O głupotkach i sprawach ważnych ;))) Kolejny do zapisania ;)
Merhaba Siostry ;)))
Filmik rewelka - Dziewczyny zdolne są ;)))
Ogarnęłam posty ale nie będę już komentować ;))) Dziś brak czasu ;)))
Ale poszalałyście nieźle.... tak trzymać Siostry ..... 6 dni prawie 400 postów..... BRAWO MY :)))
Dobranoc ;)))
Nutellowy Serkan na noc ;))) .... Nutelle kupiłaś ???? Jutro dzień nutelli..... jak się nie zaopatrzyłaś to przesyłam oczywiście..... Serkanem..... uważaj otwieraj balkon już go do Ciebie wysyłam:)))
hahahaha no nie kupiał nutelli kurde ;))
dzięki za przesyłkę ;)))
otwieram balkon, a raczej okno (bo balkonu nie mam haha), żeby miał czym wlecieć serkan haha ;)
albo może po prostu lepiej drzwiami ;)))))
Ponoć miałaś isć spać;)) ale margo zaczęła kosmacić to została ;))) a to Siostra .... jak mawia Marzenka oko Saurona też możesz otworzyć ;))) hahaha
marzenka ma zarąbiste teksty ;)))
powinna iść do kabaretu ;))
jak mam spać, jak przez Twoje kosmacenie zrobiło mi się gorąco? ;)))
hahahhahaha otworzę ;)
1) ochłodzę się
2) Serkan będzie miał jak wlecieć do domu no i nie przywali swoim ślicznym łebkiem w szybę ;)))
Dokładnie nie przywali ślicznym łebkiem w szybę , a TY nie będziesz musiała zmywać tony żelu z szyby hahaha
Wysyłam;)))) Barisem kochana... bo widzisz.... Serkan zaklinował się w oknie Vanessy ;)))
ahhahahaha Serkan zaklinował się w moim oknie niczym skoczek narciarski :D
wystartował i.... wylądował w oknie ;)
myślał, że przeleci, a tu okno za małe ;))))
wersja druga - nie otworzyłam okna, Serkan leci, leci, myślał, że otwarte i bach głową w szybę i spadł na ziemię ;)))
Oczywiście zatargam go do domu i się nim zajmę ;)))
Mówisz, ze przywalił Serkan w okno jak Omuś w szybę..... ojeju dobrze się nim zajmij ;))) metoda usta i usta i takie tam sprawdzenie czy kości nie połamane i wąż ;))) w dobrym stanie ;)
Powoli ale jeszcze mi trochę zostało do ogarnięcia ;)))
Wpadłam sobie do Was , bo nikt inny tak jak Wy mi nie poprawia humoru ostatnio ;)))
I oczywiście seksowna koronkowa bielizna pod spodem..... hmmm albo bez..... ;))) będzie bardziej prowokująco..... oj ... jakby Cie taką Serkan zobaczył pochylającą się nad nim.... to ohoho.... wąż by się ostro wił ;)))
No chyba raczej Cię nie zabiłam.... bo dalej piszesz ;)))) czy to Twój duch;)))
No tak wąż rządzi się swoimi prawami :-D
Znowu mi się coś przypomniało:
Przychodzi komórka do głowy mężczyzny , patrzy a tam pusto i krzyczy : halo jest tu kto.
Po chwili przychodzi druga i mówi : nie krzycz tak ,wszystkie jesteśmy na dole :-D
Margoargo proszę Cię takie teksty przed snem.
Znowu wąż wywołany , a miał się już więcej nie zapuszczac na nasze tereny.
Tylko jak tu o nim nie mówić :-D
A tak mnie dziś naszło ;)))
Wąż słowo pospolite ;))) nie ma zastrzeżeń ;))) jak ktoś ma wąty ;))) jest odpowiednio urząd od tego można sobie zastrzec ;)))
mnie tez się przypomniało.
Co Bóg pomyślał, gdy stworzył mężczyznę?
Pomyślał - hmm, stać mnie na więcej.
:D:D
A mnie się przypomniało.... dlaczego Bóg najpierw stworzył mężczyznę a potem kobietę ;)))
Bo najpierw robi się szkic, a potem tworzy arcydzieło ;))) hahah
hahahhahaaah też świetne ;))))
Ciekawe, co pomyślał sobie, gdy stworzył cudownych Serkana i Barisa? ;))))