Jaka pora, taki tytuł :D
Po rozmowach, pogaduchach i debatach niech będzie panel :D
Mnie tez.
Jak jestem z synem na placu zabaw to zakladam kapelusik ha ha
Co z Tego ,ze sie smieją.
Ja nie mam zamiaru mieć udaru słonecznego.
Przechodziłam go w dzieciństwie,bo oczywiscie nie słuchalam mamy,więc wiem co to.
To jest serial turecki, jak pisze znajoma która w Turcji swą drugą połówkę. Oni tak lubią...
oczywiście,że scenariusz mógł mieć lepsze ręce i nogi,ale cóż...
Ona sama mówi,że po tych 5 latach w Turcji, też jej się te skoki podobają... Znajome z penpal-a też przeżywają bardzo serial i się boją,że kolejnego sezonu nie będzie a na moje wypowiedzi, niekoniecznie pochlebne reagują tym,że ale ty nie rozumiesz naszej mentalności... I jak dla nas serial się zrobił myncący, to dla nich wręcz super.... nawet im list nie przeszkadza
turecki temperament... oni uwielbiają takie rzeczy, tak jak piszesz.. a dla nas to jest po prostu niezrozumiałe i naciągane.
Wiecie ja do tej pory pamiętam wymiany studenckie... I jak te tureckie studentki opowiadały o serialach dla nas kosmos, bo jednak wychowane na amerykańskich serialach... obstawiam,że gdyby oglądały mjm czy jakiś inny polskich serial, też by nie ogarnęły
No własnie miałam taki zamiar,ale przzez to słońce, świat ze mną chodzi :P Ale może dziś znajdę jutro pogimpuje xD
dopiero teraz to zauwałżyłam...
a wideło dobre, ojj dobre....
dobra ide się podtopić :D jeśli nie wróce, to znaczy,ze mi sie udalo
Mówisz,że nie znalazłaś Engina bez koszulki? Haha nie moze być. Ale się chlopak uchował. Muszę poszukać sama haha
Cześć Gina albo Kisma :-)
Do poludnia było dosyć przyjemnie ale po południu już gorzej. To nie mój dzień zdecydowanie , cos się ogarnąc nie umiem
to pewnie skutki tego przeziębienia.
albo upał tak na Ciebie wpłynął :D
ale już jest lepiej rozumiem ? :)))
haha czyli masz taki stan przejściowy.
grunt, że obyło się bez lekarza :D
wyglądem się nie przejmuj ;))))
Wygladem sie nie przejmuj? Łatwo powiedziec :-) zadna ze mnie superlaska ale coś tam się jednak przejmuję...moze wlaśnie dlatego haha
nie no ogólnie to każda z nas się przejmuje.. wiadome hehe ;D
Ale Ty nie masz się co martwić bo to tylko chwilowe,przez chorobę ;d jak ona przejdzie to wszystko wróci do normy :))))))))))
haha :D
ja uwielbiam jak ludzie mają dystans do siebie :D lepszy nawet za duży niż użalanie się i narzekanie co nie :DDDD
Genralnie prawię się zabiłam, więc prawie udane :D
na jutro znalazłam czapeczkę z daszkiem, żeby nie umrzeć
ja od dwóch tygodni w ogóle.. znając życie na wakacjach to nadrobię.
jakoś zebrać się nie mogę do kupy, żeby to ogarnąć :q