Pogawędki o głupotkach i sprawach ważnych ;)))
Założyłam wątek, bo robi się bałagan w temacie Omuś;)))
Dokładnie ;))) i jeszcze jakby nas Mistrzyni odwiedzała i Paula się odnalazła to forum filmwebu nie wytrzyma .... muszą zmienić serwery ;))) hahaha
Na pewno będę miała pytania...dobrze,że już widziałaś. Jestem w momencie,jak Kumsal wybiegła ze szkoły w szlafroku :)
Dokładnie :D
Ja znowu sie zgubiłam w komentarzach.
Z jednego wątku do drugiego.
Potrzebuję mapy :D
Spokojnie odnajdziesz się jak nie Ty to kto ;)))
Ja też znikam na chwil parę. może będę później ;)))
Do miłego ;)))
No ja właśnie myślę, że wy powinnyście sprawować tutaj władzę nad tym serialem haha :)
O to Madzik rozpęd nabrała że hoho .... czyli ja w tyle jestem .... o cholera trzeba nadgonić..... tylko nie dziś w środę znowu święto może wtedy ;)))
takie mam tempo,że zatrzymać się nie mogę. Śmieję się do słoneczko,że zaraz mi sie odcinki skończą haha
hahah czyli idziesz na całość a potem będziesz usychać z tęsknoty za tłumaczonymi odcinkami hahhaha
a zapomniałam chyba jeszcze nie widziałaś 20 kiralika.... i dziewczyny zapodadzą niedługo 21 KA bo już jest gotowa, potem kasjopeja skończy 22 czyli będziesz mieć co oglądać ;)))
19 też nie widziałam hahaha
oczy mi już wyłażą od tego gapienia się w monitor,a tyle mam do nadrobienia
Kobieto to Ty jak na razie najlepszych odcinków nie widziałaś ;))) czyli wszystko przed Tobą hahaha ;)))
dawkujesz sobie kiralik ask ???? o to ciekawe... ja po molestowaniu odcinków po turecku.... zaczynam tracić zapał i już tu chyba pisałam do Słoneczka, że 20 odcinek KA oglądałam na raty.....
Sama nie wiem ale Kiralik jakoś schodzi na dalszy plan. Podejrzewam,że jak skończę Adi to zacznę nadrabiać Kiralik. Musze to sobie jakoś rozplanować bo mi się wątki pomieszają hahaha.
Adi jest nowy i świeży,więc to taka miła odmiana po dłuższym kiraliku,a to co nowe najbardziej wciąga :)
Tak jak każda nowość wciąga, ale to bardzo dobrze;))) będziesz mieć świeżość przy kiraliku albo będziesz na kiralik narzekać ;))) hahaha
No własnie ten limit odcinkow jest straszny.
Jednak musimy sie uzbroic w cierpliwośc ,bo tłumaczenie nie jest takie łatwe.
Swoja droga znowu miałam " serwis tymczasowo niedostepny "
U mnie na razie wszystko normalnie,poza tym,że strasznie długo ładuje stronę. Jak takie problemy będa co wieczór to ciężko będzie.
Póki co wszystko jasne :D ale nigdy nie wiadomo jaka myśl mnie najdzie :)
Świetna jest Gonca,czy jak jej tam i zakład. Padłam jak śpiewała przy wszystkich
Madzik turbodoładowanie włączyłaś..... a tu tylko jeszcze 3 odcinki przetłumaczone;))))
Dziś już nic nie oglądam,mowy nie ma. Jutro jadę dalej i podejrzewam,że skończę wszystkie przetłumaczone :) a potem lipa,bo nie będzie wiadomo co dalej.Chyba,że po turecku obejrzę
hahaha Madzik to faktycznie jak jutro skończysz oglądać to co Ty Kobieto będziesz robić...a wiem oglądać Kiralik hahahaha w końcu masz 2 odcinki do nadrobienia;)))
Uhuhu to u Ciebie turecczyzna w czystej postaci występuje, a to agentka z Ciebie niezła.... ja na razie kiralik oglądam, WS nie, kontrakt pewnie zacznę.... no i ADI musze w końcu być z Wami na bieżąco... ale to nie wcześniej niż w środę, bo na razie od jutra wyjazdy służbowe po województwie uskuteczniam ;))) i nie będzie kiedy oglądać .....
czyli będziesz w trasie. liczę,że znajdziesz wieczorem czas na forum :D
po naszym województwie będziesz te wyjazdy uskuteczniać ? :))))
Tak wieczorem powinnam się pojawić... a tak po naszym województwie;))) jako, że mieszkam niedaleko stolicy małopolski to do niej wybieram się jutro ;))) natomiast wtorek to dzień odwiedzin Podhala ;))) hahaha tak sobie pojeżdżę ;)))
Moze nawet mieszkacie w tym samym bloku i jestescie sasiadkami ha ha
To by dopiero był numer
Spoko sąsiadkami nie jesteśmy bo ja nie mieszkam w mieście hahaha ;)))
a do Krakowa faktycznie mam niedaleko ;)))
Zapraszam równiez na śląsk.
Czym sie siostro zajmujesz ,ze tak sobie jeździsz ?
a akurat wyjazd do kraka mam służbowy a na Podhale robię za taksówkarza ;))) czasem trzeba ;)))
A ogólnie zajmuje się szeroko pojętą ekonomią.... wszak liczny to moja miłość ;))) zapomniałaś ;)))
A tak czasem bywa albo siedzę w jednym miejscu przez cały tydzień, albo mi się wyjazdy skumulują ogólnie jeździć lubię więc nie mam z tym problemu ;)))