O wszystkim i o niczym .
Dla każdego coś miłego .
Zapraszamy :-D
Oj Siostry co się dzieje straciłyśmy impet straszenie.... 400 postów w 12 dni.... my wątki kończyłyśmy poniżej 12 dni a teraz.... oj niedobrze, niedobrze się dzieje w państwie filmwebowym.... hahhaa
No niedobrze,niedobrze,
My potrafiłyśmy pisać 400 postów w jeden dzień ha ha
To się nazywa życie.
Ty i Madzik pracujecie w pocie czoła,Ja chora,Vanesse kosmici porwali ha ha
Jeszcze kiedyś się odnajdziemy.
Ja nawet MN na żywo nie oglądam,tylko później w necie :D
Hello:))
Zgadza się jak miałyśmy wenę do pisania to nas nic nie mogło zatrzymać ;) Wiosna przyszła a my zamiast przyspieszyć na forum to wyhamowałyśmy na maxa.... oj to trzeba zmienić ;)
Vanessa chyba naprawdę gdzieś wyjechała, bo to do niej niepodobne tak zamilknąć....
A my z Madzik no cóż zarobione ostatnio jesteśmy .... ja mam nadzieję, że już niedługo dychnę w końcu ;)
A Ty mam nadzieję, że już lepiej się czujesz ;)
Do miłego zaś :)
ja też mam nadzieję, że u Vanessy ok, bo jeszcze że się u nas nie udziela to jestem w stanie zrozumieć, ale że na teleforum tez jej nie ma hmmm to już co najmniej dziwne.
A jak długo jej już nie ma?
A propo zaginionych sióstr, ciekawe co z Paula. Myślicie że dalej w Niemczech siedzi. ?
Hello:) Vanessy nie ma od zeszłego tygodnia, czyli możliwe, że gdzieś wyjechała, albo ma taki czas, że nie będzie na forum.... życie....
Witajcie.
Dziewczyna zaczęła tłumaczyć 14 odc. KPA , ale nie ma dużo czasu , więc trochę poczekamy.
Widziałam zwiastun i kawałki po turecku i będzie się działo.
Jest nowy odcinek Cilek.
Wczoraj oglądałam do połowy.
hello ;))))
widziałam, że zaczęła tłumaczyć 14 odcinek też nie mogę się doczekać :))))
Siostra my jednak jesteśmy bliźniaczki, albo wieloraczki hahaha bo ja też obejrzałam połowę Cilek ;))))
Widziałam wczoraj , że jest .
Może go tak szybko poprzewijam i zobaczę z ciekawości .
Zależy od mojego humoru :-D
Czuję się lepiej :-D
Mam się lepiej dziękuję hahaha
a tak mnie na żarciki wzięło z samego rana ;)
Widzę że tłumaczą KPA a ja się pytam co z KS? Niecierpliwie się nieco
Hello ;))) No się cieszę, że masz się lepiej hahaha ;))) normalnie zazdrosna jesteś czy co ;)))) hahahha żarcik ;)))
Ano dalej tłumaczą KPA a z KS nie wiem coś Dziewczynom schodzi to tłumaczenie.... ale powinno być pewnie niedługo... nie wiem nie sprawdzałam KS ;)))
Jestem taka jak Defne. Czyli ani odrobinę nie jestem zazdrosna hahah
dobra, chyba jednak mi gorzej a nie lepiej ;)
hahaha Madzik rozwalasz mnie dziś ;)))
Defne jest teraz tak dziko zazdrosna o Omusia, że lepiejżeby Ci się nie udzieliło, bo tak mi zidiocili postać Defne, że ręce opadają do ziemi...jak można z poukładanej protki do 19 odcinka zrobić taką popieprzoną gdaczącą idiotkę .... tylko Turcy to potrafią.... nóż mi się otwiera, bo może ja za bardzo feministyczna jestem hahahha chyba mi odwala ;))) i nie lubię jak się z kogoś mega idiotę robi... miłość zmienia ok ale nie aż tak....
Tylko dziś Cię rozwalam? Jakby się zastanowić to trochę tego było przez ostatni rok buhahaha. Nie wiem co mi jest...nie pytaj bo nie wiem...robota mi się na mózg rzuciła
hahaha nie tylko dziś ;))) ale dziś masz wenę ;))) bo ostatnio jej nie miałaś ;))) hahahha rechoczę do monitora jak potłuczona ;))))
wiem co Ci jest tak to bywa tez mam tak zwane głupawki jak za dużo pracuję ;))) Siostra musimy iść na urlop ;))))
Fajnie, ze dziś mamy taki dzień, bo dawno żeśmy tak śmiesznie nie pisały na tym forum...
Siemka.
Jak dobrze Was widzieć w takim cudownym humorze.
Brakowało mi tego :-D
hello ;))) a tak nas dziś naszło na głupawki ;)))) hahahhaa
chyba coś jest w powietrzu;)))) małopolskim ;)))
No i moja wena zniknęło bez śladu. Zniknęła prawie tak szybko jak się pojawiła. Ale jak tylko będę mogła to podzielę się z Wami dobrym nastrojem jeśli takowy jeszcze przyjdzie do mnie.
Faktycznie dawno żeśmy się tak nie ubawily. Dziewczyny musimy koniecznie wziąść sieci w garść.
Ty rechoczesz do monitora a ja teraz rechocze do komórki razem z Tobą.
Jakoś tak ostatnio dobry humor nam się ulotnił.
Dopadła Nas proza życie no i cóż
Jest odcinek KS?
Aha spoko :D
Widzę,ze jest tej samej wytworni co KPA ,bo ma ten sam poczatek :D
Oj tak dawno nie pisałyśmy głupotek rechocząc i spadając z krzeseł.... nie ma bata musimy się obudzić z tego letargu ;))))
Siostry do boju ;)))) bierzemy sieci w garść i szalejemy z postami ;))))
Z pozytywna energią pozdrawiam głęboką nocą hahaha ;)))
Ha Siostra ponoć wgrywają się napisy do pierwszego odcinka KS czyli będzie na dniach, albo nawet godzinach ;))))
Kolejny serial do oglądania.
Madzik twoje życzenie zobaczenia KS się sprawdziło.
Tylko szkoda , że żadna stacja nie puszcza tylko sobie samemu trzeba radzić.
Czyli to prawda że życzenia się spełniają. Może jeszcze zostane sexi blondyną z dlugimi nogami hahahah.
Nic specjalnego. Samo życie...wiesz co mam na myśli?
Jakoś nie tryskam energią, mam raczej średni nastrój. Liczę że jutro będzie lepiej