadmiaru broni możemy się nie unieść ha ha
Spoko jak widać zmieniłam plan niezbędną broń kupimy na miejscu wiec helikopter wytrzyma obciążenie , bo lecimy tylko my ;))) Siostry ;))
Wszystkim nam się tu udziela zdenerwowanie jak widzimy co scenarzyści robią z tak pięknymi serialami jak KM i KA i wiele innych :-D
Słoneczko widzisz wyżej Ciebie też zabieramy do Stambułu, ktoś musi nam przemycić łopaty hahahhaa ale mnie głupawka dopadła ;)))
oczywiście, że lecę z Wami haha :D
Serkan odwiedzę, tak, tak :) mam nadzieję, ze go zastanę w domu ;)
no i pomogę wam przemówić do rozumu scenarzystom KA ;)
bo gdzie Wy, tam i ja ;)
za Wami pójdę jak na bal, jak w tej piosence hahahaa;)
No to mi się podoba Siostry jesteście kochane co za muszkieteria ;)))) jedna za wszystkie wszystkie za jedną ;))))
Widzę , widzę ha ha
Ja za Wami wszędzie pójdę
"Do nieba , do piekła za Wami będę szła "
U nas tak jest , że jedna za wszystkie , wszystkie za jedną.
Udzielają nam się nastroje :-D
Bardzo dziękuję :-D
Ja uwielbiam muzykę i nie mogę bez niej żyć , wiec chętnie zapodaje Wam kawałki :-D
Ja mam tak , że jak mi się podoba jakaś piosenka to słucham ja po 100 razy.
A jak jest w obcym języku to szukam tłumaczenia , bo koniecznie muszę wiedzieć o czym śpiewają.
Słucham roznorakiej muzyki :-D
"Ja mam tak , że jak mi się podoba jakaś piosenka to słucham ja po 100 razy"
hahaha ja mam identycznie ;)
słucham i słucham, aż mi się nie znudzi :D
nieraz jest tak, ze jakaś wpadnie mi w ucho, słucham jej na okrągło cały dzień, a wieczorem jestem już nią znudzona :D
A co macie dobrego na obiadek?
Ja mam rolade,kluski i modrą ( czerwona ) kapusta.
Typowo śląskie danie ha ha
Chętnie bym wpadła do Ciebie na obiad haha,smaka mi narobiłaś,zwłaszcza na kluski i czerwoną kapustę-uwielbiam.
Ja mam dziś żeberka,choć nie przepadam za nimi
To zapraszam :D
Ja uwielbiam zeberka.
Ja do nich zawsze robię kiszona kapustę wymieszaną z ziemniakami ha ha
To przyjadę do Ciebie z żeberkami,zapakuję je,żeby nie przyjeżdżać z pustymi rękami haha.
Ty ze śląska,więc myślę,że jakieś 2,5 godzinki mi trzeba i jestem u Ciebie :))) hahaha
Ok :D
To czekam :D
Kochane po nowym roku musimy sobie jakieś spotkanko zoorganizować :D
Tak planowałam.
Już nawet miasto miałysmy ugadane,bo obie mamy nie daleko.
Może po Nowym roku się odezwie.
Biedaczka zycie ja pochłoneło.
o,to musicie mieszkać naprawdę blisko siebie :)
Niestety życie jest brutalne,ale ja staram sie zawsze znaleść czas na forum :)
No nie daleko :D
"Life is brutal "
Ja też staram się znaleść parę minut na forum,zeby troche odetchnąc od tej szarej rzeczywistosci :D