O wszystkim i o niczym .
Dla każdego coś miłego .
Zapraszamy :-D
Hej KS czyli Kara Sevda ( Wieczna Miłość) serial turecki z Burakiem Ozcivitem w roli głównej ( Burak grał Bali Beya w Wspaniałym Stuleciu)
Obecnie Dziewczyny zaczęły tłumaczyć 1 odcinek tego serialu tutaj link do kanału YT
https://www.youtube.com/watch?v=rrGL_B9Xebc
Podobno jest oficjalne potwierdzenie z Ortaks Yapim, że będzie drugi sezon KA.
Pierwszy będzie do połowy czerwca , potem przerwa.
Błagam tylko nie to.
Skończą jak KM .
Masakra.
To chyba jakiś chory żart.
2 sezon? No to nie ma co liczyć na wyjawienie prawdy wcześniej niż przed końcem sezonu. Absurdy dopiero się zaczną tak naprawdę.
Śmiem twierdzić że zdejma go szybciej niż KM. 5 odcinków góra i koniec. Eh
W KPA Elif powiedziała Omerowi w 13 odcinku a potem spokojnie odeszła.
Jak pisała Margo : "da się , da się " :-D
Nie tylko Wy jesteście zdziwione, bo ja mówię II sezonowi stanowcze nie, nie, i jeszcze raz nie .... no ale widocznie Meric musi jeszcze powiadomić o umowie cały Stambuł i wszystkich co znają Omera.... bo w końcu nie wie Deniz wie o czeku ale o co dokładnie idzie chyba nie wie... i Yasemin też nie wie, i mistrz Sandri no i Esra i babcia tez nie wie i jeszcze dziadek tez nie... no i Szukru też no oczywiście pracownicy passionis.... a i jeszcze kolega Defne doktor Selim.. .... Kobiety patrzcie ile już odcinków mamy.... żeby się oni wszyscy o wynajmie dowiedzieli.... na końcu czyli w połowie II sezonu dowie się Umuś .... ahhahaha i będzie dramat i na wszystkich będzie się wściekał.... a potem wszystkim po kolei przebaczał..... hahhahaha a na końcu Defne.... no jeszcze po jakiś dramatycznych akcjach...np wypadek Defne i utrata pamięci hahhaha takie tam.... reasumując.... w przyszłym roku w czerwcu koniec tego serialu... o ile rating i fani to wytrzymają.... czyli będziemy mieć modę na sukces po turecku hahhahah ale mam zajawki ;)))
Witaj siostra.
Najpierw każesz nam się zebrać do kupy i dużo pisać po czym sama znikasz na całe wieki. Wstyd :D oj, będziesz się musiała tłumaczyć haha. I to jak :)))
Hello Siostry ;))) co za czasy ja znikam na kilka godzin i już jestem poszukiwana litem gończym.... hahahha melduję posłusznie wróciłam ;))))
hahahha ;))) oki czyli jestem pilnowana na zasadzie.... TY ją pilnuj a ja ją mam na oku ;)))
Hmmm dobra wódka ;)))) taka zimna ;))))
A skąd mam wiedzieć ???? nie oglądam tylko pisze z Wami ;) a nie jeszcze mam robotę więc pracuję w tle...
Tak tylko zapytałam do śmiechu ha ha
Oj kiedy ta praca Ci odpuści,to Ja nie wiem
Kara Sevda ha ha
My mamy tutaj swój tajny kod ha ha
Widzę ,że jesteśmy podglądane.
Nic się w necie nie ukryje.
Oczywiście żartuję.
Po to jest forum.
Pozdrawiam i zapraszam do częstych odwiedzin i dyskusji na różne tematy.
Czym Nas więcej ,tym weselej :D
hee od kiedy zaczęłam oglądać Kiralik Ask to cały czas podglądam :-) dzięki za zaproszenie :D
Dawno nie zapodawałam muzy :D
Proszę z okazji piątku
https://youtu.be/iOxzG3jjFkY
Ja wróciłam do formy a tu taka cisza,aż uszy bolą.
Podsyłam zwiastun KM w Telemundo .
https://youtu.be/dazoeB9IR1U
Cały serial w pigułce ha ha
No tak :D
Zobaczyłam wczoraj do końca Cilek.
Burak jaki zazdrosny o Asli się zrobił :D
A w sumie ponoć Umuś nareszcie powiedział Defne prosto w oczy kocham cię a ta wyszła... bo jest na niego wkurzona...
No Ja nie mogę
A o co ona się zaś na niego wkurzyła?
Trzymajcie mnie,bo nie wytrzymam :D
No przecież od ostatniego odcinka są o siebie zazdrośni i wszczynają awantury.... wiesz Meric musi zrobić sztuczną dramę.... bo prawdziwej nie potrafi zrobić hahahaha a nie na prawdziwą dramę poczekamy
czekamy ,czekamy i się nie doczekamy.
Jak już pisałam Madzik , jak będzie 2 sezon ( co jest potwierdzone ) to umowa ujrzy światło dzienne pod koniec 2 sezonu ha ha
Ja juz nie mam siły do tego serialu.
Co Meric z nim zrobiła ,to Ja nie wiem.
a zobacz co odpisałam Madzik o II sezonie.... bo nawet tyci elbuś walnęłam hahaha
Merhaba, Siostry !!!!
Widzę, że martwiłyście się o mnie i zastanawiałyście, gdzie jestem. Wzruszyłyście mnie tym, jesteście kochane.
Naprawdę to miłe, mówię poważnie ♥
Hello ;))) no nareszcie ;)))) witamy chlebem, solą i dobrą zimną wódką ;)))
a tak ogólnie wszystko OK ???? jakby co pisz na priv;)
hello ;)
byłam zabiegana, a w dodatku bardzo poważnie zaszwankował mi internet ;(((( Nawet modem nowy kupiłam, ale dalej były problemy ;((((
(i nie wiem czy nadal nie szwankuje, ale dziś jakoś chodzi w miarę nieźle, więc zobaczę co będzie dalej)
No tak złośliwość rzeczy martwych .
Nasze forum ostatnio zasneło.
Ty zniknełaś,margo z Madzik pracuja a mnie dopadło choróbsko .