PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O wszystkim i o niczym .
Dla każdego coś miłego .
Zapraszamy :-D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dzisiaj Tobie coś szwankuje.

Ja juz się nie wypowiadam na temat Kiralika ,bo szkoda do niego słów

Mam taka nadzieję,ze ranking spadnie im na łeb na szyje.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

E myślę, że nie spadnie, bo na teleforum podobał im się cały odcinek, dla mnie te sceny zazdrości to takie dziecinne były, ale chociaż coś ruszyło w akcji, bo ostatnio takie to wszystko rozlezione było....
I wychodzi na to, że rating będzie dobry....

a i nowina odcinek współrezyserował Deniz - to znaczy aktor grający Deniza hahahha i chyba mu wyszedł lepszy ten odcinek niż Yosa hahahha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello;))) tak jak pisałam rating im wzrósł, aczkolwiek 6 nie przekroczyli, jest 5,86 - no poprawili się od ostatniego odcinka o 0,5 punkta hahaha chyba zasługa Devrima ( aktor co gra Deniza) widać jest lepszym reżyserem od Yosa hahhaa ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Oj Turcy , kiedy Wy się ogarniecie .
Naprawdę Wam się podoba ?

Szkoda co gadać :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Widoczne po czasie posuchy stwierdzili, że dadzą serialowi szansę, ale i tak uważam, że w czerwcu powinni skończyć cały serial.... rating znacząco się nie podniósł... bo jak spojrzysz na cały rating serialu to marzec i kwiecień jest w zasadzie najsłabszy... oprócz 1 odcinka, bo wiadomo wtedy dopiero zaczynali to rating zawsze jest niższy...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No dokładnie :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dobranoc Siostra ;))))
Ten filmweb jest dziś jakiś dziwny.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobranoc :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello;)))
Jak to mówią stara miłość nie rdzewieje, więc luknęłam na kiralik, jakoś definitywnie nie mogę się z nim rozstać ;)))
Dziś troszkę przemyśleń o kiraliku, wiem niespecjalnie Was to interesuje, ale lubicie mnie czytać ( przynajmniej taką mam nadzieję:))) to napiszę co nie co o odcinku 41, który przewinęłam sobie , bo teleforum się generalnie zachwycało....
Na początek sen Omera się urealnił i zjadł truskawki z Defne po wspólnej nocy ;)))) hahah
MYślę, że Defne sprawdziła czy tatuaż jest czy rzeczywiście już go nie ma hahaha;)))

Wszyscy wokoło zauważają, że Defne się zmieniła, hahhaa Turcy pokazali, że stratę cnoty wszyscy zauważają tylko nie wiedzą o co chodzi;)
No i była drama czyli Omer i Defne zazdrośni o siebie i się kłócący normalnie jak dzieci w piaskownicy, ale może dobrze, że pokazali te ich sceny zazdrości przynajmniej coś się zadziało..... Defne w końcu powiedziała Omerowi...... hahaha nie o umowie spokojnie.... o tym, że Gallo to ta od sigmura ( ptaka, którego Omer dostał jak matka umierała i się z nią pogodził)
zawsze twierdziłam, że Sude to psycholka w tym odcinku tylko to potwierdza, no mam nadzieję, że ubiorą ją w kaftan bo tylko tam się nadaje.....
No i hit ostatnich odcinków to miłość dziadka Omera i babci Defne hahahha ten zapyla z kwiatami do Turkan a ta się maluje hahhaha jest moc w tej parze i szybciej staną na ślubnym kobiercu niż Omer i Defne.... hahhaha wtedy chyba Neriman szlag trafi jak zobaczy jaką będzie mieć teściową - macochę ;))) hahhaa ;)))
No i Gallo zabujana w Omerze, myślała, że jak Omer się dowie, że to ona dała mu tego sigmura to niby coś zaiskrzy między nimi, a nasz Omuś jej walnął tekst, że są przyjaciółmi hahhaha jej mina bezcenna.... ale niech już pozbędą się tej postaci, bo jest męcząca ...... wyobraża sobie Bóg wi co , Defne jest zazdrosna jak diabli o nią, Umuś jeszcze dolewa oliwy do ognia.... generalnie coś nie coś się ruszyło, ale jak oni takim tempem będą wyjaśniać kolejne wątki, to niestety będzie II sezon.... Boże tylko nie to.... ileż można to ciągnąć.... mam nadzieję, że postukają się w głowę, bo zapodali 2 niby hot odcinki a rating się spektakularnie nie ruszył i jak nie zmienią kierunku to za tydzień będzie gorzej..... sorry, że trochę nieskładnie, ale coś mi dziś pisanie nie idzie ;))) chyba mnie pogoda dobija.....

Do miłego zaś ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witaj siostro.

Piękny elaborat .
Bardzo fajnie się czytało.

Niech się Turcy ogarna , bo będzie masakracja.

Drugiemu sezonowi mówię kategoryczne nie.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dzięki ;)))
a wiesz, że tylko w zasadzie my nie chcemy II sezonu, reszta po prostu się zachwyca .... ja uważam, że lepiej nie robić II sezonu niż przedobrzyć..... zresztą KM jest tego najlepszym przykładem ;))))
A co Turcy chcą pokazać w II sezonie jak konsumcja wianka Defne już była....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zgadzam się z Tobą.
Co innego gdyby 1 sezon miał np 13-19 odcinków , to wtedy można byłoby robić 2 sezon .
KM powinien być przykładem.
Tak pięknie miało być a było jak było.

Wiadomo coś na temat KPA?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Co do kiralika pożyjemy zobaczymy....
Zrobią II sezon i skończą na kilku odcinkach ....

A co KPA to jest 50 % tłumaczenia czyli pewnie na początku przyszłego tygodnia będzie odcinek, bo raczej w weekend nie przewiduję, ale nie wiadomo

Margoargo

Witajcie :)
Jak mija weekend?
Widzę,że nie możesz się nadal pozbyć sentymentu do kiralika i znowu Cię wzięło na wspominki. Ale jak sama twierdzisz chyba nie było warto...
Ciągle nie mogę uwierzyć,że jeszcze to ciągną

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hello;))) wiesz jak to jest ze starą miłością.... niby już nie kochasz, ale sentyment zostaje.... wiesz oglądam kiralik teraz na totalnym luzie, bo wiem, że Meric nie wymyśli nic spektakularnego..... i nie zaskoczy mnie tak, żebym ze skarpetek wyskoczyła.... KPA zaskakuje kiralik już nie....

Margoargo

Ciekawe kiedy napiszesz,że KPA się stoczył tak jak kiralik haha. Wiesz,jak to było. Najpierw z KM na kiralik,potem z kiralika na KPA itd.
Oczywiście miejmy nadzieję,że KPA nie podzieli losu swoich poprzedników,ale różnie może być

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha aleś mnie podsumowała ;))) powiem możesz mieć rację ;))) jak to mówią w życiu bywa różnie kwadratowo i podłużnie ;)))

Margoargo

tak gdybam sobie narazie,więc wiesz...nie bierz tego do siebie za bardzo haha
Obym się myliła

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Spoko , spoko ;))) jak powszechnie wiadomo nic nie może wiecznie trwać;))) czyli mój zachwyt nad KPA też pewnie zniknie hahaha ;)))

Margoargo

ale ciesz się nim póki możesz. Dopóki się nie zepsuje.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dobranoc :-D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Znikam dobranoc Siostra:)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja leżę juz w łóżku.

Dobranoc :-D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Z tego co widziałam po turecku to będzie się działo do samego końca .

sloneczkO_1

Dzień dobry.
Jak samopoczucie

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Witaj :D

Jakoś leci.

Trochę mnie boli ,ale daje rade .

sloneczkO_1

Hej :)
Razem z Margo żyjecie KPA. Przynajmniej tyle macie. Ja kiedy tylko mogę zerkam na KS i liczę na przetłumaczony odcinek,ale wygląda na to,że muszę poczekać dłużej. Do tego czasu nie biorę się za nic nowego i czuję pewien niedosyt :(

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Siemka :D

Bardzo Nas wciągnął KPA ,bo dużo się dzieje.
Akcje są prowadzone szybko,nie ma jakiś niepotrzebnych wątków.

Wiem,ze robisz sobie diete bezturczyzny,ale jakbys kiedys miała ochotę ,to zapraszam do obejrzenia.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja dziś ledwo żyje.

Dopadło mnie mega choróbsko.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Niedobrze Siostra, a Vanessa naprawdę przepadła, bo nawet dziś odcinka Alice nie komentowała, bo chyba, że teraz...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Moze ją też coś dopadło.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Możliwe , bo to co najmniej dziwne.

sloneczkO_1

Oj,niedobrze się dzieje,niedobrze. Zdrowiej szybko i stawaj na nogi. Zdrówka życzę

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dzięki :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

O tak Madzik myślę, że powinnaś oczekiwanie na KS umilić sobie oglądaniem KPA ;)))

Wątek miłosny połączony z wątkiem kryminalnym ...... i pełno zaskakujących akcji.... ha i już Ci zapodawałam linki z pocałunkami protów i lądowanie w łóżku :)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jest juz 80% przetlumaczone.
Coś tak czuję , że dziewczyna zrobi nam na wieczór niespodziankę :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;))) to fajnie , czyli odcinek będzie szybciej niż zakładałyśmy ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Pożyjemy zobaczymy :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Odcinek powinien pojawić się ok. 2 godzin :D

Siedzę już jak na szpilkach :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hej właśnie byłam na fejsie KPA i widziałam, ta tłumaczka jest niesamowita, a ja dziś chyba nie obejrzę.... inne sprawy do ogarnięcia mam wieczorem...

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hej Siostra rozumiem, że już oglądasz zatem miłego seansu, ja zobaczę chyba jutro ;)

Mam nadzieję, że czujesz się już trochę lepiej ;)

Do miłego zaś ;))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jeszcze nie widzialam,ale zaraz się za to zabieram :D

Czuje się już troche lepiej :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jestem juz po seansie :D

Odcinek mega :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;)) oj tak myślę, że odcinek odlotowy, ale ja na razie nie widziałam całego, za to zobaczyłam tylko końcówkę jak Elif wyjawia prawdę Omerowi..... i co da się ????? da się ...... a w kiraliku po wspólnie spędzonej nocy zamiast prawdy mamy sceny zazdrości bo Meric z czegoś dramę musiała zrobić, więc mamy powtórkę z historii czyli Defne zazdrosna o Omusia a Omuś o nią..... a prawda..... nigdy nie wyjdzie na światło dzienne... hahahha ;)))) a tak fajne było by zobaczyć taką właśnie scenę między Defne i Omerem w kiraliku , jaka była między Elif i Omerem w KPA......... to byłaby scena rewelacja ...... ale w KPA mamy jak na razie protkę ogarniętą, a nie sfiksowaną ...... ehhhh życie....

Do miłego zaś ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Wyjawienie prawdy przez Elif mnie zbytnio nie zaskoczyło , bo zdążyłam ja poznać i wiem , że długo w kłamstwie by nie wytrzymała.
Co do Omera , to czuje , że szybko mu przejdzie złość i będzie próbował na wszelkie sposoby pomóc Elif wyplatac się z sytuacji.

Resztę napiszę jak zobaczysz odcinek do końca :-D

sloneczkO_1

Cześć dziewczyny. Dajcie chociaż znać,że żyjecie :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Cześć Siostra melduję posłusznie żyję tylko co to za życie ;)))
hahahha jak czasu wolnego jak na lekarstwo.... ale już, tuż, tuż maj drogi maj ..... będzie raj hahhaa ale mi się rymuje ;)))

Margoargo

Aby do maja. Trzymam Cię za słowo ;) wtedy nadrobimy zaległości

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Witaj :D

Żyję ,ale mam się kiepsko .

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello no popatrz najpierw każe nam się meldować a sama znika...
Oj to niedobrze.... mówisz choróbsko jeszcze nie odpuszcza....