O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D
No własnie :D
Wydaje mi się jednak,ze Szogunek trochę się naprostował.
Pewnie czytał nasze posty i się Nas przestraszył.
Siostry .... obejrzałam 34 odcinek.... ale felietonu dziś nie będzie.... muszę do niego dojrzeć i nabrać weny stwórczej ;)))) hahhaa obym nie dojrzewała jak ser pół roku.... nie wiem ..... muszę może jeszcze raz przejrzeć ten odcinek i wena mnie natchnie.... na razie mizeria straszna, więc szkoda Was dręczyć moją pisaniną..... jedno Wam powiem..... chyba przejdę na ciemną stronę mocy i będę oglądać tylko po polsku.... i nawet na bieżące odcinki nie będę patrzeć.... nie wiem może dziś mam gorszy dzień.... ale rozłazi mi się entuzjazm do tego serialu niesamowicie.... normalnie dopada mnie zmęczenie materiału ;))))
Ha, żeby było śmieszniej...... rating .... hmmm 2 miejsce.... ale straty ponad półtora punktu .... nie wiem do końca o co chodzi .... ale chyba Turkom też już nudzi się ta huśtawka..... hahaha
No i znowu elabuś ;)))) dziś nadprodukcja..... bo ostatnio zgłaszałyście zapotrzebowanie ;))))
Siostry miłego wieczoru ;)))
Do zaś ;)))
Tureckich i brazylijskich i jakich tam chcecie snów ;))))
Do jutro zapewne ;))))
P.S. Nie idę oglądać 31 odcinka..... na dziś kiralika mi wystarczy ;)))
Od kwietnia zamiast WS ma lecieć " Rozdarte Serce"( tureckiej nazwy nie znam.)
To o dziewczynach zamienionych po porodzie.
O serialu na TVP 2 nic nie wiem.
Hello ;))) wpadłam przelotem ;))) widzę, że na razie.... towarzystwo się rozeszło;)))
Może wrócę wieczorem..... co za czasy.... na teleforum dywagacje i zastanawianie się co będzie w 2 zwiastunie a u nas cisza, błogi spokój ;))))
Co będzie to będzie.... nie wiem, czy w ogóle będę oglądać po turecku ten 35 odcinek czy nie poczekam na napisy.... już po 34 odcinku doszłam do wniosku, że przejdę na ciemną stronę mocy......
Do zaś ;)))
A widzisz ;)))) hahhaha ja jestem szpieg z krainy deszczowców ;)))) hahaha nie mylić z dreszczowcami ;)))
ło matko a ile Wy tam macie tych wersji;)))
Ponoć nie możecie się zdecydować kiedy oglądać sezon od nowa ;)))
to ma być wersja pczami "fanki ze Szwecji"
????? zastanawiam się, czyli jaka to ma być? :D
tak, dyskusje trwają, ale ja w nich nie uczestniczę :D
Połączenie Turcji z krainą śniegu...... hmmmm
czy bardziej liberalna wersja ;))) hahhaha może w końcu kogoś przygruchają Olcayowi ;)))
przeczytałam jeszcze raz ten post poliny i kapnęłam się o co chodzi.
Ona i justyn chcą nam udostępnić przetłumaczoną przez Justyn wersję Sezonu autorstwa fanki ze Szwecji :D
Spytałam polinę-momot, czy jest jakaś wersja oczami burki? :D hahahaah
Ileż tych wersji :D
Brakuje jeszcze wersji light, wersji rock and roll, wersji pop, i wersji + 18 (tutaj wystarczyłoby przejrzeć nasze dyskusje i pozbierać nasze hot scenariusze haha)
od poniedziałku do piątku o 17 dają na Tv Puls stary słynny serial "Zorro" ;))
Serkan mógłby zagrać Zorro we współczesnej wersji hahahha :D
choć wersja sezonu +18 w sumie będzie.
polina_momot napisała "Następne odcinki postaram się wydłużyć do granic ich możliwości A dodam, że szykuje się sporo akcji Choć nie wiem, czy jesteście gotowe na akcję w stylu "Pięćdziesiąt twarzy Ayaza" (+18) "
;)
No nareszcie którąś po Tobie podkręci scenariusz ;)))
bo wersji tureckich czyli bardzo grzecznych jest co nie miara ;)))
Muszę na razie zniknąć ;))) Do miłego zaś ;)))
mnie samej myślenie mi nie wychodzi :) może jak się wszystkie zbierzemy do kupy to razem coś wymyślimy. Narady sprzyjają dobrym pomysłom :D
haha :D
Omer w przebraniu Zorra leci walczyć ze złem, a wszyscy obecni na miejscu - "Omer, co się bawisz w przebieranki?!"
Omer - Jako Omer?! Jestem Zorro!
- Taaa, przecież widać, że to ty, Omer! Myslałeś, że jak założysz sobie jakąś opaskę na oczy z sex shopu i pelerynkę, to cię nie nikt nie pozna?
Omer - Jestem Zorro!
- Przestań ściemniać, widzimy, że tot y, Omer.
Omer - Kurde, no! A na filmach go nikt nie poznawał!
;))
Nasz Zorro będzie łapał koraliki w locie :D takie nawiązanie do tytułu :D
oj,co my już nie wymyślimy... :P
kiralik sam się prosi o parodiowanie,bo to co się teraz w serialu dzieje przypomina jedną wielką parodię. Ludzie to widzą,widzowie to widzą tylko ci co powinni to widzieć jakoś wcale nie zauważają.
albo udają, że nie zauważają :D
na górze filmwebu leci fajny trailer filmu "Bogowie Egiptu" z Gerardem Butlerem i z Nikolaj Coster-Waldau (który wpadł i w oko podczas przeglądania rankingu przystojniaków :D pamiętasz, podsyłałam wam link do rankingu :D)
Tak pamiętamy ha ha
Ten Nikolaj gra w " grze o tron "
Za gościa , który sypia z własną siostrą i ma z nią dzieci :-D
Polecam Ci film z tym aktorem " Druga szansa".
Bardzo fajny dramat.
pamietam :D
a ten trailer mnie prześladuje.Włączyłam sobie dziś rano na komórce filmweb i wyłączyłam dźwięki,żeby nikogo nie obudzić,a tu nie wiadomo skąd pokazał mi się ten zwiastun i zaczął ryczeć,że prawie postawił mnie na nogi :D wszystkich innych dookoła też :D