Jaka pora, taki tytuł :D
Po rozmowach, pogaduchach i debatach niech będzie panel :D
Ja tez nie ogladalam.
Mam w planach pomału ogarniać rózne sriale.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
jak mam kompa zajetego ,to czytam książkę.
Przeczytalam juz 6 rozdziałów
Tak czytam " Zanim sie pojawileś "
Fajnie się czyta.
Szybko wciąga.
Jestem na etapie gorączki Willa i zaśniecia Lou na jego łóżku.
To w ciekawym momencie jesteś :-)
Juz po zwiastunie widać że film jest bardzo wierny książce. Nie moge się już doczekać
Od lutego odliczam dzień za dniem i w kólko gapie się na zwiastuny. Jeszcze zadnego trailera nie ogladałam tyle razy co tego :-) a Ty widziałaś te nowe zapowiedzi? W sumie 4 są już
Na fw są wszystkie,mozesz lukać :-)
Jasne,że ide do kina. Pójde na pierwszy seans,jak tylko się u nas pojawi. Albo na przedpremierę jak bedzie
Widzialam zwiastuny.
Fajne :D
Lubię ta aktorkę.
Własnie zaczął sie nowy sezon "Gry o Tron",który ogladam.
Co ona tam wyczynia :D
Ty lubisz Emilie a ja lubię Sama :-)
Gry o tron nie widziałam ale domyślam się co ona tam wyczynia. To zupełnie inna rola
Ha wiem, że warto.... tylko zamiast najpierw przeczytać książkę, a potem zobaczyć zwiastun zrobiłam na odwrót.... i już mi się aktorzy będą narzucać jak będę czytać książkę..... co poradzę tak mam.....
A ja mam na odwrót...... ciężkie jest życie wzrokowca... jeszcze takiego domolnego jak ja......
Spoko, spoko jak to kiedyś spiewał Antkowiak, każdy ma jakiegoś bzika..... hahahaha ;))))
Właśnie przez swoje dziwactwa jesteśmy indywidualnościami i nie można nas zaszufladkować.... tak uważam i będę tego bronić jak Rejtan ;))))))) hahahhaa
Jak nastepnym razem bede na komputerze to Ci napisze o moich dziwnych przyzwyczajeniach na temat,np kubków do kawy czy herbaty,ale nie teraz bo zle mi się pisze z tableta a to dłuższa historia haha
No ciekawą historię zawsze warto przeczytać i obejrzeć.... ubolewam z powodu, który napisałam Madzik.....
Generalnie.... niewiele Kerim stara się o wizę , ale mu się nie udało dostać, więc poprosił Munira o pomoc i dał mu swoje dokumenty łącznie z paszportem.... Munir zapominiał ich z samochodu i wysłał ochroniarza do samochodu po te dokumenty , a ochroniarz dał Mustafie, żeby zabrał na górę, bo ma po drodze, w efekcie Mustafa miał w ręce paszport Kerim i go skojarzył.... to był koniec odcinka....
Natomiast Kerim powiedział Fatmagul, że on wyjeżdża i Mustafa też , bo go spotkał w konsulacie....
Poza tym, Mukkades jątrzy.... standard, Ebine zrobiła mikstury ziołowe i je sprzedała na pniu i dowiedziała się o szkołę dla Fatmy,
Selim wrócił z Ankary Erdogan do nie przyszedł i się pobili, bo Erdogan ma żal, że tylko Selima wyciągnęli z aresztu, a jego nie....
Matka Vurala powiedziała mężowi, że chce rozwodu.
Vural na początku odcinka rozmawiał z byłą dziewczyną Zeynep, potem wyszedł z klubu i zaczepił do ochroniarz Asu... pojechali z Asu do hotelu i tylko leżeli ....
chyba tyle...
No właśnie ciekawie pewnie będzie jutro, bo dziś tylko zobaczył zdjęcie imię i nazwisko.... i mu się zeka włączyła....
Pani czasu nie miała.... no żart, ale nie miałam siły się z nią dziś kłócić... poczekam do piątku i pójdę do swojego... swoją drogą +5 do inteligencji,za chęc naprawiania zębów w święto :D
Byłam tak padnięta po tym słońcu...Tak mnie łep napierdzielał,ze ostania rzecza bylo wykłócanie się o tego zęba.
Przyszłam do was z turecka siorbatka :D
Hello a tu Ci odpiszę o zwiastunie KA, bo nie będziemy latać po stronach.... fragaman nie wywołał u mnie jakiejś nadmiernej ekscytacji..... cóż jeśli rzeczywiście planują 3 czerwca ostatni odcinek I sezonu.... to niby 2 odcinki przed nami, no chyba, że zrobią w sumie 4 czyli skończą sezon 17 czerwca..... to Meric....- stan umysłu i pomysłów nieodgadniony niczym trójkąt bermudzki.....
jak przezywacie ten fragment xD
obejrzałam pośmiałam się z mrugania szukru xD
i jak to powiedzial koris drama http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/drama-crazy-rabbit-emoticon.g if?1292793766
http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/boring-crazy-rabbit-emoticon. gif?1292793763
oczywiscie :D
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/evil-smile-onion-head-emoticon. gif?1292862503