Jaka pora, taki tytuł :D
Po rozmowach, pogaduchach i debatach niech będzie panel :D
ahahahhahaha super....... teraz to już się nie podniosę z podłogi do rana....... jesteś lepsza niż kabarety hahahahahhahahahaha ;)
A dziękuję ..... hahahaha mam dziś wenę......przy tej pełni księżyca zamiast wilkołakiem stałam się kabareciarzem.... hahahhahaa ;)))
i wtedy wpadła na lotnisko mama Serkana i zaniepokojona mówi "serkan ostatni raz tak się rozdarł, gdy był niemowlakiem i zabrałam mu butelkę z mlekiem" ;)
hahaha a Ty się w końcu znalazłaś..... dumnie przyprowadził Cię komendant policji.... Serkan przestał się drzeć....
taaa........... Serkan już z daleka do mnie biegł cały w skowronkach i potem nie chciał wypuścić mnie z objęć hahaha ;)
a potem zaproponował mi, zebyśmy ............... się napili mleka hahahaha ;)
a wzięło mnie w tamtym roku w czerwcu i trzyma do dziś ;)
zakochałam się i mam poważne plany związane z serkanem, ale on jeszcze o nich nie wie, ale się dowie hahahahahhahaha ;)
a dziś tak się napaliłam na niego oglądając HA, ach..........
Aż spojrzę na HA tylko coś ostatnio nie wyrabiam czasowo....
wiemy, wiemy Twoją największą miłością jest Serek..... a potem długo, długo nic........ hahahaha ;)))) bo o pewnym panu O nie już nie wspominajmy.... hahahaha
w moim wątku Serial HA wrzuciłam link do kilku przetłumaczonych scenek ;)
oj nie wywołujmy stalkera debila O z lasu ;)
Ok zerknę i obejrzę ;)))
Dokładnie nie wywołujmy, bo będziesz musiała znowu doniesienie złożyć. a jak nie trafi Ci się wyrozumiały pan policjant ;)))) hahahaha
Vanessa jest wierna jednemu,jedynemu.
Tylko My tak skaczemy z kwiatka na kwiatek.
Ale trudno się dziwić jak tyle ciasteczek wokół.
Mówisz,ze fajny był odcinek :D
ano jestem wierna ;)
ale na innych przystojniaków też lubię popatrzeć ;)
kaan/berk jest fajny, ma super oczy i ładne rzęsy haha ;)
Nie ma za co :D
Pamiętam ten odcinek jak wychodził z morza.
Wyglądał jak młody Bóg :D
Dzięki .... nie wiem od 2 dni mam wenę stwórcza najpierw elabuś o 47 odcinku a teraz te pomysły hahahhaa ;))) pełnia księżyca na mnie działa strach się bać.....
hahahahhah nie, nie bój się ;) ja śledzę cię tylko w celach towarzysko-rozrywkowych ;))
mam pokojowe zamiary ;)
twój avek mnie rozwala, powieszony królik l))
a teraz co mi przysłałaś? wygląda jak kosmita ;)
Taa,ale się nie przyznaje,ze mnie zna :P Chyba,że gdzieś napisała mam cie! przede mną się nie ukryjesz ;>
A jak ja ci ładnie odpisałam https://i1235.photobucket.com/albums/ff421/mirelle3088/emots/chomiczki/bigeyes.g if
yyyy, kilka lat to ja na róznych forach jestem :P
ja tylko pisałam,że szkoda,że fora pl, się psują bo na nich zaczynałam....
no dobra, tak naprawdę, to effie to moje drugie konto... bo pierwszym się zarejestrowałam jak forum było jeszcze młode licząc,ze forum istnieje od 2005 to ja się zarejestrowałam gdzieś w 2006,tylko ze ani loginu ani hasła nie pamiętałam, to jeszcze raz to uczyniłam...
pisać nie umiem
Ciastko najlepiej tureckie ;)))) rozebrane ;)))) tylko nie szmapet. hahahahahah
Polskie zakalce możesz sobie darować, no z wyjątkiem Grzesia Daukszewicza hahahaha ;))))
takie mam życzenia....
Spoko coś wymyślę, a nóz coś interesującego wyjdzie mi z tego :D
Dobrze,ze tu nic animowanego nie dziala, bo tego nie umiem :D
No patrz jak Siostry to Siostry nawet upodobania do ciastek mamy podobne ;)))))
No i rozebrałam Serkana ha ha
Chciałam Engina,ale nie znalazłam odpowiednich zdjęć :D
NO widzę;)))) super avek.... Vanessa będzie teraz lizać lapka hahahaha ona mnie zabije....
a na tę chwilę znalazłam nowe
onion head i jestem w niebie :D http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/love-onion-head-emoticon.gif?12 92862512
to mój znak rozpoznawczy :D na forach oferujących emotki,zawsze mam coś z onion head/ crazy rabbit w wypowiedziach :D
http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/dance-with-me-crazy-rabbit-em oticon.gif?1292793765
a ja przepraszam, polskie nie liczac grzesia, to mamy jakieś ? bo obawiam się,że jednak nie
No właśnie nie.
Tylko Grześ zostaje na pocieszenie :D
Chyba ,że gdzieś są jeszcze nie odkryci ha ha