Jaka pora, taki tytuł :D
Po rozmowach, pogaduchach i debatach niech będzie panel :D
No właśnie zastanawia mnie jej fenomen..... taka rozleziona a takie ciastka uwodzi...... ło boże widzisz nie grzmisz.....
hahaha właśnie taką fantastykę nam wpierają a rzeczywistość później człowieka rozczarowywuje..... hahahah co za filozofią kuchenną poleciałam
\ hmmmm wejdź na pierwszą stronę tego wątku ( Panel ) tam piszę elabuś o 47 odcinku....
Umus pędził do mistrza Sandriego, a całe teleforum i inni fani przez pół tygodnia spekulowali, czy umus i karetka jadą do Defne bo sobie coś zrobiła ..... a tu duuuupa blada.... taka drama była....
ahhahahahahahahahaah padłam ;)
ciekawe, co defne by se zrobić mogła...... za głęboko sobie wsadziła tampon i wyjąć nie może hahahhaaa głupawka ;)
OJ Sisotra sprawa była poważna....bo Fikret napisała do Umusia list o wyjmie..... i wszyscy przed odcinkiem spekulowali, że Umuś list przeczytał i się wkurzył, a Defne postanowiła ze sobą skończyć i dlatego pędził.... a tu inna drama...
Co do tamponu hahahhaa to może się okazać, że Meric wymyśli, że przez najbliższe 9 miesięcy nie będzie potrzebny hahahahaha ;)))))
ten umuś to się kiedykilwiek dowie o tej umowie czy nigdy??? hahhahaa ;)
jak napisałaś - umuś dowie się od pomidorów z targu hahah ;)
już to widzę
Umuś - proszę kilo pomidorów
pomidory - my nie chcemy iśc do tego faceta
Umuś - ooooooo nigdy nie widziałem gadających pomidorów.
pomidory - a my nigdy nie widzieliśmy takiego frajera :D
hahahhaa dokładnie,.......... umuś je przecier i mówi "no i co łyso wam, i kto tu jest frajerem ????" :D
hahaha padłam ;))) dobre ;))))
Dobra Siostra znikam ;))))
Dobranoc Serkanowych snów;)))
hhaha myślałam o masażu albo szczypaniu.... wiesz jakbyś tak Serkanowi powiedziała.... Kochanie tyłek mi się spłaszczył.... wymasujesz ;)))))
A chichotaj się ;)))
Cześć Duszko ;))))
Odpisałam Ci na priv.... muszę już spadać.... obowiązki wzywają, a jeszcze czeka mnie jazda po królewskim mieście.... uwielbiam to miasto zwłaszcza jak jest w remoncie ;))))
Bo my nie rozumiemy gjeniuszu Meric .... teraz o wynajmie miał się dowiedzieć Szukru to się dowiedział.....
kilka tysięcy postów temu pisałam, kto się jeszcze ma dowiedzieć i ile odcinków wobec tego będzie..... ahhahaha
Co do serialu nic nie straciłaś, że nie oglądasz.... ja też nie oglądam, czasem słyszę bo moi domownicy oglądają....
ja nie oglądam od lat,żadnych polskich tasiemców... bo modę na sukces to lepiej w oryginale oglądać :D a nie w polskich realiach xD
hahaaa ja przez lata oglądałąm modę na sukces lub czytałam streszczenia odcinków ;)) serial parodia na całego ;))
moda na sukces, to mega niezobowiązujący serial :P oglądało się 3 razy w roku i się wiedizało co się dzieje... znaczy brook coraz młodsza, a dzieci coraz starsze xD czasem się zastanawiałam jak to dziecie przez rok dorosło xD
to jest tzw. SORAS ;)
https://pl.wikipedia.org/wiki/SORAS
A Brooke wiecznie płodna, ma 100 lat i dalej rodzi hahahhaha ;)
Taylor, to moja idolka xD o umarła a zaraz o żyje, znów umarała a nie jednak żyje
hahahha i ciągle ratuje ją książe omer hahahhaahahahahaha ;)
kto takie pierdoły wymyśla ;)
dobre było jak Taylor urodziła dziecko z jajeczka brooke bo się bridget pomyliła przy zapładnianiu in vitro ;)
O tym czym jest tzw. SORAS ;) ha ha
Jak Ja uwielbiam Nasze konwersacje.
piszemy wszędzie gdzie sie da i gubimy wątki ha ha
Ja kiedyś tez ogladałam MnS ,ale przestalam.
Jak mozna takie coś nakręcic i puszczać to przez 20 lat.
masakracja.
a i tak najbardziej uwielbiam ten filmik
https://www.youtube.com/watch?v=3nQaaG6WRJ4
6 minut i cała historia, przynajmniej do jakiegoś momentu
ahahhahaha ten filmik genbialny ;) każdy z każdym ;)
oglądałąm kiedyś na yt różne parodie mody na sukces i poplłakałam się ze śmiechu ;)
No Krystian jeszcze ujdzie.... ale ostatnio posunął się w latach ;)))) hahahhaa