PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Omer vel Baris ;)

ocenił(a) serial na 8

Wszystko o Omerze- Barisie..... czyli Omeroholizm się rozprzestrzenia ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Teraz sobie przypomniałam

Słynne wyznawanie miłości Metego do Oyku .

O to chodziło ?

sloneczkO_1

tak :D
my na teleforum często żartujemy z Metego, łazienki i fizjologii hahahaa :D właśnie przez tą scenę :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

ha ha to było mistrzowstwo świata ha ha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Wiem,ze to nie jest ten watek,ale My wszędzie piszemy o wszystkim.
Posyłam fajny filmik.

Śpiewająca Ozge :)))

https://youtu.be/A_g9lBqNt0A

sloneczkO_1

nie słyszę bo dźwięku w laptopie nie mam haha :D
posłucham innym razem, ale widzę lecą scenki z KM

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Filmik piękny prawda?

sloneczkO_1

cudny, już tyle razy widziałam te sceny OyAz w KM i za każdym razem mnie zachwycają i wzruszają.

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Dziewcyki idę powyć do księżyca :D Znaczy pod prysznic,ale coś czuję,że skończę wyjąc z tymi moimi ranami otwrtymi

Przybędę za chwilę, albo dwie chwile

Marg_

ok

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Ok. wracaj szybko :))

sloneczkO_1

niech się nie śpieszy, bo się biedaczka poślizgnie pod prysznicem i będzie miała kolejna kontuzję :D:D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

To się dopiero nazywa pech:))

https://www.facebook.com/1005857396198361/videos/1008675475916553/

sloneczkO_1

hahhahahaahaah genialne :D
pasowałoby do jakiegoś serialu tureckiego komediowego, możę Hayatimin aski, dlatego że główna bpjhaterka Gokce też jest pechowa

sloneczkO_1

a wiesz słoneczko mój nieżyjący dziadek kiedyś został okradziony przed domem z dużej sumy pieniędzy.
Siedział sobie na ławce przed domem, podjechał samochód z kilkoma ludźmi, w okienku wyjrzała kobieta, poprosiła, czy by nie pożyczył jej pary złotych, dziadek wyciągnął portfel, wyjął pieniądze których akurat miał sporo, a nagle ta kobieta mu je wyszarpnęła z ręki i auto błyskawicznie odjechało,
A najlepsze jest to, że jak w domu nieraz dziadek liczył pieniądze, to robił to pod stołem, tak jakby ktoś mu obecny w domu z rodziny przecież miał zabrać hahahahha :D
jak byliśmy na wakacjach z mamą, to tak nieraz robił, Albo jak siostra mamy go odwiedzała, to tez przy niej tak liczył pod stołem ;)
a obcym ludziom to cały portfel wyjął ;) starsi ludzie są niestety czasem tacy naiwni ;(((

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

No widzisz :))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Przeżyłam, jestem cała w plastrach :D Ale jestem

Marg_

oj to dobrze kochana :D znam ten ból ;((((
ale jesteeeeeem ! była taka piosenka anny marii jopek hahhaha :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ale na serio wyprowadze się do ziemianki :D Mój telefon mnie wykańcza, dziś wytrzymał bez kabla i to nie żart całe 30 minut rozmowy :D

Marg_

to lichy ten telefon ;((

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ano lichy, lichy

Marg_

to znikam, bo zostałam sama :D
dobranoc :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

teraz to ja zostałam sama, bo się zapatrzyłam na Outcast :D

Margoargo

słoneczko tu fajny krótki filmik zapodała :D to dopiero pech :D
https://www.facebook.com/1005857396198361/videos/1008675475916553/
tak myślę, że coś takiego mogłoby spotkać np. Gokce z HA hahahhaa :D Ona taka pechowa :D
Np. Gokce jedzie z Kaanem motorem, nagle się zatrzymali, Kaan na chwilę odszedł, bo np. komuś miał coś dać, jakiemuś kumplowi, i przy okazji zamienili kilka słów. A w międzyczasie rozegrała się ta pechowa akcja z Gokce, i na samym końcu załamana położyła się na ulicy tak samo jak ten gościu hahahaha
Takie zachowanie by do niej pasowało :D w ostatniej chwili przyleciał Kaan i ją uratował przed jadącym samochodem :D:D
Szkoda by tylko było motoru Kaana, biedny Kaan by padł z wrażenia ;(( ale pewnie wspaniałomyślnie bardziej przejąłby się Gokce :D
może by powiedzmy potem spotkali tego złodzieja na kaanowym motorze wieczorem na innej ulicy, on gdzieś odszedł na chwilę i zostawił ukradziony motor, i byłby happy end :D I wspólna przygoda i wspólnie spędzone chwile :D
a na końcu Kaan w kurtce motocyklowej i Gokce roześmiani że odzyskali motor, wracaliby do jej domu, i by się zrobiło romantycznie i Kaana by poniosło i pocałowałby Gokce ♥

................... ostatnio ciągle mam wenę, różne wizje i elabusie piszę :D i tu, i na teleforum hahaha :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

piękna wizja :))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Nie napiszę,że wiem o czym piszesz, bo tego nie wiem :D

Marg_

No ale ogólnie tak identyczna scena jak w tym filmiku mogłaby być w jakimś serialu, niekoniecznie w HA, śmiesznie by było :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello ;)))
Ciekawy filmik ;))) Kaan aż taki pechowy nie wydaje mi się , ale wizja spoko ;)))
Oj trzaskasz elabusie, trzaskasz, ale dobrze bo wyręczasz mnie ;))
Coś czasu ostatnio nie mam na pogaduchy z Wami ;)
Mam nadzieję, że już w połowie tygodnia troszkę odsapnę ;)

Do miłego zaś :)

Margoargo

To nie Kaan jest pechowy, tylko Gokce :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha faktycznie tak to jest jak z tej mojej prędkości czytam szybko i niekoniecznie ze zrozumieniem ;))))

Margoargo

Dziś u mnie słonecznie i bardzo ciepło, ociepliło się :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

U mnie już się chmurzy będzie burza.....

Margoargo

jest 20.34
dopiero co skończyło się streszczenie poprzedniego odcinka HA, a teraz lecą reklamy.
Masakra, ale się dziś spóźniają z emisją ................. Ciekawe, czy w ogóle dadzą odcinek ...... ale chyba tak, skoro był ozet (streszczenie) :D

Vanessa100

wreszcie się zaczęło - 20.48 ;))
W Turcji to już 21.48

Vanessa100

Jestem rozczarowana, bo dzisiejszy odcinek był krótki, trwał tylko godzinę ;((((
Co to ma być ???? ;((

Nie było scen, które były w zwiastunie - jak Kaan rozmawia przy stoliku z koleżanką Gokce - blondwłosą Semą, jak dzwoni do kogoś (chyba do Gokce) i jak Kaan przytula się z Duru.
Wstawią je do następnego odcinka? Czy je wycięli i już ich nie będzie? Nic już nie wiem ;(((

Vanessa100

nie było też scen ze zdjęć promocyjnych z pokazem mody

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello .... czyżby służby tureckie już działały..... jaki ten ich prezydent powalony..... co za porażka....

Margoargo

no zamieszanie i chaos w Turcji, niestety z serialami też ;((
jestem rozczarowana dziś ;((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

jedyny plus tego odcinka, że będzie się szybko tłumaczyło.... oj widzę zawiedziona jesteś bardzo....

Margoargo

hahah a jestem zawiedziona podwójnie, dlatego też że Kaan nie miał dziś żadnych scen z Gokce, i w ogóle ona ani nie dzwoni do niego już teraz wcale, ciągle ma sceny z Demirem.
Scenrzyści chyba nie dadzą Kaanowi żadnej szansy na bycie z Gokce, ja się chyba załamię ;(( Cierpię razem z Kaanem ;((
eeeeeee nie tak to sobie wyobrażałam.................

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Jakoś to będzie, jak się może jakoś to uspokoi... To i seriale wrócą na swój tor :) Think positive

Marg_

haha dzięki za słowa otuchy ♥ też liczę że tak będzie

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oj marnują nam Berka w tym serialu marnują....

Margoargo

marnują go po całości ;((

tutaj zwiastun następnego 10 odcinka HA
Kaan jak pięknie patrzy ♥ Jaki on smutny i zazdrosny ;(((
https://www.kanald.com.tr/hayatimin-aski/fragmanlar/hayatimin-aski-10-bolum-frag mani

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oj marnują ;)))
Ale jakie ten Berk ma seksowne oczy...... mniam ;))))
masz rację biedny Kaan smutny i zazdrosny a Duru dolewa oliwy do ognia....
jak już obejrzę odcinki po polsku wyrażę swoją opinię na temat HA.....- wiadomo co zrobię .....walnę elbuś ;)))))) hahahaha

Margoargo

Twoje elabusie mile widziane :D
Oj ten Kaan, szkoda chłopa ;((

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ale nas wzięło na tego Kaana zamiast rozpływać się nad zajebistością... Demira to my Kaan i Kaan..... ahhahaha;)))

Oczywiście jak tylko czas mnie puści i wena wróci to elabuś będzie.....oj pewnie niejeden ;)

Margoargo

hahhha no dokładnie, my tylko o Kaanie ;))

wiesz ja mam niegrzeczne myśli, jak widzę Kaana........... myślę tylko o jednym na jego widok :D............ dla mnie on jest jak Grey - w sensie tak niebezpiecznie pociągający, budzący niecne pragnienia w kobietach

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No tak czas na kosmacenie;)))) zresztą pora odpowiednia....
powiem Ci coś na ucho hahahhaha ja też bym z Berkiem pogrzeszyła oj pogrzeszyła...mrrrrr

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ha ha ha nie moge :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello Siostra z czym nie możesz ;))) hahaha że znowu zaczynamy kosmacić ;)))) hahahha wiesz dobrze, że nam dużo nie trzeba.....