aaaaa znam ;)
nie zrozumiałąm postu Marg_ ;)
myślałąm że "moze jutro beda m&m's" myślałąm, że w tv lub necie jakiś serial będzie hahahha ;))
a tu że może w avku jutro mms będą ;)
Ja się czuję jak na innym forum z moją psiapsiółą... Tam też byłam mało rozumiana... A jak pisałyśmy we dwie to już dwa alieny
Jak nic znaleźć nie mogłam :D To choć panda jest
Ewentualnie jak się zacznę bawić, będę zmieniać :D
Caua Reymond z Avenidy Brasil.
Świetny serial.
160 odcinków zobaczyłam w 2 tygodnie :D
Leci na Polo Tv,ale całość mozna zobaczyc na anyfilsie.
Na wątku o Avenidzie też sie udzielałam ha ha
a pamiętam wspominałaś mi o tym serialu :DDD
niestety latynoskie produkcje już dawno mi się przejadły.
Zaraz obczaję tego pana haha ;ddd
Ja tez latino nie ogladam.
Ten mi sie spodobał od 1 odcinka.
Chcialam Ci wrzucic hot scenki ,ale nie umiem znaleść na YT.
a bo ciągle dywagują czy będzie 2 sezon czy nie..... czy OMER się dowie o wynajmie... oni bardzo przeżywają kazzdy odcinek.... u nas cisza..... aż w uszach dzwoni.... pewnie jutro walne elabuś.... jak będę miała natchnienie..... kiralik ask odcinek 48 w punktach... jak ostatnio.....
Dokładnie :D
Jakos tak mnie naszło ha ha
Przypomniały mi sie te hot scenki i zrobiło mi sie goraco ha ha
kochane zmykam już ;d
muszę jeszcze parę rzeczy ogarnąć a potem spać ;dd
jutro rano kibicuje siatkarzom przed tv :DDD
Dobranoc :))))))))))
OK kibicuj ;))))
Dobranoc ;))))
Ja pewnie wieczorem obejrzę finał LM..... derby Madrytu trzeba zobaczyć ;))))
chyba tak.... teraz sprawdzałam coś innego więc nawet nie wiem jak tam dywagacje.... a sobie zobaczę jutro rating....
o tym, że II sezon będzie to ja już wiem od jakiś 3 odcinków.... bo za bardzo Meric rozwleka akcję.... a raczej po łebkach tych wątków nie skończy.... więc drugi sezon pewny.... przecież jeszcze nie wszyscy wiedzą o wynajmie.... w niewiedzy pozostaje właśnie dziadek, babcia , Esra i Jasemin.... czyli jeszcze trochę.... no i UMuś ale ten jest robiony w balona konkretnie.... więc nie ma co go brac pod uwagę..... a potem odnajdzie się matka Defne i ojciec o sobie przypomni.... i patrzcie ile mamy rożnych wątków.... i żadnego zaskoczenia.... już.....
super ;) obsada jest haha ;)
ostatnio kompletowałyśmy obsadę tureckiego Ogniem i mieczem a teraz Troi haha ;)