PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

O wszystkim i o niczym. O rzeczach ważnych i mniej ważnych. O serialu i nie tylko.
Wiecie co robić :D

Margoargo

hello XD oj ten kiralik ;((((

jestem pod odcinku Alice ;) Super :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahah domyślam się, że znowu zafundowała Wam emocje ;))))
Kiedyś poczytam.... dziś nadrabiam inne zaległości internetowe, bo wczoraj ukradli mi prąd i dopiero dziś oddali ;))) hahahha

Margoargo

złodzieje prądu ;))

obejrzałam dziś czwarty odcinek Godności dżentelmenów :D
Koreańska Sibel wrzuciła Ilkerowi do miski z ryżem jego obrączkę (którą on często zdejmuje, by bajerować laski. (To większy babiarz niż w tureckiej wersji, sypia z różnymi)
A Ilker zjadł to, żeby pokazać, że ją kocha ;))))
i potem wys*rał i obrączka odzyskana ;)))) padłam :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha Vanessa leżę.... dobrzy są w telce..... to musił chyba do nocnika robić, żeby gó...wno do szamba nie uciekło.....

hahahaa piszę to do Ciebie i ryczę ze śmiechu ;))))

Margoargo

od razu przypomniała mi się komedia ze Zbigniewem Buczkowskim "Złote runo" ;))

mnie też rozwalił ten wątek z obrączką ;)) Ale Koreańce wymyślili :D
Kumple dali mu tubki ze środkami przeczyszczającymi :D
W następnej scenie Ilker wychodzi z łazienki i mówi zadowolony "znalazłem obrączkę" :D
a oni mówią"ale smród" XD
a potem zaczęli się wygłupiać i ganiać po pokoju jak chłopaki w podstawówce :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dobre :-D

Widzę , że się rozkrecilo .

Kurcze , żeby ogarnąć te wszystkie seriale to trzeba miesiąc wolnego mieć :-D

sloneczkO_1

Wg mnie jak dotąd najlepszy był 3 odcinek Godności.

Generalnie nie ma to jak turecka wersja :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha a tak a propos obrączki to Turcy poszli w jezioro i nurkującego Ayaza.... dobrze, ze nie ściągnęli z całości z oryginału..... hahhahaa

Margoargo

hahahhahahhahaha powaliłaś mnie ;) śmieję się do kompa ;)
haha :D
Ayaz, obrączka, kibel..... oj boże, dzięki ci, że nie poszli w tą stronę, bo chyba wszystkie fanki Ayaza by padły przed tv hahaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha całe szczęście, że akurat tego wątku nie zrobili.... hahaha

Do miłego zaś ;))))

Dobrej nocki ;)))) Serkanowych snów ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobranoc :-D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobrze , że jestem na podłodze ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaa ja też głupawkę dziś mam nieprzeciętną , ale to przez Vanessę ;))) hahaa

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jedna zaczyna a reszcie się udziela ha ha.

Musze ogarnąć odcinek Alice , ale chwilowo nie mam dostępu do kompa ha ha

sloneczkO_1

hello ;)))) rano u mnie pogoda nieciekawa, ale popołudniu pojawiło się słońce :D

sloneczkO_1

Espi1122 zrobiła ładny filmik z KM :D
Troszkę wspomnień ♥
Dla tych co oglądają OHB- utwór śpiewa główny bohater

https://www.youtube.com/watch?v=fhmInmejPJ4&feature=youtu.be

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Witaj siostro.

Fajne momenciki :-D
Piosenka tez mi się podoba :-D

sloneczkO_1

hej hello merhaba cześć :D

madzik_867

Właśnie obejrzałam czwarty odcinek Godności dżentelmenów :D

Za chwilę odcinek Alice :D

kotka śpi ;))))))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja oglądam " Mali giganci " na tvn
Leżę na podłodze.
Jeden chłopczyk zaśpiewał piosenkę :
" pada deszcz , pada deszcz w dupie siedzi kleszcz , aj aj aj dostał się do jaj " ha ha ha

sloneczkO_1

to niezłą piosenkę zaśpiewał ;))))) haha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Słoneczko.... ponoć jest 31 odcinek ha;)) tylko tak informuję, bo wiem , że nie oglądasz ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dziękuję za info :-D
Narazie wysłałam Kiralik na wakacje ha ha .
Szybko dziewczyny dodają.
Za chwilę będzie na bieżąco :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Spoko;)))
tak szybko dodają, bo w zasadzie przetłumaczone są odcinki do 33 ..... czyli ten z piątku będzie tłumaczony.... Dziewczyny tylko muszą wbić napisy do 32 i 33 odcinka ....i jesteśmy na bieżąco.... tylko dlaczego mnie to już nie cieszy ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No właśnie dlaczego Nas to nie cieszy.

Na fb jeszcze nie ucichlo i domagają się nowych odcinków.
Na teleforum nie wiem , bo ostatnio tam nie zaglądam.

Oj co oni zrobili z takim fajnym serialem.
Szkoda gadać.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hej ;)))
Na teleforum za ostatnią scenę z 34 odcinka chcą zlinczować Omera hahaha ;)))
Poza tym , dywagują i myślą co też scenarzystka wyprawia.... podejrzewają nawet interwencję Ziuty ( dziewczyny Barisa) że nie ma scen pocałunkowych za wielu w serialu hahaha domysłów i pomysłów co nie miara....
a mnie entuzjazm dalej opada .... i chyba się nie podniesie..... tak było też z KM po trzydziestym którymś odcinku.... zaczęłam się męczyć i tak jest tutaj.... ale fani Tureccy też ponoć wkurzeni na scenarzystkę i reżysera za ostatnią scenę Omera i Gallo.... hahaha i rating dalej nie podnosi się są niby na 2 miejscu i 7 ciągle a Karagul przeskoczył i ostatnio o 1,5 punktu.... nie wiem czy ta 7 oznacza 7 milionów widzów bo się na tym nie znam, ale jeśli tak, to widzów im ubywa..... czyli Turkom hustawka tez już wychodzi bokiem.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Powiem Ci , że brakuje mi magii między bohaterami.

W KM były wzloty i upadki , ale Ayaz i Oyku to para od której buchalo uczucie.
Narzekalysmy , że mało pocałunków , ale praktycznie w każdym był chociaż malutki calus a tu .
Czekać 11 odcinków na coś co bardziej przypominało calus glonojada i szyby.
Zlitujcie się.

Nie rozumiem tej scenarzystki.
Jak nie ma pomysłu to niech zrobią koniec sezonu. Mała przerwa , może jej przyjdzie coś do głowy i potem puścić 2 sezon.
Takie robienie serialu na siłę to nie dla mnie.

Teraz mi elaborat wyszedł :-D

sloneczkO_1

Hahahaha całus glonojada i szyby :-)
Idealne określenie.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Bez emocji , bez magii takie nijakie.
Ich drugi a nawet pierwszy był o niebo lepszy :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Słoneczko określenie całusa sahane ;))) dokładnie tak to wyglądało.
Ponoć za brak całusów i ogólnie takie całowanie właśnie wersja na glonojada nie jest odpowiedzialny ani reżyser, ani sugestie aktorów... tylko mają w Turcji jakiś urząd, który karze firmy producenckie za pokazywanie bardziej namiętnego całowania, i chodzą słuchy, że 2 seriale już zapłaciły kary za pokazywanie za dużej namiętności..... oj cieszę się, że mieszkam w Europie..... porażka na całej linii.....
Żeby tak cenzurować ...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Oj to niezle.
Dobrze , że w KM było dużo takich scen.
Mają straszne ograniczenie.

Na szczęście ja rekompensuje sobie to oglądając Avenide .
Tam mogę się napatrzeć do woli na gołe klaty i calusy ha ha.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

KM jeszcze się załapało pewnie na lżejsze przepisy..... ale fakt pozostaje faktem, że scenarzystka już robi odgrzewanie kotletów..... którego tak nie lubię......

Siostra oglądałaś 20 odcinek pamiętne przyjęcie i taniec i oświadczyny Umusia.....
tutaj w linku masz 34 odcinek zobacz sobie od 1.49.01
https://www.youtube.com/watch?v=MTC6M6DWP78

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Bez komentarza :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

dokładnie .....nawet melodii nie zmienili..... hahahaha inne przyjęcie , inna sprawa.... ehhhh i oni chcą mieć oglądalność

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dołączam do dziewczyn i zabiję Omera za tą końcową scenę.
Po co się za nia obrócił?
Ciekawe co odpowiedział na pytanie Sukru.

A gdzie była Defne?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oj Słoneczko co Ci się stało Siostra ???? hahaha Omuś się zainteresował inną a Wy już huzia na józia ;)))) czyli scenarzystka i reżyser osiągnęli swój cel....

Chyba to Szukru Omer powiedział ...... Fikret Gallo.....
Wychodzi na to, że on się zorientował, że to jest Gallo..... może używa uroku do swoich celów..... oj nie może Umuś być idealny.....hahahahha widzę, że zagotowałaś lekko wodę ....

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A co do tego gdzie była Defne hmmm pewnie w domu u Umusia, bo co dziwne na przyjęciu nie była..... hahhaa to też fani wypominają scenarzystce i reżyserowi, że ostatnie 20 min odcinka jest bez Defo......

Cóż w piątek się okaże w którą stronę dryfuje akcja w kiraliku.... po ostatniej scenie.... może Firket Gallo była ważniejszą kobietą z przeszłości Omera niż Iz ..... przecież nie wiemy co Omer robił w czasie studiów......
hahaha miałam nie dywagować a dywaguję.....

Jak dla mnie niech w końcu w którymś momencie pieprznie ale konkretnie..... bo na razie to taka stagnacja.... a nie dynamiczny serial.....schodzenie się Omera i Defne już trwa 11 odcinków, a tak naprawdę dalej nie są razem..... bo owszem mieszkają razem, ale to jest połączenie protów z 21 i 22 odcinka...... bo żadne deklaracje nie padły z żadnej ze stron....
A jak już tak dywaguję.....
to może w tym niby flircie Omera i Gallo, Omer chce wkurzyć Defne, żeby wreszcie powiedziała prawdę, albo coś co go naprowadzi na tajemnicę.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

A tak mnie jakoś naszło.
Być może masz rację i Omer będzie chciał wzbudzić zazdrość u Defne.
Wróci stara zrzedliwa , ciągle gdaczaca Defne.
Oj , oj co się dzieje .

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Powiem Ci, że już mi się nie chce snuć domysłów... mało tego chyba w piątek nawet nie będę oglądać na żywo.... ostatnio mnie nie było, potem mi prąd ukradli i jakoś nawet nerwa nie miałam z tego powodu hahhahaa a jeszcze w listopadzie to bym klęła na czym świat stoi..... teraz hmmmm już tu pisałam, że chyba przejdę na ciemną stronę mocy i będę oglądać tylko po polsku....

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ja mam nadzieję, że jednak skończą ten serial w czerwcu i już nie będzie II serii, bo patrząc jak kuleje ten serial od paru odcinków.... to niech już skończą, znowu to powtórzę.... pozamykać fajnie wątki .... i koniec i bomba.... niech scenarzystka odpocznie ..... nabierze świeżości i niech w końcu wymyśli od a do z swój autorski scenariusz .... to ten zdaje się powielany.....
A Elcin niech idzie grać do innej produkcji, a Baris na czarny charakter.... w tej roli chętnie bym go zobaczyła..... taki jak Deniz w kiraliku tylko bardziej finezyjny....

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

I jeszcze jeden post ;)))

Zgadza się, że w KM była magia między protami, w kiraliku też ale przy pierwszym reżyserze, po 23 odcinku z magii wyszły nici..... zresztą pogadują, że obecny reżyser pan Yos .... jest byłym facetem Ziuty Barisowej.... więc może ze względu na stare względy ;)))) hahaha tak prowadzi Barisa i Elcin.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Szkoda co gadać .

sloneczkO_1

Ale nam się Margo rozpisała :))))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A tęskniłyście za moimi elabusiami to włączyłam produkcję ;)))

Margoargo

elabusie mile widziane :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

wiem, wiem ;))) jeszcze muszę dojrzeć do felietonu z 34 odcinka ;))) jak widzisz powyżej nawet Słoneczko dostało nerwa na Umusia ;))) mimo, że nie ogląda od 29 odcinka ;))) hahaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie zobaczyłam jeszcze 28 odcinka ha ha.

Mam nerwy na cały serial i nawet biednemu Omerowi się dostało ha ha.

Jak tak dalej scenarzystka będzie robić , to odpale helikopter i zrobię im tam rewolucję turecką :-D

Polecicie ze mną siostry ?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

ja się już pakuję powiedz tylko kiedy :)))) i Marzenkę też zabierzemy i zrobimy pranie mózgu tej scenarzystce;)))
hahaha Marzenka ma nawet niezły pomysł zabierzemy jeszcze sąsiada Marzenki co by się "odpowiednio" zajął scenarzystką .... może potem będzie lepiej pisać ;))) hahaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie ma problemu.
Marzenkę też zabierzemy.
Czym nas więcej tym lepiej :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Miałyśmy przestawiać facjatę Szogunkowi hahaha a tym czasem trzeba scenarzystkę naprostować ;))) hahaha dobrze, że nam arsenał z poprzednich przygotowań został, to nie musimy się znowu zbroić ;)))) hahaha ale mam głupawkę ;)))