Jaka pora, taki tytuł :D
Po rozmowach, pogaduchach i debatach niech będzie panel :D
Już to kiedyś napisałam i podtrzymuję.... gdyby głupota mogła latać.... Meric była by rakietą kosmiczną.... bo odrzutowiec to za mało...... hahahhaa
Meric ma absolutnie niedościgniony geniusz
idealnie pasujaca http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/stars-crazy-rabbit-emoticon.g if?1292793779
Gnębimy ją na jej własne życzenie. Jakby nam nie podpadła to by nie było czegoś takiego. Przecież my fajne babki są
Dobra ja znikam ;))))
Tureckich snów Wam zyczę ;)))) i jutro przyjemnego dnia ;))))
Dobranoc ;)))
Do zaś;))))
branoc :) http://emoticoner.com/files/emoticons/crazy-rabbit/sleeping-crazy-rabbit-emotico n.gif?1292793777
Cześć dziewczyny,jak samopoczucie? U mnie ładniutka pogoda i całkiem przyjemnie się zapowiada,zobaczymy jak będzie dalej :-) idę się troszkę poopalać przed pracą
Hello ;))) a wiesz, ze u mnie też ładnie ;)))) hahahaha
Opalaj się, opalaj;)))
Jak tam zdrówko wróciło do normy?? ;)))
Idę pracować dalej ;))) przyjemnego opalania;))))
Do zaś ;)))
Hello
Haha dziwny zbieg okoliczności z pogodą. Nie do wiary.
Ponad godzina na słońcu i już nie jestem taka blada
No coś podobnego ;)
Miłej pracy
Cieszę się, że już Ci lepiej i że się opaliłaś;))))
hahahah no właśnie co za zbieg okoliczności z taką samą pogodą u nas ;))))) hahahhaha ale mam głupawkę ;)))
Siemanko.
U mnie też słońce .
Od czasu do czasu chłodny wiaterek :-D
Z nosem lepsiej :))))
A u Ciebie ?
No tak.
Słońce świeci i człowiek od razu lepiej się czuje.
Zdrówka siostro :-D
hejooo :D
fajnie, że Ci lepiej ;))
i jeszcze słonko Cię musnęło... no extra :D
u mnie też ładna pogoda, a wręcz bardzoooo gorąco :))))))))
miłego popołudnia wszystkim :DDDDDDD
wolne :D
kolejna porcja nauki dopiero w weekend :D
dziś obowiązki i takie tam codziennie sprawy do ogarnięcia.. nic interesującego... dzień jak co dzień.
już po pracy ? :))
Merhaba Siostry ;)))
Do kompletu opis 48 odcinka KIralik Ask .......
za teleforum.....
Opis 48 docinka
Defne fruwa ze szczęścia. Ponownie miłość, zawsze miłość! Ciekawe jakiego rodzaju niespodzianką Omer uczyni Defne tak szczęśliwą?
Wszystko miesza się w sprawie dziadka Hulusi. Neriman w panice. Co chce Hulusi od Neriman?
Wszyscy będą obecni na weselu, a tam coś się wydarzy. I jaka tajemnica wybuchnie na weselu? Nawet Koray jest podekscytowany.
Miłość Defne i Omera mimo wszystko przetrwała i rozwija się w coś więcej. Czy Defne się zgodzi na ofertę Neriman?
Myślisz, że będzie bomba???? No nie wiedziałam, że jesteś taką optymistką ;))))) hahahahhaha ;))))