Pogawędki o głupotkach i sprawach ważnych ;)))
Założyłam wątek, bo robi się bałagan w temacie Omuś;)))
Zobaczy jeden , potem drugi .... przecież to serial turecki Słoneczko myślę że chyba Vanessę spacyfikujemy ;))) hahaha
spoko,złość się ile chcesz. Ja czasami tak mam,że biedna klawiatura aż cierpi od tego tłuczenia w nią ,ale muszę swoje zdenerwowanie uwolnić.
Nieraz mam ochotę napisać coś bardziej dobitnego,ale hamuję się w ostatniej chwili :D nie chcę wyjść na wulgarną haha
Ja tez się wstrzymuję, bo mogła bym być bardziej dosadna hahaha ;))) ale nie wypada ;)))
Ja chciałabym, żeby kiralik ask miał nie więcej niż 40 odcinków, no może 50 ale uważam, że to już by było za dużo... niech ślicznie skończą wątki i mogą wymyślić inny serial.... ale proszę niech nie przeciągają wielkiej tajemnicy w nieskończoność , bo jak ubóstwiam ten serial tak się wkurzę.....niczym Umuś w akcji szyba ;)
zrobią 40 odcinków i dosyć - tak byłoby najlepiej
ale z drugiej strony od 27 do 40 jeszcze całkiem sporo i naprawdę nie wiem co innego mogą wymyślić. Jak się okaże,że do tych 40 ciężko będzie dobić to ja podziękuję
jak to co wymyślą zaraz Ci napiszę ...
od 28 będzie sielanka Defne i Omera jakieś 2 odcinki czyli do 30 będzie ok, po czym pewnie wkroczy Deniz i namiesza bo ciągle go pokazują w pojedynczych scenach, a już zagina parol na Defne, więc Umuś będzie bardzo zazdrosny .... tyle tylko, że ta zazdrość doprowadzi znowu do rozwalenia związku Defne i Omera.... potem przez 2- 3 odcinki znowu będzie wojenka .... Umuś smutny, Defne też.... to już mamy 33 odcinek ;))) później Sinan i Yasemin i Iso będą godzić na potęgę Umusia i Defne.... czyli jakieś 2 odcinki.... już mamy 35.... później będzie na przykład ślub Defne i Omera i dziadek Omera wkroczy do akcji.... Umuś w końcu dowie się jak to jest z Defne..... o umowie, domu i tym, że wszyscy go oszukiwali..... będzie totalnie rozwalony i ucieknie do Iz albo do Włoch , rozwiedzie się z Defne ..... czyli mamy jakieś 2 odcinki.... później wszyscy rzucą się tłumaczyć się Umusiowi i w końcu zacznie wszystkim po kolei wybaczać..... czyli mamy 38 odcinek.... potem wyjaśnienia między Defne i Umusiem potrwają jakieś 2 odcinki i na końcu 4o odcinka będziemy mieć prawdziwy ślub i noc poślubną też mogliby pokazać.... i koniec i bomba.... ale mi się fantazja rozpędziła hahahaa
Po tej ilości tureckich seriali robi się ze mnie ekspert ;))) hahaha zaczynam myśleć jak tureccy scenarzyści hahahaa
szkoda, że nie ma teraz "Wielkiej gry"
Wzięliby nas na ekspertki od tureckich seriali i byśmy zadawały pytania :D
Szcze3gólnie ciebie na espertkę od Kiralika
O to jest pomysł, a Ty byłabyś ekspertem od Sezonu na czereśnie, Stanisława Ryster mówi tak: proszę państwa miło mi powitać wybitną ekspertkę w temacie Sezon na miłość Panią Vanessę;))) Pani Vanessa szczególnie specjalizuje się w temacie AYAZ / Serkan.... a uczestnicy pod nosem o cholera leżymy nie przeczytaliśmy forum filmwebu ;)))
"O to jest pomysł, a Ty byłabyś ekspertem od Sezonu na czereśnie, Stanisława Ryster mówi tak: proszę państwa miło mi powitać wybitną ekspertkę w temacie Sezon na miłość Panią Vanessę;))) Pani Vanessa szczególnie specjalizuje się w temacie AYAZ / Serkan.... a uczestnicy pod nosem o cholera leżymy nie przeczytaliśmy forum filmwebu ;)))"
hahahhahahahahahahaah piszę z podłogi ;)
hahaha mam nadzieję, że sobie tyłka nie potłukłaś przesłać Ci maść z arniki???? Serkanem oczywiście - to kurier niezawodny ;)))
przesyłaj ;))))
hahahaah ja latem nieźle potłukłam sobie tyłek ;)
to było w upalny piątek, czekałam na odcinke Sezonu na miłość, to był jeden z ostatnich odcinków.
Ten odcinek co na wieś pojechali i sibel urodziła.
Nie trafiłam w krzesełko ;))) i uderzyłam z całej siły tyłkiem o podłogę ;)
potwornie mnie zabolało, ale po chwili minęło.
ale ślad pozostał - wielka fioletowa plama w pewnym miejscu ;)
haha tak bardzo ;)
szkoda, że wtedy mi margoargo nie przesłalą maści serkanem ;)
....to mógłby od razu mnie tam nasmarować ;)))))
bolało mnie tylko 1 dzień, a potem juz nie, wiec nie było tak źle :D
Biedaczko
Ja sobie kiedyś złamałam mały palec u nogi.
Masakra co to był za ból.
Przez 2 tyg. Chodziłam na pięcie ha ha
ojej ;(
koleżanka kiedyś opowiadała, ze w dzieciństwie przygniotła sobie palec u ręki wielkim kamieniem i jak wyciągnęła, to palec był stłuczony i .... płaski :D
A wtedy jakbyś napisała, że się potłukłaś to bym Ci tę maść wysłała... chociaż kurier Serkan chyba jest z nami od października , bo wtedy zaczęłyśmy wysyłać sobie Serkanem.
no wiesz Serkan pyta Vanessa kochanie gdzie się uderzyłaś ??? ściągnij majteczki posmaruję Ci pośladki nie będziesz cierpieć ;))) czekaj tylko ogrzeję ręce ;))) Serkan zabiera się za smarowanie , a Vanessa dyszy..... Serkan kochanie chyba jestem za mało delikatny już Cię będę smarował tylko leciuteńko opuszkami palców , wiem boli wytrzymaj jeszcze trochę ....
a Vanessa ...... tylko spróbuj przestać....
Serkan efnadem???
a Vanessa czy w Polsce jest dożywocie za zabójstwo w afekcie????
Serkan o czym mówisz kochanie .....
Vanessa : bo jak teraz przestaniesz smarować to Cię zabiję .....
hahahah taka wizja , cholera co było w tym weselnym makowcu hahahah
hahahhahahahahahahahahahahaha ;)
margoargo, rozwalasz mnie ;)
ta wizja jak serkan mnie smaruje padłam xDDDDDD
ma makiem, ale ty i bez makowca kosmacisz :D:D
Do usług ;)))
Zgadza się po co ja na mak zwalam winę jak on niewinny ja kosmacę bez używek o każdej porze dnia i nocy hahahah
pomyśla niewyżyta hahhaah a ja sobie lubię tak czasem pokosmacić a jak jeszcze mam wenę jak dziś to kto mnir zatrzyma ;))) hahahha
Miałyście być grzeczne.
Was to tylko na chwilę zostawić same i juz kosmacicie :-D
Cóż .... siła wyższa ;))) tak już mamy z tym kosmaceniem ;))) hahaha
A kto powiedział, że my jesteśmy grzeczne ;))) właśnie te niegrzeczne mają w życiu zdecydowanie lepiej ;))) hahahah
Otóż to :-D
Ja uwielbiam te Wasze kosmacenie :-D
Kosmaccie sobie ile chcecie.
Macie pozwolenie ha ha
to dołącz do ekipy i powiedz im,żeby się otrząsnęli,bo z serialu robi się paranoja :))) KA stał się hitem,a scenarzystom się chyba w głowach poprzewracało :P
Ekspertki jakich mało :-D
Kurcze nie nadążam czytać waszych komentarzy ha ha
Po świętach znowu się rozhulalysmy ha ha
Ja dostałam dziś jakiegoś powera. Piszę i piszę i przestać nie mogę :D niech mnie ktoś powstrzyma bo nie skończę :)
Pisz sobie pisz :-D
Fajnie się czyta Wasze komentarze jak w telewizorze nic nie ma :-D
Bo my już jesteśmy lepsze niż telewizja hahaha
Brawo MY :)))) wszystkie Siostry Filmwebowe ;))))
Widzisz słoneczko,szybko power przyszedł i szybko gdzieś się zagubił. Szybko odpadłam,sen mnie dopadł haha. A sporo mnie ominęło,takie dyskusje,że nawet nie będę cytować :DDDD
Bo pisałas,ze masz powera i nikt ktoś Cię zatrzyma.
A jak ja napisalam " pisz sobie pisz " to juz przestałas pisac ha ha
Udało mi sie Ciebie zatrzymac ha ha
Wczoraj dziewczyny miały ze mnie nezły ubaw ha ha
Aaaa to o to chodziło haha
Jak widać ktoś mnie jednak zatrzymał hahaha.
Czytałam dziś rano Wasze wczorajsze posty,ale i tak nie ogarniam wszystkiego :)))
Patrzę sobie,patrzę a Wy o jakiś bąkach hahaha i o Szmapecie
No własnie tego baka mialam na mysli ha ha
Ja oglądałam filmiki bez głosu a dziewczyny leżały na podłodze ze smiechu ha ha
Nie ma jak oglądanie filmików po nocach jak wszyscy śpią.
Będę musiala sobie zafundowac słuchawki do telefonu ha ha
Tych filmików akurat nie widziałam,nie chciało mi się odpalać.
Czy nie ma już o kim gadać przed snem tylko o Szmapecie?Dziewczyny,potem koszmary będziecie miały :D