Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D
Ha ha
I ty nie ogladalas po turecku.
Gdzie to zapisać.
Napisz , czy coś tam ruszyło :-D
Przecież pisałam, ze już nie będę oglądać po turecku.... i chyba słowa dotrzymam.... ja ma do nadrobienia już 3 odcinki kiralika....
Teraz czytam teleforum, a potem będę kończyć 6 odcinek...Kara Para Ask.... hahahhaha :)))
No może coś napiszę o kiraliku... pewnie luknę na końcówkę na żywo.... chociaż pewności nie ma
No tak pisałaś , ale myślałam , że może lukniesz choć trochę ha ha.
Przeszlas na Naszą stronę mocy ha ha
KPA tez trwa 2 godziny ?
Dokładnie przeszłam na Naszą Stronę Mocy już nie oglądam na żywo, ani po turecku, po angielsku też nie i po polsku też na razie nie mam ochoty.... pewnie w święta obejrzę ale pewności nie ma:)
KPA trwa różnie czasem 1,5 godziny, czasem do 2 .... czyli standard turecki
hahaha a nie mówiłam.... teleforum schodzi na zawał.... bo Gallo przyszła do Omusia.... i będzie go podrywać hahahha to też już mnie nie dziwi.....
Powiem Ci czytam teleforum i leżę, że śmiechu.... dopiero teraz się zorientowali, że Meric spieprzy wszystko hahahhaha jak oni biedni przeżywają, że coś się dzieje między Omerem i Gallo hahaha a mnie to nie dziwi....mnie już w tym serialu nic nie zdziwi....
Teleforum chce wysłać Meric na marsa..... hahahahah zobaczymy co Turcy n aten odcinek.... myślę, ze rating teraz pewnie 2-3 a już za tydzień....... hmmmm pewnie 8 .....
Na teleforum chcą dopiero teraz wysłać ja na Marsa.
To się spoznily , bo ona już tam dawno jest , wysłana przez Nas ha ha
Biedaczki na teleforum.
My już dawno wywrozylysmy co będzie w dalszym odcinku.
Meric chyba nas czyta.
Szkoda tylko , że nie to co trzeba , bo przecież My tu takie scenariusze piszemy , że Turkom buty by spadły.
Nie chcę być złośliwa , ale życzę 20 miejsca w rankingu :-D
Jak tez już teraz życzę im coraz gorszych wyników.... niech już skończą ten serial..... co jeszcze poroniony umysł Meric wymyśli do czerwca..... ręce opadają.....
No mam nadzieję, że Turki zrobią na forach masakrę Meric .... i się ogarnie....
a ponoć w ostatniej scenie Omer płakał i przyszła Defne i się chyba coś gadali ( nie wiem nie widziałam) i pocałował Defne w czółko..... total przedszkole...
a tej ostatniej scenie....mówią o tym....tłumaczenie Marzenki
Defne powiedziała że odtąd tego dnia bedzie zapalała wszystkie światła, będzie robiła te faszerowane liście będą zasypiać objęci i budzić się razem, i odtąd będą razem śmiać się i płakać a Omusz tego dnia będzie opowiadał jej wszystko o mamie, i już nigdy nie będzie sam jeden bo teraz ma ją i ona nigdy go nie zostawi
chyba chodziło o rocznicę śmieci matki.... ale nie mam pewności, bo nie oglądałam.... czytam tylko teleforum i się domyślam.....
Tak Was czytam siostry i oczom nie wierzę co się dzieje w kiraliku . A Defne zamienia się w Oyku - hot sceny czyli pocałunek w czoło. O jeżu :D
Wpadłam na chwilę żeby nie było że mnie nie ma :) z resztą forum to pierwsze co robię kiedy wracam do domu albo jak tylko znajdę wolny czas dla siebie.
Jutro niestety też obowiązki wzywają, więc zajrzę tu dopiero wieczorem. Ostatnio zauważyłam że tempo komentarzy słabnie okropnie. Liczę że w końcu uda się nadrobić
Dobranoc wszystkim
Nie mów hop , bo jak się w końcu odnajdziemy to nikt Nas nie dogoni i wątek wykonczymy w 2 dni ha ha
Dobranoc :-D
właśnie czółko przytulenie i po sprawie..... a ponoć prawie zaręczeni.... widziałam tę scenę ..... faktycznie było czółko..... a idę oglądać 7 odcinek KPA przynajmniej tam się dzieje..... i zaskakują mnie....
W czoło to może całować brat swoją siostrę a nie dziewczyna swojego narzeczonego. Turcy chyba nigdy nie zmadrzeją i nie uczą się na błędach. Straszną dziecinada odstawiają. W Turcji może się na to nabiorą ale w europie, gdzie sprzedają coraz więcej tych seriali....no nie wiem, czarno to widzę
Teleforum i fejskuk przed tym odcinkiem dywagowali ostro, potem na zawał schodzili w trakcie oglądania, a teraz psioczą niemiłosiernie na miałkość serialu..... coś o czym my wiemy od dawna, a ja się poddałam już przy 35 odcinku.....
Myślę, że Meric już może pisać scenariusz do 2 może 3 odcinków.... i będzie koniec.... ...... a co myśmy już tutaj pisały..... zajadą taki fajny serial.... i zajechali.....my to jednak prorokinie jesteśmy .....
Turcy z tymi całusami to przesadzają, a kiralik zaczyna przodować w tej głupocie... myślę, że Ziuta Barisowa cos też miesza......... reżyser niech spada robić sobie sefie bo tylko do tego się nadaje..... bezsens totalny.....
Witam Was wiosennie ;))))
Moje Siostry drogie..... ja tylko z małym info.... skończyłam 7 odcinek KPA.... ponoć 8 jest rewelacyjny.... jeszcze dziś obejrzę.... co prawda przetłumaczonych jest 10 i zdaje się, że teraz z niecierpliwością będę czekać..... ale na tłumaczenie KPA a nie kiralika hahahah ;)))
Kiralku pokonałeś mnie .... normalnie nokaut ;)
A i jeszcze jedno małe info ..... rating 38 odcinka kiralika.... 4 i ok. 5,48 - zdaje się, że to ilości widzów..... cóż z prawie 8 mln do ok. 5 w kilka tygodni.... brawo ONI ;((((
Do miłego zaś :)
Hello ;))) a wciągający jest :) i fajnie się ogląda... zaskakuje.... i wątek kryminalny mi się podoba....
hello ;))
o ten Omer z KPA w twoim awatarze, tak? :D:D
Meric na Marsa? - nawet pasuje - Meric - Mars ;)))
Cześć ;))))
Tak to Engin Akyürek w Kara Para Ask - Omer ;))) Też niezłe ciacho;)
Scenarzystce kiralika chyba już nic nie pomoże....mam nadzieję, że fani tureccy zasadzą jej takiego kopniaka... że będzie doleci na marsa bez pomocy rakiety......
Już to pisałam..... trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym......
Kiralik to już nie serial fajny lekki i przyjemny..... tylko farsa serialu.... myślę, że fani tureccy jak się wkurzą to pokażą Meric co o niej myślą.....
A ja już przebieram nóżkami do 8 odcinka KPA, bo będę oglądać pewnie wieczorem.... no i oczywiście na 8 się nie skończy bo pewnie i 9 zobaczę.....
jak już obejrzę wszystkie przetłumaczone to zamierzam Adi zobaczyć i sezon trzeba skończyć i jeszcze jest 6 odcinków II serii kontraktu na miłość z napisami....a jak już nic nie będę miała tureckiego do oglądania.... to może zobaczę odcinki kiralika od 35 hahhahaa pewnie zdążą skończyć kiralik a ja będę dalej w lesie z odcinkami....
Nie do uwierzenia.... jak można w ciągu 2 miesięcy ze mnie zagorzałego fana tego serialu zrobić .... zagorzałego przeciwnika.... da się ... da się .... brawo Meric, brawo Yos..... pokazaliście, że potraficie pracę innego zespołu ( cudowne odcinki od 1 do 23 ) zniszczyć w 2 miesiące .... brawo WY .....
Widzę że na forum znowu pustki. Nie tylko kiralik nie cieszy się wzięciem...co to się porobiło siostry?
Hello .... a wiesz wiosna idzie... to wylazłyśmy od kompów na powietrze hahahaha :)))
gdzie byłam? u siebie :D nie miałam czasu zajrzeć do netu.
I nie pojechałam na żaden weekend z Serkanem ani innym przystojniakiem, jak podejrzewałyście haha :D
Witajcie.
Ja dziś ogarnialam mieszkanie.
W końcu święta idą :-D
A po za tym komp mam oblegany.
Jutro będę miała więcej czasu :-D
Madzik - ogarniasz nasze komentarze... czy coś oglądasz ???? Bo troszkę się rozpędziłyśmy....
A spoko właśnie robię 3 rzeczy na raz.... czyli standard.... pisze na forum , oglądam 8 odcinek Kara Para Ask i jeszcze pracuję w tle ..... hahaha taki mały cyborg ze mnie ;)))