Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D
Właśnie widzę.... ale dokładamy kiralikowi .... oj, oj.... my się wyżywamy na kiraliku a teleforum i fejs przezywa fragmany jak stonka wykopki ;))))
hello ;)
zachwyt nad zwiastunami nie ma końca.... na teleforum i fejsie... tylko my sceptyczne jesteśmy....
Hello ;))) Tak obejrzałam wszystkie odcinki KPA i muszę czekać na kolejny pewnie będzie przed świętami ;)))
Wciągnęło mnie konkretnie..... morderstwo, mafia, poszukiwanie skradzionych diamentów ;)))) zaskakujące zwroty akcji.... hahha i jest też syndrom sztokholmski .....
A widzisz nie cukierkowo ale trochę dramatycznie.... tylko jest dynamizm.... no i w tym serialu protka zakochuje się wcześniej.....
Dlatego taka zdawkowa jestem w komentarzach bo Ci nie będę spoilerować .... trzeba mieć radość z oglądania ;))) a akurat w KPA się dzieje.....
Na razie 10 , a 11 jest w tłumaczeniu... całość 2 serie KPA mają chyba 58 odcinków ;)
Ha ha
Ja juz ogladałam parę scenek do przodu ,więc wiem co sie będzie działo.
Nie wiem jednak jak to sie wszystko stało ha ha
Ja narazie pod koniec 1 odcinka dowiedziałam się,ze ma cos wspolnego z porwaniem sióstr.
Słoneczko brawa dla ciebie. Jestem pełna podziwu że obniżyłaś oceny do 5. W pełni zasługuje na takie noty. Jeszcze raz brawo ty ;)
Zdenerwowalam się na niego.
Do tego doszły jeszcze inne czynniki i tak wyszło , ale nie żałuję , bo w pełni zasługuje na taką notę :-D
"Obnizylam mu notę i to drastycznie.
Wiem , że jestem wredna , ale trudno.
Życie jest brutalne ha ha"
słoneczko, twarda kobieta, odważna i słuszna decyzja hahahaha :D
Siemka :D
Dziękuje.
Nie spodziewałam sie,ze moja decyzja będzie aż tak miło przyjęta ha ha
Nie tylko decyzja Słoneczka ale pewnie i rzeszy fanów tureckich, którzy nie zostawiają na Meric suchej nitki.... chociaż teraz pewnie się jarają fragmanem ;)))
Kurcze mi dziś fw szwankuje.
Komentarze pokazuja się jakos dziwnie.
Masakra.
Znowu rozwalam system :D
U mnie ok nawet FW działa bez zastrzeżeń ;)
NO tak my już po Meric nic dobrego się nie spodziewamy.... a reszta jeszcze ma nadzieję ;)
Pewnie to przez mój komp,bo ostatnio psuje sie w zastraszajacym tempie tak jak Kiralik ha ha
Baris YOS ....jest reżyserem.... zmienionym od 24 odcinka bo wtedy nastał..... i spieprzył kiralik..... hahaha
chyba był zakontraktowany na pierwotne odcinki i pewnie reżyseruje coś innego.... była magia w początkowych odcinkach zgodzisz się ze mną.... a teraz .... scenarzystka się nie może ogarnąć... reżyser robi zapychacze odcinkowe męczarnia.....
Zgadzam się .
Ja własnie skonczyłam na 26 chyba ,bo juz nie pamietam , tak dawno to było ha ha
Potem juz nie miałam ochoty ogladać dalej.
Nawet tego specjalnego zapychacza nie widziałam .
Dobra Siostry ..... życie wzywa.....
Do miłego zaś ;)))
Snów jakich chcecie ;)))
Dobranoc ;)))
2 odcinek " To skomplikowane "
http://serialezturcji.blogspot.com/2016/03/iliski-durumu-karsk-odcinek-2-status. html
Witam,widzę,że forum pęka w szwach,trzeba nowy temat zakładać haha. Gdzie wszystkich wywiało ja się pytam??? :)
Witaj.
Wywialo Nas razem z wiosennym wiatrem ha ha
W tygodniu ciężko się Nam dograc .
Za to w weekend nie ma na Nas mocnych :-D
Wiosenny wiatr?No proszę Cię,u mnie dziś rano taka wiosna była,że...szkoda gadać. Ciemno,zimno,padał nawet deszcz ze śniegiem,dopiero po południu się poprawiło. Wiosna to chyba na razie tylko w kalendarzu sobie siedzi,bo na pewno nie tutaj