PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 575  ocen
8,2 10 1 575
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Pogawędki o głupotkach i sprawach ważnych ;)))
Założyłam wątek, bo robi się bałagan w temacie Omuś;)))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Jeden odcinek.
Jest postęp :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Zobaczy jeden , potem drugi .... przecież to serial turecki Słoneczko myślę że chyba Vanessę spacyfikujemy ;))) hahaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Uda nam się :-D
Komu jak nie nam :-D

Margoargo

spoko,złość się ile chcesz. Ja czasami tak mam,że biedna klawiatura aż cierpi od tego tłuczenia w nią ,ale muszę swoje zdenerwowanie uwolnić.
Nieraz mam ochotę napisać coś bardziej dobitnego,ale hamuję się w ostatniej chwili :D nie chcę wyjść na wulgarną haha

madzik_867

o matko, tłuczesz w klawiaturę ;))
ileż emocji wywołują tureckie seriale haha :D

Vanessa100

nie tylko tureckie,wszystkie inne też :D
taka nerwowa jestem,co poradzić :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ja tez się wstrzymuję, bo mogła bym być bardziej dosadna hahaha ;))) ale nie wypada ;)))
Ja chciałabym, żeby kiralik ask miał nie więcej niż 40 odcinków, no może 50 ale uważam, że to już by było za dużo... niech ślicznie skończą wątki i mogą wymyślić inny serial.... ale proszę niech nie przeciągają wielkiej tajemnicy w nieskończoność , bo jak ubóstwiam ten serial tak się wkurzę.....niczym Umuś w akcji szyba ;)

Margoargo

zrobią 40 odcinków i dosyć - tak byłoby najlepiej
ale z drugiej strony od 27 do 40 jeszcze całkiem sporo i naprawdę nie wiem co innego mogą wymyślić. Jak się okaże,że do tych 40 ciężko będzie dobić to ja podziękuję

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

jak to co wymyślą zaraz Ci napiszę ...
od 28 będzie sielanka Defne i Omera jakieś 2 odcinki czyli do 30 będzie ok, po czym pewnie wkroczy Deniz i namiesza bo ciągle go pokazują w pojedynczych scenach, a już zagina parol na Defne, więc Umuś będzie bardzo zazdrosny .... tyle tylko, że ta zazdrość doprowadzi znowu do rozwalenia związku Defne i Omera.... potem przez 2- 3 odcinki znowu będzie wojenka .... Umuś smutny, Defne też.... to już mamy 33 odcinek ;))) później Sinan i Yasemin i Iso będą godzić na potęgę Umusia i Defne.... czyli jakieś 2 odcinki.... już mamy 35.... później będzie na przykład ślub Defne i Omera i dziadek Omera wkroczy do akcji.... Umuś w końcu dowie się jak to jest z Defne..... o umowie, domu i tym, że wszyscy go oszukiwali..... będzie totalnie rozwalony i ucieknie do Iz albo do Włoch , rozwiedzie się z Defne ..... czyli mamy jakieś 2 odcinki.... później wszyscy rzucą się tłumaczyć się Umusiowi i w końcu zacznie wszystkim po kolei wybaczać..... czyli mamy 38 odcinek.... potem wyjaśnienia między Defne i Umusiem potrwają jakieś 2 odcinki i na końcu 4o odcinka będziemy mieć prawdziwy ślub i noc poślubną też mogliby pokazać.... i koniec i bomba.... ale mi się fantazja rozpędziła hahahaa

Margoargo

hahaha ciekawa koncepcja

właśnie podałaś idealny przepis : " jak zrobić turecki serial " haha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Po tej ilości tureckich seriali robi się ze mnie ekspert ;))) hahaha zaczynam myśleć jak tureccy scenarzyści hahahaa

Margoargo

szkoda, że nie ma teraz "Wielkiej gry"
Wzięliby nas na ekspertki od tureckich seriali i byśmy zadawały pytania :D
Szcze3gólnie ciebie na espertkę od Kiralika

Vanessa100

Pytanie pierwsze : Czemu chcecie zrobić z ludzi i waszych widzów bandę debili?? :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

O to jest pomysł, a Ty byłabyś ekspertem od Sezonu na czereśnie, Stanisława Ryster mówi tak: proszę państwa miło mi powitać wybitną ekspertkę w temacie Sezon na miłość Panią Vanessę;))) Pani Vanessa szczególnie specjalizuje się w temacie AYAZ / Serkan.... a uczestnicy pod nosem o cholera leżymy nie przeczytaliśmy forum filmwebu ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Padlam :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Nie padaj jeszcze dopiero się rozkręcam ;))) hahaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Już wstałam.
Jestem zwarta i gotowa :-D

Margoargo

"O to jest pomysł, a Ty byłabyś ekspertem od Sezonu na czereśnie, Stanisława Ryster mówi tak: proszę państwa miło mi powitać wybitną ekspertkę w temacie Sezon na miłość Panią Vanessę;))) Pani Vanessa szczególnie specjalizuje się w temacie AYAZ / Serkan.... a uczestnicy pod nosem o cholera leżymy nie przeczytaliśmy forum filmwebu ;)))"

hahahhahahahahahahaah piszę z podłogi ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha mam nadzieję, że sobie tyłka nie potłukłaś przesłać Ci maść z arniki???? Serkanem oczywiście - to kurier niezawodny ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Albo maść ze swistaka ha ha

Margoargo

przesyłaj ;))))

hahahaah ja latem nieźle potłukłam sobie tyłek ;)
to było w upalny piątek, czekałam na odcinke Sezonu na miłość, to był jeden z ostatnich odcinków.
Ten odcinek co na wieś pojechali i sibel urodziła.
Nie trafiłam w krzesełko ;))) i uderzyłam z całej siły tyłkiem o podłogę ;)
potwornie mnie zabolało, ale po chwili minęło.
ale ślad pozostał - wielka fioletowa plama w pewnym miejscu ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Musiało być ciekawie :-D

sloneczkO_1

haha tak bardzo ;)
szkoda, że wtedy mi margoargo nie przesłalą maści serkanem ;)
....to mógłby od razu mnie tam nasmarować ;)))))

bolało mnie tylko 1 dzień, a potem juz nie, wiec nie było tak źle :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Biedaczko
Ja sobie kiedyś złamałam mały palec u nogi.
Masakra co to był za ból.
Przez 2 tyg. Chodziłam na pięcie ha ha

sloneczkO_1

ojej ;(

koleżanka kiedyś opowiadała, ze w dzieciństwie przygniotła sobie palec u ręki wielkim kamieniem i jak wyciągnęła, to palec był stłuczony i .... płaski :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

A wtedy jakbyś napisała, że się potłukłaś to bym Ci tę maść wysłała... chociaż kurier Serkan chyba jest z nami od października , bo wtedy zaczęłyśmy wysyłać sobie Serkanem.

no wiesz Serkan pyta Vanessa kochanie gdzie się uderzyłaś ??? ściągnij majteczki posmaruję Ci pośladki nie będziesz cierpieć ;))) czekaj tylko ogrzeję ręce ;))) Serkan zabiera się za smarowanie , a Vanessa dyszy..... Serkan kochanie chyba jestem za mało delikatny już Cię będę smarował tylko leciuteńko opuszkami palców , wiem boli wytrzymaj jeszcze trochę ....
a Vanessa ...... tylko spróbuj przestać....
Serkan efnadem???
a Vanessa czy w Polsce jest dożywocie za zabójstwo w afekcie????
Serkan o czym mówisz kochanie .....
Vanessa : bo jak teraz przestaniesz smarować to Cię zabiję .....
hahahah taka wizja , cholera co było w tym weselnym makowcu hahahah

Margoargo

hahahhahahahahahahahahahahaha ;)
margoargo, rozwalasz mnie ;)
ta wizja jak serkan mnie smaruje padłam xDDDDDD

ma makiem, ale ty i bez makowca kosmacisz :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Do usług ;)))

Zgadza się po co ja na mak zwalam winę jak on niewinny ja kosmacę bez używek o każdej porze dnia i nocy hahahah
pomyśla niewyżyta hahhaah a ja sobie lubię tak czasem pokosmacić a jak jeszcze mam wenę jak dziś to kto mnir zatrzyma ;))) hahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Miałyście być grzeczne.
Was to tylko na chwilę zostawić same i juz kosmacicie :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Cóż .... siła wyższa ;))) tak już mamy z tym kosmaceniem ;))) hahaha

A kto powiedział, że my jesteśmy grzeczne ;))) właśnie te niegrzeczne mają w życiu zdecydowanie lepiej ;))) hahahah

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Otóż to :-D
Ja uwielbiam te Wasze kosmacenie :-D
Kosmaccie sobie ile chcecie.
Macie pozwolenie ha ha

Margoargo

to dołącz do ekipy i powiedz im,żeby się otrząsnęli,bo z serialu robi się paranoja :))) KA stał się hitem,a scenarzystom się chyba w głowach poprzewracało :P

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ekspertki jakich mało :-D

Kurcze nie nadążam czytać waszych komentarzy ha ha
Po świętach znowu się rozhulalysmy ha ha

sloneczkO_1

Ja dostałam dziś jakiegoś powera. Piszę i piszę i przestać nie mogę :D niech mnie ktoś powstrzyma bo nie skończę :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Pisz sobie pisz :-D

Fajnie się czyta Wasze komentarze jak w telewizorze nic nie ma :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Bo my już jesteśmy lepsze niż telewizja hahaha
Brawo MY :)))) wszystkie Siostry Filmwebowe ;))))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Madzik i gdzie twój power się podział ?

sloneczkO_1

Widzisz słoneczko,szybko power przyszedł i szybko gdzieś się zagubił. Szybko odpadłam,sen mnie dopadł haha. A sporo mnie ominęło,takie dyskusje,że nawet nie będę cytować :DDDD

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Z Nami zawsze jest wesoło :D

sloneczkO_1

W to nie wątpie :) Jak Wy coś wymyślicie to...XD

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Nie ma na nas mocnych :D

Mysłałam,ze Ja Cię tak przestraszyłam ha ha

sloneczkO_1

A czym??? :D
Mnie nie tak łatwo wystraszyć :P

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Bo pisałas,ze masz powera i nikt ktoś Cię zatrzyma.
A jak ja napisalam " pisz sobie pisz " to juz przestałas pisac ha ha
Udało mi sie Ciebie zatrzymac ha ha

Wczoraj dziewczyny miały ze mnie nezły ubaw ha ha

sloneczkO_1

Aaaa to o to chodziło haha
Jak widać ktoś mnie jednak zatrzymał hahaha.

Czytałam dziś rano Wasze wczorajsze posty,ale i tak nie ogarniam wszystkiego :)))
Patrzę sobie,patrzę a Wy o jakiś bąkach hahaha i o Szmapecie

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No własnie tego baka mialam na mysli ha ha

Ja oglądałam filmiki bez głosu a dziewczyny leżały na podłodze ze smiechu ha ha

Nie ma jak oglądanie filmików po nocach jak wszyscy śpią.
Będę musiala sobie zafundowac słuchawki do telefonu ha ha

sloneczkO_1

Tych filmików akurat nie widziałam,nie chciało mi się odpalać.

Czy nie ma już o kim gadać przed snem tylko o Szmapecie?Dziewczyny,potem koszmary będziecie miały :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Nie było tak źle ha ha
Jakos zasnełam :D

sloneczkO_1

Jak tam,szykujesz się na Sylwestra???

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja spędzam sylwestra w domku z moimi chłopakami :D

A Ty idziesz gdzies?

sloneczkO_1

Może wproszę się do dalszej rodzinki,gdyż moja najbliższa akurat w tę noc pracuje :D Ale będzie raczej bez większych szaleństw. Nie jestem typem imprezowiczki :)))