Zapraszam do naszego wątku o wszystkim i o niczym :D
Wczoraj widziałam na fb , że będzie tlumaczony jeszcze jeden serial " Status związku - to skomplikowane "
( tureckiego tytułu nie pamiętam )
Jak będę na kompie to podrzucę Wam linka :-D
Życzę miłego wieczoru :-D
Tytuł turecki Iliski Durumu - Karisik pewnie o to chodzi.... hahaha do czego doszło telewizje kupują inne tureckie produkcje, a fani w internecie oglądają co innego hahahah
Nie inaczej.... ciekawe bo ponoć To moje życie będzie się kończyło na Pulsie, ciekawe co dadzą.....
na jedynce ma iść WS Kosem i grzech Fatmagul..... tam gra też Engin czyli aktor z mojego awka
Też bym chciała.... ale kontrakt jest tłumaczony Dziewczyny mają chyba już 6 odcinków przetłumaczonych... nie jest źle...
gdzieś czytałam, że do 25 odcinka dodają już napisy.... czyli 6 będzie.... ja jeszcze nie zaczęłam II serii.... pewnie po KPA zacznę jak będę czekać na dalsze tłumaczenie KPA....
O żesz Siostra jakie Ty masz aktualne dane.....
czyli na upartego mogłabyś się z nim spotkać ;))) hahahaha bo blisko ..... jest ;)))
hahah :D z teleforum o tym wiem :D przed dziewczynami nic się nie ukryje, serkan też nie :D
no mogłabym haha :D
Albo zrobił wypad ze znajomymi albo jakiś wspólny projekt zawodowy.
Albo Serkan pojechał do tej Holandii kupić tulipana. Choć o tej porze to chyba tylko sztuczne, ale co że sztuczny - ale za to holenderski ;))))))))
E właśnie o tej porze w Holandii są tulipany spokojna Twoja rozczochrana.....
Tak myślałam teleforum Sezonu jest najlepiej poinformowane.... krzaki i te sprawy..... ;)))
A jak tam odcinek Alice już czytasz....
czyli pojechał nakupować tam tulipanów :D
odcinka jeszcze nie ma ale za chwilę powinien być (zawsze o 19.15)
no myślę, że tak o coś innego go nie podejrzewam ;)))
hahaha sorry głupawka
ano tak odcinki o 19.15 czyli chwilowo zamilkniesz
o co Ty go podejrzewasz hahahaha ;))) tulipany... tylko tulipany..... co chyba, że nie o zakupy chodziło ;))))
oki miłego czytania.....
hej ;) przeczytałam pierwszą część :D
Ayaz od kilku odcinków ciągle gada o seksie ;))) jest bardziej napalony niż w oryginalnym KM :D
No wreszcie jakiś normalny scenariusz ;)))) niech tylko przejdą od słów do czynów i będzie git ;)))
no właśnie mało dziś nie przeszli, bo już ayaz na niej leżał i się całowali,l ale Oyku się opamiętała i przerwała :D
hahahahahaahahha :D kto wie :D
Ayaz od kilku odcinków przy każdej możliwej okazji sugeruje Oyku różne rzeczy a ona ciągle się rumieni i go gani "co ty mówisz, przestań bo ktoś usłyszy" i takie tam :D
no byłoby ciekawie hahaha ;)))
czyli Oyku zachowuje się trochę lepiej jak w SnM
w następną sobotę nie będzie normalnego odcinka, tylko będzie odcinek specjalny (Alice zdradzi kulisy powstawania jej powieści :D)
tak :D odcinek świąteczny :D
przeczytałam 3 część :D znowu kilka razy było gorąco, i znowu Ayaz kładł się na Oyku, ale zadzwonił alarm w komróce, Ayaz go ustawił za radą Oyku, żeby się "kontrolować" :D:D
I co .... alarm dalej w akcji.... czy Alice każe Wam czekać na konsumpcję związku Ayaza i Oyku 50 odcinków.... ?????
Ayaz miał u siebie plakat z modelką w masce i w koronkowej bieliźnie.
Dowiedział się, że to.... Oyku.
Wkurzył się, ze go oszukała i tyle czasu mu o tym nie mówiła.
Ona się przeraziła, że on powie wszystkim, szczególnie mamie o tym plakacie.
Ayaz powiedział, że tego nie zrobi, pod warunkiem, że cytuję końcówkę odcinka
"A: Nic nie powiem pod jednym warunkiem.
O: Jakim?
A: Pójdziemy teraz na górę. Ty założysz na sobie taki sam czarny komplet, jaki masz na tym plakacie. – Oyku otwiera zszokowana oczy i buzię, a Ayaz wskazującym palcem prawej dłoni obrysowuje kontury jej twarzy cały czas mówiąc – Położysz się na moim łóżku i ….. pozwolisz mi go zdjąć z siebie. W ciszy panującej w sali policzek jaki wymierzyła Oyku Ayazowi zabrzmiał niczym wystrzał lub trzaśniecie z bicza.
Sonu 62 bölüm. "
hahaha łał dobre..... Alice się marnuje.... ona koniecznie musi zacząć pisać profesjonalne scenariusze....
dokładnie świetna jest....scenarzystka Kiralika powinna brać u Alice lekcje....jak się pisze świetny scenariusz....
z tym, że pewne akcje od Alice nie przeszłyby w cnotliwym tureckim serialu, chociażby spora ilość namiętnych pocałunków :D
Właśnie.... ostatnio w kiraliku całują się jak dzieci w przedszkolu... a to w czółko a to w policzek.... i to mają być prawie zaręczeni ludzie... porażka.... już nawet w KM więcej było całusów takich w miarę "dorosłych" coś mi się wydaje , że Ziuta barisowa trzyma rękę na pulsie, boi się o chłopa hahaha a chodzą plotki, że Baris podrywa inne dziewczyny niekoniecznie Elkę ( Defne ) hahaha to go Ziuta musi trzymać krótko....
Świetna końcówka.
Meric powinna się uczyć od Alice jak zrobić dobry odcinek :-D
hahaha Vanessa , my dziś chyba za dużo wiosennego powietrza się nałykałyśmy i nie możemy wejść w rytm naszych myśli ;)))
hahahah
Tak Srallo to gallo i pieszczotliwie nazywana też kretem.....
Spoko pogadamy, w końcu mamy zaległości prawie 2 dni.... to na nas dużo ;)))
ja właśnie lukam na KPA.... 8 odcinek..... powiem Ci Vanessa jak będziesz mieć wolne moce internetowe ;))) zobacz.... chociaż 1 odcinek....