PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Omer vel Baris ;)

ocenił(a) serial na 8

Wszystko o Omerze- Barisie..... czyli Omeroholizm się rozprzestrzenia ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Tak wlasnie wiem.
Spoko loko kosmaccie ile wlezie :)))

Margoargo

Co do Demira - też go ubóstwiam - dziś np. był z Gokce na balu w garniaku i wyglądał olśniewająco
http://images75.fotosik.pl/751/6e09bcd5e1cbca01.jpg
Ale jakoś na razie nie czuć, żeby rzeczywiście kochał Gokce............... raczej jest nią na razie tylko zauroczony.............

A Kaan.......... ach ten Kaan, on naprawdę zakochał się w Gokce ........... Tak partrzy na nich z daleka z zazdrością i smutkiem, poza tym już dwa razy wspominał wspólne chwile z Gokce, a Demir wcale...............

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Właśnie o tym napisze w elabusiu.... bo tak patrzę na ten ostatni zwiastun i jakoś powalającej chemii między Gocke a Demirem nie widzę.... a może ślepa jestem..... czy jest na sali okulista ..... przydałby się.... hahahha tylko seksowny niech mi patrzy uważnie w oczy;))))))

Margoargo

hahhahaa najlepiej żeby tym okulistą był Kaan ;))

ja obydwu panów uwielbiam, ale przyznam szczerze, że w HA na dzień dzisiejszy (nie wiem jak będzie w przyszłości hahha) większe moje pożądanie budzi Kaan............ dla mnie on jest jak seksowny bohater z jakiegoś filmu z niebezpieczną, i dzięki temu bardzo namiętną historią erotyczną, w którym postacie dają się ponieść swoim najskrytszym żądzom ...........

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha Vanessa i Berk..... czyli prawdziwe 50 twarzy Greya a nie jakaś pożal się boże podróba..... hahahahhaa;)))

Margoargo

hahhahaaa no dokładnie :D
Berk mógłby być Greyem (tylko scenariusz poprawić, napisać dobry namiętny scenariusz). Wprawdzie nie jest tak przystojny , tak lalusiowaty jak książkowy Grey (z opisu Greya, to bardziej Serkan by pasował) , ale co z tego skoro jest taki pociągający.............. Ubraliby go elegancko jak w tych innych serialach co grał co ci linki podawałam i wow.
Ale on i w zwykłych ciuchach (jak w HA) jest sexy :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie .... z Berka byłby nie lada Grey ;))) spojrzenie nie dość , że seksowne to jeszcze hipnotyzujące ;)))) jakby go ubrali w garniaki i czarne koszule.... to mrrrrr
odjazd pełny..... no i na pewno Dakota nie mogłaby grać za cienka jest .....

Margoargo

hipnotyzujące oczy i seksowny głos, ach od samego jego głosu można dostać czegoś na "o" ...... hahaha :D

Eeeeee pewnie że Dakotę wywalić, nie nadaje się, a poza tym nie jest godna grać z takim ciachem. Jakąś aktorkę dobrze grającą no i urodziwą trzeba

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Weź się nie kryguj jak Oyku przed pierwszym razem tylko nazywaj rzeczy po imieniu.... głoś Berka jeszcze ściszony i schrypnięty.... orgazm gotowy..... hahahaha;))))

Potrzebna aktorka z ikrą.... a nje jakaś rozmemłana.... niby gwiozda...... no i chyba z Turczynek to się tylko Tuba.... nadaje... reszta za mało rozgarnięta w tych tematach.... a przynajmniej grają....takie zidiociałe dziewice... i potem tylko tak się kojarzą..... hahahaha ale pojechałam....

Margoargo

nie nazwałam rzeczy po imieniu, bo chciałam podgrzać atmosferę i rozpalić twoją wyobraźnię hahaha :D

................ kobieto jak ja teraz zasnę? no jak? się pytam? tak się podnieciłam ta dyskusją o berku.............. oj jakby teraz się znalazł obok mnie, to bym go zgwałciła............... hahahha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha jakie zgwałciła.... raczej tak byś go omotała.... że szepnął by Ci do ucha...." co Ty ze mną wyprawiasz kobieto".... i potem byłby tylko taniec rąk i ust na Waszych rozebranych i rozgrzanych ciałach... hahahaha a potem.... dotarlibyście na szczyt rozkoszy.... oczywiście nie jednocześnie... bo takie rzeczy tylko w harleqinach hahahaha;))))

Margoargo

kobieto.............. nie masz litości............. takie wizje zapodajesz, że ja teraz nie zasnę...................

Berk chodź ! Mam pojemne łóżko ! :D:D
........... no może nie takie pojemne, ale jakos się zmieścimy :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

A Berk do Ciebie.... kochanie.... a na podłodze już to robiłaś.... i patrzy Ci w oczy tymi swoimi lekko zmrużonymi oczyskami.... z uśmieszkiem błąkającym się po jego twarzy....
i mówi dalej zrzucimy pościel i tu się pokochamy.... i skrzypienia łóżka nie będzie słychać..... tylko twoje seksowne jęki.... Vanessa to muzyka dla moich uszu...... ahhahaha odwaliło mi dokumentnie....

Margoargo

Margo............. zatkało mnie........... to chyba jeden z najlepszych Twoich kosmatych scenariuszy........... Rodem z dobrego namiętnego romansu książkowego......... Brawo :D
................. kurna ja dzisiaj nie zasnę przez Twoje wizje..........

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahah spoko , spoko zaśniesz.... czyli w tworzeniu pieprznej książki jestem lepsza.... niż autorka Greya hahahha;)))

Margoargo

hahhaha pewnie że jesteś lepsza :D
my dwie to powinnysmy jakies pikantne erotyki pisać, świetne jesteśmy w tym :D:D no i pieniędzy by się trochę zarobiło :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha dokładnie.... czego to my się jeszcze na tym filmwebie nie chwycimy.... normalnie odkrywamy ciągle jakieś swoje talenty;)))))

Margoargo

ale my to wyjątkowe jesteśmy, nieprawdaż? :D

Kaan podobał mi się od początku HA, ale po odcinku, w którym tak nagadał złośliwie do ucha Duru (podsyłałam ci ta scenę), to przepadłam ♥

tak se myślę, że takie utalentowane jesteśmy, mogłybyśmy pisać recenzje seriali, najlepiej tureckich :D
ciągle walimy jakieś elabusie na fw, a ja dodoatkowo też pisze elabusie na teleforum :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oj tak takich jak my to ze świecą szukać i się nie znajdzie ;))))
Kaan na mnie tez zrobił wrażenie mimo obejrzenia tylko kilku zwiastunów i scenek.... hahaha

Nasze recenzje byłyby na pewno lepsze, bo my jesteśmy większymi specjalistkami w temacie turecczyzny niż dziennikarze z kuriera tv albo świata seriali.... hahahaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jestecie genialne.
Moj komp jest juz utopiony ha ha

A Margus mowila pluj na boki ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha a dziękujemy Siostra ;)))
a tak nam się dziś kosmata wena włączyła i wyłączyć nie chciała.... to zapodawałyśmy wizje..... hahahaa;))))

no mówiłam pluj na boki teraz przesyłam Ci rozebranym Berkiem , bo ciepło chusteczki to czyszczenia kompa ;)))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Wrzucisz inny filmik ze zwiastunu,bo po aktualizacji systemu nie moge go otworzyc :))

sloneczkO_1

link zwiastuna HA z yt
https://www.youtube.com/watch?v=MI8UIqNRG8M

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dzieki dobra kobieto.
Jaki Kaan zly.
Jakie smutasne oczeta.
Juz ty bys wiedziala jak go pocieszyc co nie?

A Demir wykrzyczal chyba Gokce,ze nie widzi tego ze kaan ja kocha czy cos w tym stylu.

Szybko sie pogodzili.

sloneczkO_1

hahaha pewnie że bym wiedziała :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Chyba trzeba się powoli przyzwyczajać...

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Oj niedobrze sie dzieje w panstwie tureckim.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Hello, u mnie była pogoda względna... niestety już się zrobiło szaro i pochmurno :(

Marg_

hej u mnie dziś było gorąco ale bez burz :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ha tak w ogóle muszę się wam pochwilić,że podjęłam taka "męską" decyzję i zamówiłam telefon :D Skończy się moje marudzenie

Marg_

oooooo jaki model zamówiłaś? :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

No proszę ;)))) spoko mam nadzieję, że będziesz zadowolona bo to najważniejsze ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Wiecie czego bym nie zamówiła to tylko telefon i tylko elektronika.... za ostatni telefon dałam małe pieniądze i działał przez 5 lat... i teraz tez znalazłam na allegro Huawei P8 lite za niecałe 700, to wzięłam... bo 1800 mi było szkoda...a tak nawet jak za jakieś 4 lata odmówi posługi, to choć rozpaczać nie będę,że kosztował mnie majątek xD
To tylko telefon jakoś się z nimi emocjonalnie nie wiąże, choć nie zmieniam co dwa lata :D Ot, do momentu w którym wykonuje swoje zadania, nie bardzo zauważam jego istnienie...czytaj jestem zadowolona :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Masz rację, nie warto przepłacać, bo już niedługo znowu wymyślą coś nowego.....ja telefon traktuję bardzo użytkowo ma działać i tyle.... nie musi być jak ja to nazywam....och i ach niech działa.... bo to najważniejsze... ja nawet czasem zapominam jakie mam możliwości w telefonie... bo najczęściej dzwonię albo pisze smsy.... i jeszcze sprawdzam pocztę...ale odpisywanie na maile z telefonu mnie wkurza....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

I dlatego ja wiem tylko jedno,że w temacie nowinek telefonicznych jestem w tyle...jabłuszka dla jabłuszka bym nie kupiła...mogę kupić naklejkę z jabłuszkiem i byc terndi... żadnych z zagranicy, bo zabawy z urzędem celnym i doliczanie jakiś kosztów :D plus zabawy w jakieś zmiany systemu... dlatego mam jakiś którego aż tak bardzo nie polecają,ale jakoś działa i tyle wystarczy dla mnie

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Kiedys nie bylo telefonow komorkowych i czlowiek dawal rade ,a teraz sa i dostarczaja mnostwa klopotow :))

No nie moge.
Znow cos klawiatura szwankuje i nie pisze mi polskich znakow.
trudno jakos dam rade,bo nie chce mi sie resetowac komputer.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ha teraz u Ciebie szaleje klawiatura.... u mnie już nie mój osobisty serwisant poważnie z nią "porozmawiał " i uspokoiła się ;)))))

Margoargo

a u mnie wczoraj po aktualizacji windowsa 10 calkiem zniknął dźwięk w laptopie
czytałam w necie że to się często zdarza

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ja mam 10 i nie mam problemów.... tyle tylko, że mój serwisant zarządził aktualizację 10 poprzez postawienie systemu.... czyli nie nadgrywałam na 8...

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dlatego ja jestem jedną z niewielu człowieków, które tej aktualizacji nie zrobili i bronie się przed nią rękami i nogami :D

Marg_

hah :D

wczoraj wyłączam laptop, patrzę a tu się nie wyl,ączył, tylko windows się aktualizuje, zdziwiłam się ale ok, odstawiłam laptop i niech się zaktualizuje. Po 1,5 h było po wszystkim.
Wcześniej już dwa razy aktualizowałam windowsa i nie było problemów z dźwiękiem............ A teraz takie coś..........

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Wlasnie zauwazylam,ze nie dziala mi klawisz "alt" dla polskich znakow.
Wszystko inne dziala bez zarzutow.

sloneczkO_1

ojej ;(

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

No teraz to bez niego jak bez ręki... niestety

ocenił(a) serial na 8
Marg_

telefon komórkowy to teraz taka smycz..... że szkoda gadać....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

ano cóż poradzisz... kontrola,kontrola

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokladnie.

Jak sobie przypomne moje dziecinstwo.
Nie bylo telefonow a i tak bylo wiadomo gdzie sa twoi koledzy i kolezanki.
A dzis trzeba do nich dzwonic a i tak ciezko ich zostac na podworku,bo wola siedziec w domu przed komputerem lub tabletem.
Gdzie te czasy skakania w gume,zabawe w podchody i itp.

Powrot do przeszlosci ha ha

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Tak teraz patrze ,ze mimo tego ,ze ostatnio nie pisalam duzo postow mam juz przeszlo 7.600 .

Jak Ja to zrobilam nie wiem ha ha

Bravo Ja :)))

sloneczkO_1

bravo Ty ;) gratulacje słoneczko
ale my jesteśmy utalentowane w tym pisaniu postów, co nie? :D zdolniachy z nas :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dokladnie :))