Wszystko o Omerze- Barisie..... czyli Omeroholizm się rozprzestrzenia ;)
Nic tylko się zastrzelić...odechciewa mi się nie wiem co ze mną dalej, a jeszcze mi wydatek potrzebny... a zeby bylo wersolo, musze miec jeszcze co w koperte wlozyc
Mi się wali od momentu kiedy skończyłam dwa lata... az zaczynam wątpić,czy mi się odmieni... ta impreza z telefonem mnie przeraża
Uwierz mi, czasem mam wrażenie,żę występuję w naprawdę kiepskim filmie... scenariusz, czasem osłabia dokumentnie...
Wiesz ze dwa tygodnie temu, spotkałam rodzinkę mojego padre i nagle się okazało,że jestem złym człowiekiem, bo go nie pamiętam...
Wiesz wymagać od mojej osoby,żebym pamiętała osobę która opuściła ziemski padół 25 lat temu...sorry byłam za mała
Truman Show, wydaje mi się zdecydowanie mniej pokręcony
Patrzcie co znalazłam :)))
http://www.nawesolo.net/1919/zdrowo_walnieta_osoba.html
Dziewczynki życzę miłego wieczoru ;)
ja idę imprezować ;))))
Do miłego zaś :))))
Hello, udanej imprezy :D
Wybaw się za mnie, bo ja dziś siedze w domu i kontuzje leczę
hej Marg_ ;)
jaka kontuzja? wracaj do zdrowia
A wiecie co, ten mój komputer mnie dobija.
Ostatnio takie mam zawirowania z charczącym dźwiękiem, a dziś po aktualizacji systemu Windows 10 całkiem zniknął mi w kompie dźwięk ;((..............................
Czytałam w necie, ze to się często zdarza po aktualizacji windowsa, pisali o sposobach przywrócenie dźwięku, stosowałam się do ich instrukcji, ale bez skutku ;(
już więcej nic nie ruszam, bo coś gorszego porobię, zostawię to fachowcom/
I muszę w przyszłym tygodniu jechać do zakładu komputerowego (trzeci raz w te wakacje, masakra).
Ale tym razem pojadę do innego zakładu niż dotychczas, uliczkę dalej od niego są dwa inne zakłady :D
jutro wieczorem na żywo kolejny odcinek HA po turecku i bez dźwięku obejrzę :D
ale to nic, ważne że obraz będzie, i tak nie rozumiem z tureckiego co gadają :D:D oprócz niektórych wyrażeń i niektórych słówek
My też dziś na kompie aktualizowaliśmy Windows 10 i u Nas wszystko w porządku.
Ciekawe czy będzie kolejny odcinek HA,bo ostatnio nic nowego nie puszczają,jak juz wcześniej Marguś wspominala.
Tylko ja jestem w stanie załatwić sobie nogi w adidasach :D Starłam się do krwi, tylko ja to potrafię :D
PS. Telefonu nie mam dalej i nie zanosi się na to,że będę go mieć :D
Żeby było weselej, buty znoszone znoszone, bo nówka mnie każda załatwi nie opcji,że nie... skarpetki się ściągnęły załatwiona zostałam na ament :D kaplica
Mnie tez wszystkie nowki kaleczą.
Jak kupuję buty i pani mówi,że sie rozejdą,to nie ma opcji,zebym je kupila.
Zanim się rozejdą ja nie będe mogla chodzić :))
Heh, ja tez tak mam :D Ale jak widać na załączonym obrazku jak się rozejdą, też potrafią załatwić :D
Wiecie coraz bardziej mi się sentencje w moich avkach podobają
Tak w wolnym tłumaczeniu, jeśli milion rzeczy cię przytłacza, znajdź jeden powód by się podnieść
taka gadka kołcza :D
Tak właśnie myślałam,ale nie byłam pewna,bo niestety nie znam tak dobrze angielskiego :))
Ja powracam do angielskiego :D
Penpalsi są w tym najlepsi :D jak się majątku na lekcje nie chce wydać
Ozge Gurel będzie grać w jakimś nowym serialu Yıldızların Altında, czyli Pod gwiazdami.
Ma być gwiazdą pop i ma mieć dwóch adoratorów.
Poszła w odrobinę podobną historię jak Serkan w HA - kobieta i dwóch facetów :P
Jednego z dwóch adoratorów Ozge zagra Yusuf Cim (Burak z Cilek Kokusu)
Siemka.
Czytałam o tym,że ma gdzieś zagrać,ale jeszcze nie było wiadomo gdzie.
Dzięki za info :))
A czytałaś ,ze maja być kolejne seriale tłumaczone?
Rosna jak grzyby po deszczu.
Kiedy Ja znajdę czas na to wszystko to ja nie wiem.
Maja tłumaczyć aż 5: No309, Ask Laftan Anlamaz, Seviyor Sevmiyor, Yüksek Sosyete (z Enginem Öztürk ) oraz kontynuacja Adi Mutluluk od 8 odcinka
Wy się cieszycie a ja się boje, bo aktualnie mam dietę bezturecka :D
Nic nie widzialam, nic nie słyszałam, posucha
Ja też mam braki.
Tylko KPA i Cilek ogladam na bieżąco.
Margo też pisała,że ma diete bezturecką.
Przyjdzie jesień wróci do tvp GF ,potem zima i nadrobimy :))
Ja tam do zimy nie doczekam :D Będę bez:telefonu internetu telewizji, zaczanę żyć w ziemiance i dokopię się do Chin :D
ha ha
Mój syn się dziś zdenerwował i powiedział,ze będzie mieszkał w łazience ha ha
Na szczęście mu przeszło :)))
Marg_ ja mam długa stopę 40-41 i na dodatek szczupłą, więc ciężko mi jest dobrać buty.
A np. balerinek w ogóle żadnych nie mogę sobie dobrać, żadne żadne nie pasują. Pełno dziewczyn chodzi w balerinkach, a ja nie.
W tamto lato kupiłam sobie takie ładne buciki letnie ale nie balerinki), poszłam w miasto........... już po kilku minutach czułam że to był wielki błąd że je założyłam................ ale nie miałam czasu się wracać............ ledwo w mieście szłam, iść nie mogłam, ale jakoś dałam radę........... po powrocie miałam niezłe rany na podeszwie stóp, nosiłam opatrunki przez pewnie czas czas, bo to cholerstwo, czyli odciski szybko się robią, ale znikają długo ;(
hahaha Twój bystry syn ma fajne pomysły i fajne powiedzonka :D
w łazience chciałby jak Mete mieszkać :D:D