PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O wszystkim i o niczym .
Dla każdego coś miłego .
Zapraszamy :-D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No widzę. Cała Madzik :D

No jest gorzej,ale daję radę.

Dziś mam zamiar obejrzeć " to skomplikowane "

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a jest nowy odcinek czy 4 będziesz oglądać ?

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Będę dopiero 1 zaczynać ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a to miłego oglądania ja już czekam na kolejny 5 przetłumaczony, bo resztę mam obejrzaną hahahha ;))) dobra jestem niby nie mam czasu, ale odcinki obejrzane... no cóż.... w końcu kiralika nie oglądam to mam trochę czasu.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No właśnie.
Ciekawe jak Ty to robisz ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a taka jestem zakręcona, ale ostatnio oglądam seriale tureckie na necie, więc nawet nie wiem jak wygląda telewizor włączony.... hahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja teraz oglądam telewizor,bo leże w łóżku,ale niestety nie długo,bo jednak trzeba jakiś obiad zrobić.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ja oczywiście od czasu do czasu oglądam TV ale ostatnio coraz rzadziej..... nawet O mnie się nie martw przestałam oglądać, bo mnie kolejna seria męczy hahahhaa co jest ze mną nie tak.... na dłuższą metę seriale mnie nudzą....

Margoargo

Hahaha niezłe podsumowanie. Ja tv czasem oglądam, np dziś WS. To już przedostatni odcinek. Trochę smutno się robi. Mój pierwszy turecki serial i prawie 2 lata oglądania

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

a wiesz Ws ostatnio ogląda moja mama wciągnęła ją babcia i ogląda od 100 odcinka .... resztę jej opowiedziałam, bo co prawda nie oglądałam WS, ale od czego jest internet hahahha nie oglądasz serialu a i tak wiesz co się dzieje....

No tak jutro Sułtan umrze.... i koniec wspaniałej ery Sulejmana nastaną czasy Selima - pijaka....

Margoargo

Ja chyba zacznę oglądać od nowa haha. Prześledzę sobie jeszcze raz wątek Mustafy, a co mi tam... ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

No tak nasz nieodżałowany Mustafa..... to byłby sułtan.... a tak co mądrzejszych zabili a potem wielkie państwo chyliło się ku upadkowi.... a WS kosem zamierzasz oglądać?

Margoargo

Powiem Ci,że nie miałam zamiaru oglądać,ale ciekawość silniejsza. Chyba zerknę na początkowe odcinki i zdecyduje czy oglądać dalej. Widziałam kawałek 1 odcinka Kosem-bardzo podobne do WS,można oko zawiesić.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Czyli jednak się skusisz ;))) Fajnie chyba dieta beztureccka idzie w odstawkę ;)))

Margoargo

Od wszystkiego są wyjątki. Od diety beztureckiej również. ;)
Poza tym mam ochotę na coś ambitniejszego niż kiralik ( bez urazy oczywiście )

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Witaj Madzik .
Miłego dnia :-D

sloneczkO_1

Dziękuję, Tobie również. Lepiej się czujesz?

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hello ;))) o tym, że kiralik jest mało ambitny wiemy nie od dziś, o tym, że się strasznie zepsuł też wiemy.... i przeraża mnie fakt, że chcą na siłę chyba kręcić II sezon.... oby fani tureccy im wybili im ten pomysł z głowy..... kiralik z pierwotnego założenia powinien się już skończyć.... oj jakby było miło;))

Margoargo

Drugi sezon będą kręcić na sile? Mnie się wydaje że od dawna kręcą na siłę a co dopiero później. Nie wyobrażam sobie tej katastrofy. Ranking leci na łeb na szyję a oni drugą serię planują. Kto ma takie pomysły?

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Co do II sezonu pożyjemy zobaczymy, jak powszechnie wiadomo światem rządzi piniądz..... i nic na to nie poradzimy...jak się spojrzy na rating kiralika całościowy czyli wszystkich odcinków.... to poniżej 6 byli z pierwszym odcinkiem, a potem tylko wyżej i wyżej.... teraz hot odcinki a oni magicznej 6 nie mogą przekroczyć..... ale cóż to Turcja ....mnie u nich chyba już nic nie zdziwi ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Do miłego zaś ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dzięki :D

Mam nadzieję,ze mi się uda :D

sloneczkO_1

Następna mnie obgaduje, nie wytrzymam haha.
Bądź silna siostra i zdrowiej

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dziękuję :D

sloneczkO_1

Posyłam chusteczki Margo a Tobie pozytywną energię

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dzięki .
Przyda się.
Obiecuję nie zniszczyć ja na głupoty :D

Margoargo

Nie obgaduj mnie Margo :D jestem

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahah poplułam laptop przez Ciebie ....

Margoargo

Posyłam chusteczki. Wybacz XD

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dziękuje i wybaczam ;))) hahah

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zapomniałaś,ze trzeba pluć na boki ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

ano zapomniałam hahahha ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Wybaczcie siostry idę się położyć.

Do miłego zaś :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

OKI Siostra odpoczywaj :)

Do miłego zaś :)

sloneczkO_1

Wszyscy sobie poszli. Jestem skazana na samotność.
Oh,życie...co zrobić.
Dobranoc Wam

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Co poradzisz jak ostatnio się mijamy jak na auta na drodze ;))) hahaha
Słoneczko chore to i nie ma siły pisać.
Vanessa się nie udziela, widocznie zatrzymały ją ważne sprawy życiowe, bo to do niej niepodobne tyle czasu się nie odzywać.

I tak sobie to nasze forum wpadło w letarg.... może się rozruszamy oby ;)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oczywiście tylko dla formalności fragman 42 odcinka kiralika..... w sumie nic nie wnoszący taki ni z gruszki, ni z pietruszki.... , ale wstawię ( napisy angielskie) nie przepadam za fryzurą Defne w tej wersji..... wygląda jak wkur.....wiony Chopin po koncercie, albo jak to u mnie gadają..... piorun walnął w rabarbar ;)))) hahahha chyba sto piorunów ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=3cGSfNINN4g

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

hihihi dla formalności zwiastun z polskimi napisami

https://www.youtube.com/watch?v=rBHfvRXYSS8

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemka.
Co to wogole za zwiastun.

Defne ma fryz jakby piorun w pietruszkę walnął ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello;))) ano taki zwiastun ni pies ni wydra...

a tu opis odcinka 42 ..... kuszą niespodzianką Omera ....

Opis 42 odcinka

Niespodzianka Omera roztopi nasze serca.
W "Miłości na wynajem" po pokazie mody zaczyna się poczesny (spektakularny) after party. Coś się wydarzy na tej imprezie, a cała sytuacja jeszcze bardziej się skomplikuje. A przecież jeszcze tam będzie prasa. Omer musi wyjechać z miasta na seminarium. Sinan układa je tak jak miesiąc miodowy, myśląc, że w ten sposób między Omerem i Defne stopnieją lody. Zobaczymy, czy Sinan przekona naszą obrażoną parę i będzie mogł ją spacyfikowanć.
Z drugiej strony Yasemin zaczyna działać. Będziesz bardzo zaskoczony jej ruchem (atakiem). Jeden po drugim, niespodziewane ruchy.
U Neriman Iplikci jest nowy cel: Fikret Galo! Neriman zaczęła interesować się Fikret Galo. Będzie chciała odprawić tę kobietę. Co będzie wynikiem działania Neriman?
Omer chce zrobić Defne niespodziankę. On roztopi wasze serca.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Kobieto kiedy Ty w ogóle spisz.
Siedzisz po nocach , wcześniej wstajesz.
Podziwiam.

Miłego dnia :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha ja śpię kiedy nie jestem na forum hahahha żarty sobie robię.... generalnie śpię czasem po 4-5 godzin... tak ostatnio funkcjonuję ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Biedaczko :-D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zobaczyłam wczoraj 1 odcinek " to skomplikowane " i powiem Ci , że nieźle tam mieszają.
Nie wiem czy będę oglądać dalej , bo jakoś do mnie nie przemówił ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha no fakt jest trochę dziwny i chaotyczny.... ale jak jakoś się przekonałam i oglądam.... nie trawię na razie tych pseudoprzyjaciół Ajszengul..... a Murat hmmmmm niczego sobie, bo ani prot i protka niespecjalnie grzeszą urodą hahahha ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No nieźle przyjaciele Ajszegul ja załatwili.

Tez mi się Murat podoba.
Kolejne ciasteczko do schrupania ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Siostra obejrzałam 13 odcinek KPA....cóż za mniód już się nie mogę doczekać 14 odcinka.... ale KPA tylko z napisami, za dużo się dzieje w wątkach pobocznych jakże ciekawych ;)))) no sceny między Omerem i Elif cud mniód i orzeszki...... i scena nad morzem....wyznanie Elif..... da się .... da się.... hahahaha a w kiraliku na taką akcję między Defne i Omerem - Madzik czeka ponad 30 odcinków i się doczekać nie może hahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No 13 odcinek zostawił wiele niewiadomych.

Okazało się ,ze brat Omera zabił Sibel,bo ta była swiadkiem zabójstwa Ahmeta
Tylko po jakiego grzyba chciał go zabić ,to Ja nie wiem.

Żal mi trochę Asli.
Wiem,ze ma problemy,ale ta matka jest okropna.
Nie dziwię się jej,ze się zdenerwowała.

Co do wyznania Elif ,to pisalam juz wczesniej,ze mnie nie zaskoczyła.

Juz nie moge się doczekać kolejnego odcinka.

Powiem Ci,ze oglądałam pare scenek i końcówka 23 będzie dramatyczna.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No braciszek to niezłe ziółko, a Asli chyba tak popchnęła matkę, że ta zginęła ... trzeba przyznać, ze w KPA coraz więcej trupów...
właśnie pewnie dowiemy się dlaczego brat Omera zabił Ahmeta....
oj niezłe powiązania z tego wychodzą... ale ciekawi mnie strasznie co będzie dalej, tez trochę widziałam do przodu, ale jednak ten serial z napisami ogląda się lepiej, bo tutaj w zasadzie każda scena ma znaczenie...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No dokładnie.
W każdym odcinku coś się dzieje.