O głupotkach i sprawach ważnych ;))) Kolejny do zapisania ;)
Aha.
Oglądasz na tym portalu tak?
Tam są wszystkie przetlumaczone ?
Ja się wezmę za 2 pierwsze przez weekend.
Czekam na 58 odcinek KM ( on ma pierwszeństwo ) :-D
1 odcinek obejrzałam na blogu justyn.
A teraz 2 i 3 oglądałąm tak - na drama. online. pl. Tu są wszystkie przetłumaczone.
Tylko trzeba założyć konto - zarejestrować się. Rejestracja odbywa się po angielsku i trwa chwilkę.
Trzeba wpisać
- swój nick
- mail
- hasło
- powtórzyć hasło
- name (tu wpisałam jeszcze raz nick)
A oglądać Godności nie musicie :D:D, tak wam tylko piszę o moich wrażeniach z oglądania tego serialu :D
mówiłaś, że 58 KM ma być już niedługo ;))
Spoko sama chcę zobaczyć.
Jakaś odmiana się przyda.
Tak ma być w tym tygodniu.
Zobaczymy :-D
Ok komentuj Siostra godność .... poczytam chętnie, nie wiem czy się skuszę na oglądanie....
Coś ostatnio zaczyna mi brakować chęci do obejrzenia czegoś ..... kiralik oglądam urywkami, KM II serię jeszcze nie ruszyłam.... cilek też leży i kwiczy.... za Adi miałam się zabrać i coś nie mogę..... hmmmm czy dopadło mnie zmęczenia materiału.... nie wiem ......
Witajcie :-)
Od razu przyznawać się ile pączków zjecie :-)
Ja na pewno dużo. Chodziły za mną cały tydzień .
Witaj siostro.
Wiesz,ze ja chcialam przed chwila to samo napisac :D
Ja narazie zjadłam 1 a przez cały dzień 3.
Wiecej nie zjem.
Telepatia sióstr, nic nie poradzisz na to :D
Ja przy śniadaniu zjadłam 2 a potem działam dalej. Chyba będę jadła z rozpaczy i żałoby. Dziś albo jutro mi zabiją Mustafe-nie wybacze im tego :(
Powitać :))))
Ja zjadłam na razie 1 , ale do wieczora.... jeszcze daleko ;))
A, że lubię pączki to dziś mam dyspensę ;))) hahah
Dziękuję dziewczyny :) od razu mi lepiej. Jak oglądałam te sceny w oryginale to ryczałam jak bóbr. Zaraz po nim umrze Dzihangir-to też okropne było :(
Ja też łączę się z Tobą w bólu, bo co prawda nie oglądałam, ale parę scen z Mustafą widziałam.... tym bardziej szkoda.... najbardziej ułożony z książąt i najlepszy byłby z niego sułtan....
ja wprawdzie nie oglądam WS (choć widziałam urywki i mam troszkę ogólnej wiedzy o tym serialu), to wspieram Cię madzik w tych ciężkich chwilach ;(((
pojedz sobie jeszcze pączusiów, nie żałuj sobie :D
Wiesz Margoargo , że zobaczyłam 5 odcinek Cilek a Kiralik leży i czeka na lepsze czasy ha ha
Ja z WS jestem od pierwszego odcinka i będe aż do końca :) nie ważne co się tam dzieje to wiernie trwam. :D
Dobra,zmienię sobie avatar na Mehmeta i na cześć księcia hahaha
wygląda na to,że jutro umrze. Ale dziś też był taki smutaśny odcinek :( i jego pożegnanie z żoną :(((
czyli najgorsze jeszcze przed tobą ;(((
to musi być naprawdę przykre jak ciachowatemu i lubianemu bohaterowi fundują taki koniec wątku ;))
np. jakby tak miał skończyć bohater grany przez Serkana, to zapłakałabym się ;(((((((
trzymaj się, wspieramy Cię :D
zjedz następnego pączka :D
już dziś było mi ciężko,a co dopiero jutro. Jak nie wejdę na forum to znaczy,że się zapłakałam na śmierc hehe
Szkoda jak ktoś taki umiera a oglądasz go tyle czasu.Jedna z najlepszych postaci tego serialu.
Ja kilka lat temu obejrzałam serial Mental i kochałam się w Chris Vance ;)))))
Obejrzałam z nim na youtubie scenki z nim z medycznego australijskiego serialu Cena życia (All saints), gdzie grał lekarza.
I wiesz jak zakończyli jego wątek ??? Tak, zabili go ;(((((
I to w naprawdę tragicznych okolicznościach ;((((
Trwało to cały odcinek ;((((
Był na randce z lekarką, z którą pracował. Zaraz po randce potrącił go samochód ;(((
Trafił do szpitala, w którym pracował ;((((
Z ciężkimi obrażeniami ;(((
Wszyscy przeżywali, ta lekarka też, i on sam też ;(( w końcu się rozpłakał ;((((
W końcu zmarł, a żeby było jeszcze rozckliwiająco, to jego serce przeszczepili jakiemuś pacjentowi ;(((((
no nieeeee ;(( jak mogli tak zakończyć wątek serialowego sexy lekarza ???? xDDDDD
wtedy pomyślałam sobie, żeby nie zrobili tak z Derekiem z Chirurgów :D
minęło kilka lat... i zrobili ;) Derek skończył podobnie :D
O,ja...Twórcy wiedzą jak namieszać.
Generalnie dużo jest filmów czy seriali,które tak głupio się kończą.Ja sama wiele z nich dość mocno przeżywałam.
Spróbuję Cię pocieszyć, choć nie wiem, czy to coś da :D - postać Mustafy umrze, ale ten aktor żyje i ma się świetne XDDD
hahaha wiesz,że zawsze to sobie tak tłumaczę,jak ktoś z bohaterów umiera?
nie wiem czemu tak go lubię,ale myślę,że to zasługa ról jakie dostaje. oglądałam go jeszcze w jednym filmie,gdzie był chory na serce. Tam dopiero był świetny :)
Owszem,nawet sporo. Był taki czas jakieś kilka lat temu,że oglądałam :) jak przejrzysz mój profil to na pewno coś znajdziesz,choć to nie wszystkie jakie widziałam
Jako pierwszy bollywooodzki obejrzałam Marigold.
Oglądałam też
- Jestem przy tobie
- Gdyby jutra nie było (tu bohater ma chore serce)
- Unicestwienie (piękny film i naprawdę super aktorstwo głównej pary)
- Gwiazdy na ziemi (nie jest o miłości, ale o dysleksji , jednak bardzo ładny i warto obejrzeć)
Oni zawsze w tych bollywoodzkich filmach tańczą i śpiewają ;))
Nawet w filmie o dysleksji ("Gwiazdy na ziemi") też :D:D
haha bo ja nie oceniam żadnych produkcji ani aktorów/aktorek :D
więc u mnie na profilu nie ma co przeglądać :D
Ja normalnie weszłam na Twój profil i wyswietliły sie filmy.
Oceniałam je nawet.